Gość: ORBITAL IP: *.ofek.com.pl 08.07.04, 15:26 Kolejna knajpka dla snobistycznych studenciaków, którzy chcą być trendy :) i cool. Długie grywki i ubranka za pare tysiecy. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: S Re: Nowa kawiarnia w centrum miasta IP: 63.81.204.* 08.07.04, 18:58 nie bylam tam jeszcze i nie wiem czy pojde.skad oni te ceny wyciagneli z sufitu? taniej jest pojsc do normalnej kawiarnii- KOCIAK czy WZ'tka. polecam rewelacyjan kawa i dobre ciastka i lody-nie wspomne ze kociak serwuje takze dobre napoje- koktajle mleczne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: El Comendante Re: Nowa kawiarnia w centrum miasta IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.07.04, 19:31 Chadzam tam na espresso doppio i bardzo jest tam tiki tiki. A Ty sobie chodź gdzie chcesz ale daj innym takie samo prawo. To co napisałeś jest przejawem jakiejś frustracji. Lepiej się wyluzuj, po co Ci ten sarkazm? Odpowiedz Link Zgłoś
puara Re: Nowa kawiarnia w centrum miasta 08.07.04, 20:03 Popieram,el Comendante! Daily sa w Warszawie juz od dawna ,maja pyszne sandwitche szczegolnie z pasta jajeczna,z tunczykiem i kukurydza,zawsze swieze,palce lizac!Do tego sok z wyciskanych pomaranczy i sniadanko gotowe!Croissanty sa niezbyt smaczne ,na pewno nie jak we Wloszech czy Francji,ciasto za grube i za tluste:((Kawy natomiast wysmienite,cappuccino prawdziwe,w filizance,a nie jak w znanym nam od dawna Coffe Team- gdzie cappuccio jest w wielkich kublach zarezerwowanych przeciez TYLKO do Macchiato,zgodnie z zasada `oby duzo`jak w Mc Donald`s.Co za profanacja!!!!:/ W Daily liczy sie nie ilosc a jakosc.Shake`i sa tez pyszne!!!!!!!!!!!,choc drogie,to fakt.Przy tym mozna umowic sie tam na partyjke szach jesli ktos ma ochote lub gier planszowych:)))) Podsumowujac - warto tam zajsc od czasu do czasu,by popiescic podniebienie. Nie jest tanio,sniadanka jadaja tam co dzien `Faceci w Czerni`,ale jesli ktos skusi sie na wyprawe do Daily raz na jakis czas,to jego kieszen to przezyje.A brzuszek sie ucieszy:) Pozdrawiam! hasta la vista w daily:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: VROOOM Re: Nowa kawiarnia w centrum miasta IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 09.07.04, 17:48 Jestem pod wrażeniem, Puara. Kwestia brzmi niczym żywcem wyjęta z "American Psycho". Czy po pysznej kawce w obowiązkowej filiżance obedrzesz kogoś ze skóry w imię dobrego smaku? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: przedsiębiorca Re: Nowa kawiarnia w centrum miasta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.04, 21:24 dobra reklama za "darmo" - ja też taką chcę !!!! Pani Doroto - ile to kosztuje??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: łuki Re: Nowa kawiarnia w centrum miasta IP: *.icpnet.pl 08.07.04, 22:42 skontaktuj się z biurem reklamy Gazety Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: przedsiębiorca Re: Nowa kawiarnia w centrum miasta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.04, 22:56 to nie wygląda mi na reklamę zlecaną przez biuro reklamy Gazety, a raczej na zlecenie indywidualne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mama tołkowa Re: Nowa kawiarnia w centrum miasta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.04, 21:46 no tak, ale to NIE jest pierwsza knajpa w poznaniu w której można zagrać w gry towarzyskie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Corcoran Re: Nowa kawiarnia w centrum miasta IP: *.pbern.biz / *.internetdsl.tpnet.pl 08.07.04, 22:45 szczegolnie w 'scrubble' - ciekawe co to za gra? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LukasK To gra, w której wygrywa się ruble IP: 213.25.88.* 09.07.04, 14:48 A ja jestem ciekawy, czy śmierdzi tam dymem, jak w innych kawiarniach, czy to jest może jakaś nowa jakość? Pani redaktorka o tym nie napisała. Może nie wie, że to jest istotne? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tur Re: Nowa kawiarnia w centrum miasta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.04, 16:59 Podobno obowiązuje ustawa o języku polskim, nazwy podobno mają być polskie. Odpowiedz Link Zgłoś