Dodaj do ulubionych

Nowa kawiarnia w centrum miasta

IP: *.ofek.com.pl 08.07.04, 15:26
Kolejna knajpka dla snobistycznych studenciaków, którzy chcą być trendy :) i
cool. Długie grywki i ubranka za pare tysiecy.
Obserwuj wątek
    • Gość: S Re: Nowa kawiarnia w centrum miasta IP: 63.81.204.* 08.07.04, 18:58
      nie bylam tam jeszcze i nie wiem czy pojde.skad oni te ceny wyciagneli z
      sufitu? taniej jest pojsc do normalnej kawiarnii- KOCIAK czy WZ'tka. polecam
      rewelacyjan kawa i dobre ciastka i lody-nie wspomne ze kociak serwuje takze
      dobre napoje- koktajle mleczne.
    • Gość: El Comendante Re: Nowa kawiarnia w centrum miasta IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.07.04, 19:31
      Chadzam tam na espresso doppio i bardzo jest tam tiki tiki. A Ty sobie chodź
      gdzie chcesz ale daj innym takie samo prawo. To co napisałeś jest przejawem
      jakiejś frustracji. Lepiej się wyluzuj, po co Ci ten sarkazm?
      • puara Re: Nowa kawiarnia w centrum miasta 08.07.04, 20:03
        Popieram,el Comendante!
        Daily sa w Warszawie juz od dawna ,maja pyszne sandwitche szczegolnie z
        pasta jajeczna,z tunczykiem i kukurydza,zawsze swieze,palce lizac!Do tego sok z
        wyciskanych pomaranczy i sniadanko gotowe!Croissanty sa niezbyt smaczne ,na
        pewno nie jak we Wloszech czy Francji,ciasto za grube i za tluste:((Kawy
        natomiast wysmienite,cappuccino prawdziwe,w filizance,a nie jak w znanym nam od
        dawna Coffe Team- gdzie cappuccio jest w wielkich kublach zarezerwowanych
        przeciez TYLKO do Macchiato,zgodnie z zasada `oby duzo`jak w Mc Donald`s.Co za
        profanacja!!!!:/
        W Daily liczy sie nie ilosc a jakosc.Shake`i sa tez pyszne!!!!!!!!!!!,choc
        drogie,to fakt.Przy tym mozna umowic sie tam na partyjke szach jesli ktos ma
        ochote lub gier planszowych:))))
        Podsumowujac - warto tam zajsc od czasu do czasu,by popiescic podniebienie.
        Nie jest tanio,sniadanka jadaja tam co dzien `Faceci w Czerni`,ale jesli ktos
        skusi sie na wyprawe do Daily raz na jakis czas,to jego kieszen to przezyje.A
        brzuszek sie ucieszy:)
        Pozdrawiam!
        hasta la vista w daily:)

• Gość: VROOOM Re: Nowa kawiarnia w centrum miasta IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 09.07.04, 17:48
          Jestem pod wrażeniem, Puara. Kwestia brzmi niczym żywcem wyjęta z "American
          Psycho". Czy po pysznej kawce w obowiązkowej filiżance obedrzesz kogoś ze skóry
          w imię dobrego smaku?
    • Gość: przedsiębiorca Re: Nowa kawiarnia w centrum miasta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.04, 21:24
      dobra reklama za "darmo" - ja też taką chcę !!!!
      Pani Doroto - ile to kosztuje???
      • Gość: łuki Re: Nowa kawiarnia w centrum miasta IP: *.icpnet.pl 08.07.04, 22:42
        skontaktuj się z biurem reklamy Gazety
        • Gość: przedsiębiorca Re: Nowa kawiarnia w centrum miasta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.04, 22:56
          to nie wygląda mi na reklamę zlecaną przez biuro reklamy Gazety, a raczej na
          zlecenie indywidualne
    • Gość: mama tołkowa Re: Nowa kawiarnia w centrum miasta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.04, 21:46
      no tak, ale to NIE jest pierwsza knajpa w poznaniu w której można zagrać w gry
      towarzyskie...
      • Gość: Corcoran Re: Nowa kawiarnia w centrum miasta IP: *.pbern.biz / *.internetdsl.tpnet.pl 08.07.04, 22:45
        szczegolnie w 'scrubble' - ciekawe co to za gra? ;-)
        • Gość: LukasK To gra, w której wygrywa się ruble IP: 213.25.88.* 09.07.04, 14:48
          A ja jestem ciekawy, czy śmierdzi tam dymem, jak w innych kawiarniach, czy to
          jest może jakaś nowa jakość? Pani redaktorka o tym nie napisała. Może nie wie,
          że to jest istotne?
    • Gość: tur Re: Nowa kawiarnia w centrum miasta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.04, 16:59
      Podobno obowiązuje ustawa o języku polskim,
      nazwy podobno mają być polskie.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka