kozie.radka nic nowego 14.12.12, 19:56 ujdzie im to na sucho, inaczej nie może być w tym państwie, obywatel powinien siedzieć cicho bo w każdej chwili może mieć przez władzę skopany ryj... Odpowiedz Link Zgłoś
tsuranni biedne dziecko 14.12.12, 21:20 jak można tak zestresować biedne i niewinne 17-letnie zaledwie dziecko??????? Toż ono jest uczciwe jak łza, nigdy nie skłamało nawet mamusi i tatusiowi, a babci to nawet drwa na zimę narąbie!!! U komunii było, co tydzień chodzi do kościoła i nawet do mszy służy!!! Ten bestialski atak bezbożnej policji na ta biedną bożą owieczkę to doprawdy skandal! Odpowiedz Link Zgłoś
anasz Policjanci pobili 17-latka. Szef komisariatu kr... 14.12.12, 21:33 Faktycznie komendant jest nieodpowiedzialny. I co z tego? Odpowiedz Link Zgłoś
domino.97 TO zwykly pener! 14.12.12, 22:15 ten gosc to zwykly pener, a gazeta.pl kreuje go na niewinnego chlopaczka. zwykly lazarski zlodziej, bo siedzial juz za kradzieze. pewnie sie sadzil to dostal pala. moj stary jest psem i mnie to chwdp i jp wnerwia. barany sie tym obnosza, a jak im cos ukradna albo zbutuja ich gdzies to leca z placzem na policje. ten pewnie tez sciemnia, pewnie sie rzucal to mu przylali. chodze do gimnazjum i takie penery czesto lubia brac na cel mlodszych i wymuszac jakas kase albo inne fanty albo cie zwyzywaja albo opluja, tylko wygladaj mniej penersko niz on i juz dostaniesz bluzgiem zes pedal. gdzies mam tych penerow. Brawo ci Policjanci! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BRN Re: TO zwykly pener! IP: *.adsl-surfen.hetnet.nl 15.12.12, 11:53 WAL SIE NA MORDE.. PIES TO PIES,piepszona banda nieudaczników .HWDP Odpowiedz Link Zgłoś
waldemar591 To jak to jest? 14.12.12, 23:03 W Polsce milicja już nie może pobić każdego, kto się Panom Milicjantom spodoba lub nie? Granda! Komuno, wróć! Odpowiedz Link Zgłoś
j_p_salomonczyk Policjanci pobili 17-latka. Szef komisariatu kr... 15.12.12, 02:07 To nie pierwszy taki występ stróżów bezprawia w Poznaniu. Potrafili strzelać do niewinnych ludzi tylko dlatego, że jechali samochodem takim jakim posługiwał się poszukiwany zapewne niewinny obywatel. Bo Policja nie jest od strzeżenia przestrzegania prawa. Policja jest od zastraszania obywateli. Od ich terroryzowania. Przeżyłem komunę, brałem udział w studenckich protestach w 1968 roku i później. Milicja i potem jej godna następczyni Policja zawsze była taka sama. Była organizacją zrzeszającą osobników, których od bandytów różni jedynie pracodawca. Capo di Tuti Capi dla policjanta jest państwowa biurwokracja, która po części tylko dlatego istnieje, że przy pomocy indywiduów policyjnych terroryzuje obywateli. Policjant służy Państwu jako biurwokratycznemu tworowi a nie obywatelom. Zapewne dlatego bandyci w policyjnych mundurach zawsze pozostają bezkarni. Kryją ich zwierzchnicy, prokuratura, sądy i cała reszta aparatu Państwa. Dlatego to naród tak celnie spuentował ich "pracę" hasłem CHWDP. Odpowiedz Link Zgłoś
usmecenas smrod dotarl z USA 15.12.12, 05:56 komunistyczna korupcja z przeszlosci to nic w porownaniu z kapitalistyczna.Tujuz nie chodzi o pare zlotych, tylko miliony dolarow. Jeden przestepca w mundurze kryje drugiego, a prawo jest tak napisane, by ich chronic. Przed skazaniem, jesli nawet przypadkiem jakis niezawisly sad zechce cos zrobic. Odpowiedz Link Zgłoś
propagacja Policjanci pobili 17-latka. Szef komisariatu kr... 15.12.12, 07:03 Chyba miało być "szef bandytów"? literówka?... Odpowiedz Link Zgłoś
chybarekin Policjanci pobili 17-latka. Szef komisariatu kr... 15.12.12, 10:47 Panie Komendancie - każdy kij ma dwa końce a teraz przyszła pora na Pana w nagrodę za nieprzemyślane wypowiedzi ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ano Re: Policjanci pobili 17-latka. Szef komisariatu IP: *.7-4.cable.virginmedia.com 15.12.12, 12:52 ciagle ten Poznan jakby tam pracowali w policji sadysci albo glaby ,ciagle pomylki wrescei zmienic prawo,i odszkodowania sciagac od nich ,a jak nie to do kamieniolomow Odpowiedz Link Zgłoś