Dodaj do ulubionych

bal sylwestrowy 2012/2013

24.11.12, 13:58
czy ma ktoś namiary na fajny bal sylwestrowy w Poznaniu. Chodzi mi bardziej o fajna imprezę z zespołem i jedzeniem nie wiem np. organizowaną w jakieś szkole? może ktoś cos poleci?
Nie interesują mnie bale w hotelach ani restauracjach.
Obserwuj wątek
    • Gość: pp7777 Re: bal sylwestrowy 2012/2013 IP: *.dynamic.lte.plus.pl 26.11.12, 14:58
      Mam namiar na zabawe na salce niedaleko king crossa zabawa w klimatach weselnych muzyka zabawy jedzenie bylam rok temu w tym roku 240 zl za pare jak na sam poznan tanio ... numer telefonu 695 134 084 na gumtree tez jest oferta wpisz poznan sylwester tanio
      czerwone zdjecie z tego co pamietam :)
    • Gość: tchórzofretka Re: bal sylwestrowy 2012/2013 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.12, 15:27
      Najfajniejszego sylwestra jak pamiętam (a nie pamiętam zazwyczaj wiele z sylwestrów) zrobił borsuk w swojej norce. Szelma chyba obejrzał "Wodzireja" bo było elegancko: zimna płyta, tańce w kółeczku, panie proszą panów, jajeczko w nogawce i wiele, wiele innych rewelacyjnych zabaw na poziomie. Co prawda ok godz. 22 borsukowi włączył się węgierski (to pewnie przez ten ruski spiryt co go z DJ bobroszczurem w łazience rozpijali) ale i tak było fantastycznie. Równo o północy borsuk z ogniem bengalskim zatkniętym w zadku głośno odliczył, czknął, beknął i odpalił "bengala" ku uciesze gości po czym padł huncwot bez czucia. To była zabawa a nie jakieś popierdółki w szkołach. W tym roku też się wybieram - serdecznie polecam!
      • Gość: pp7777 Re: bal sylwestrowy 2012/2013 IP: *.dynamic.lte.plus.pl 26.11.12, 19:43
        ja polecam takie imprezy w szkolach czy salach jak ten na rod 100 lecia super atmosfera i dobre jedzenie w normalnej cenie a w hotelach duzo drozej i czasem wieksza lipa patrza tylko na zarobek Ania ?? a w jakiej kwocie szukasz imprezy ??
        • Gość: kucyk Re: bal sylwestrowy 2012/2013 IP: 80.54.42.* 04.12.12, 15:23
          a ten na ROD jak wyglada? mi zalezy na imprezie w stylu weselicha - ze wszyscy goscie bawia sie razem hucznie, najlepiej jakis wodzirej -tak jest na ROD? w jakim wieku są tam ludzie? bylam kiedys na sylwestrze na balu gdzie sztywno w parach sie tanczylo muzyka skrzypce i ogolem mniezbyt dobrze wspominam
          • only_zolza Re: bal sylwestrowy 2012/2013 05.12.12, 19:15
            tez zainteresowana sylwestrem na rod np.na debcu 80zl za os.to gratka a jedzenie jak w knajpie, tylko boje sie ze bedzie zimno i ze 'wies tanczy i spiewa'.

Co sadzicie?
            • Gość: Hotel Włoski ;-) Re: bal sylwestrowy 2012/2013 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.12, 20:31
              Sądzimy żeście durni i nie wiecie co dobre!
              Sylvek u nas, to darmowa herbatka i kawka, niedroga oplata za taxi (bo to centrum przecie!), no i ta atmosfera Poludnia, dolce far niente, ragazze z ciemnobrązowymi sutkami, czarnowłose (tu i tam), tarantelle do tańca, vino marki "Wino" - bez umiaru!
              To jest zabawa! A nie jakieśtam budy na dzialkach.
              Zapraszamy! Il piaccere e tutto mio!
              Direttore
              • Gość: gość portalu Re: Sądzimy żeście durni i nie wiecie co dobre! IP: *.icpnet.pl 21.12.12, 20:54
                Oryginalne zaproszenie, nie powiem ;)
    • Gość: gość hotelu Re: Nie interesują mnie bale w restauracjach IP: *.icpnet.pl 13.12.12, 02:35
      A w barach mlecznych?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka