Dodaj do ulubionych

Tramwaje stanęły, bo żebrak był agresywny

24.01.13, 10:46
No nie tak szybko został wznowiony, bo tramwaj stojący przy przystanku się zepsuł. I nie byłoby to takie złe, gdyby nie to, że "inteligentny" tramwajarz jadący 10tką od strony Wierzbięcic się tym specjalnie nie przejął i wjechał na skrzyżowanie blokując je skutecznie. Gratuluję wyobraźni. Wiedza o tym, że na skrzyżowanie się nie wjeżdża jeśli nie ma możliwości opuszczenia go wydawałaby się elementarną...
Obserwuj wątek
    • lukask73 Niewidomy 24.01.13, 12:30
      To ten znany powszechnie fałszywy niewidomy, który doskonale potrafi w pustawym tramwaju namierzyć z kubeczkiem te siedzenia, na których są pasażerowie? To ten fałszywy niewidomy, który białą laską stuka tylko tam, gdzie są przeszkody, a jak nic nie ma, trzyma ją nieruchomo przed sobą? Zdaje się, że mieszka koło Śremu i przyjeżdża do nas do pracy. Zdarzyło się już, że ktoś go rozpoznał i opieprzył, a ten wtedy staje się agresywny. Czy to on?
      • manhuntmad Re: Niewidomy 24.01.13, 14:36
        Dokladnie. Wsiadl dzisiaj o 12.30 do 5 nad wierzbakiem, motorniczy od razu go rozpoznal i po tym stal sie agresywny. Z tego co wywnioskowalem wtedy hamulec awaryjny taki z niego "niewidomy".
      • Gość: asse Re: Niewidomy IP: *.dynamic.chello.pl 24.01.13, 17:33
        nie to ty glabie
        • viveleroi Re: Niewidomy 24.01.13, 20:04
          Naucz się pisać, a potem podszkol z kultury osobistej.
    • bimota Re: Tramwaje stanęły, bo żebrak był agresywny 24.01.13, 15:01
      bo tramwaj stojący przy przystanku się zeps
      > uł. I nie byłoby to takie złe, gdyby nie to, że "inteligentny" tramwajarz jadąc
      > y 10tką od strony Wierzbięcic się tym specjalnie nie przejął i wjechał na skrzy
      > żowanie blokując je skutecznie

CZYLI NORMALKA...
      • Gość: maskopatol Re: Tramwaje stanęły, bo żebrak był agresywny IP: *.adsl.inetia.pl 24.01.13, 16:29
        Jutro piątek. Czy będzie to pierwszy (sic!) dzień w tym tygodniu bez awarii w Centrum? Czy MPK stanie na wysokości zadania, czy będzie jak zawsze? Awarii jest już tak dużo, że nawet nie o wszystkich piszą!
    • art.usa Tramwaje stanęły, żebrak agresywny? Gryzł, kopał? 24.01.13, 17:21
      Czym pokazała się jego agresywność?
      Zapraszał panie do tańca, i chciał pieniądze za taniec?

Zdaje się prawdy się nie dowiemy.
      • zawszehenia Re: Tramwaje stanęły, żebrak agresywny? Gryzł, ko 24.01.13, 18:18
        ten "niewidomy" krąży od lat po mieście i faktycznie robi się agresywny i wulgarny gdy ktoś nie chce mu dać pieniędzy, twierdzi,ze ma na imię Piciu - tak mi się przedstawił kiedy wszczął awanturę z dwiema starszymi paniami, a gdy i zakwestionowałam jego ślepotę nie był miły i ja też nie, od tamtej pory nie podchodzi do mnie
        • art.usa Re: Tramwaje stanęły, bo menel żądał haraczu? 24.01.13, 18:36
          zawszehenia napisała:

> ten "niewidomy" krąży od lat po mieście i faktycznie robi się agresywny i wulga
          > rny gdy ktoś nie chce mu dać pieniędzy, twierdzi,ze ma na imię Piciu - tak mi s
          > ię przedstawił kiedy wszczął awanturę z dwiema starszymi paniami, a gdy i zakwe
          > stionowałam jego ślepotę nie był miły i ja też nie, od tamtej pory nie podchodz
          > i do mnie

Dziękuję.
          Bardzo interesujące.
          Teraz wiemy o co chodzi.
          że w końcu nie wezmą się mundurowi za niego?
    • Gość: Wkurzony na full Za szmaty i żula wywalić i wlepić karę IP: 91.233.18.* 25.01.13, 13:01
      za jazdę na gapę. Jak nie zapłaci to areszt. Tak powinni robić z każdym!!!! PRAWO MA KUVWA OBOWIĄZYWAĆ!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka