Dodaj do ulubionych

Koniec pana "mam to w nosie"

05.02.13, 07:13
"Gazeta" i dopięła swego! Co za wspaniały dzień! Toż to triumf wolności słowa i mądrej, rzetelnej, konstruktywnej krytyki ze strony oświeconej prasy! Gratuluję.

To za kogo teraz się bierzecie? Może wreszcie za Grobelnego?
Obserwuj wątek
    • maxym9 Koniec pana "mam to w nosie" 05.02.13, 08:23
      Może i dobrze, bo na tym stanowisku trzeba mieć jakieś stanowisko w sprawie zachęcenia poznaniaków do korzystania z komunikacji zbiorowej. A do tego potrzebna taka normalna "Kotarbińska" spolegliwość. Mieszkańcom gminy ten pan chwały nie przyniósł. Też jeżdżę z Suchego Lasu do pracy i bardzo chciałbym skorzystać. Niestety samochodem (1 osoba) i taniej i szybciej.
      • good_vibrations Re: Koniec pana "mam to w nosie" 05.02.13, 09:58
        > Może i dobrze, bo na tym stanowisku trzeba mieć jakieś stanowisko w sprawie zac
        > hęcenia poznaniaków do korzystania z komunikacji zbiorowej.

To słaby urzędnik, co najwyżej i na pewno nie znał się na swoim fachu w takim stopniu jak powinien był. Nie bronię go, bo w dodatku okazał się burakiem. Powiedz jednak - czy opiniotwórcza gazeta powinna zajmować się takim "zdejmowaniem" urzędników ze stanowisk?
    • andpel Re: Koniec pana "mam to w nosie" 05.02.13, 08:26
      o proszę good_vibrations musiał się już od rana dowartościować
      dowalajac mądrzejszym od siebie
      • Gość: gramatycznynazista Re: Koniec pana "mam to w nosie" IP: *.adsl.inetia.pl 05.02.13, 09:20
        Zdania zaczynamy wielką literą. Stosujmy też znaki przystankowe!
        • xnols Re: Koniec pana "mam to w nosie" 05.02.13, 09:29
          Znaki 'przystankowe' bo padnę! Pamiętaj 'naziolu': "zanim zaczniesz zmieniać świat zacznij od siebie".
        • Gość: ingolf Re: Koniec pana "mam to w nosie" IP: *.ip.netia.com.pl 05.02.13, 09:34
          Panie nazisto, rozumiem że temat jest o komunikacji miejskiej, ale znaki są chyba przestankowe, a nie przystankowe? Na przystankach komunikacji miejskiej są co najwyżej zepsute automaty do biletów...

Bardzo dobra decyzja, może wreszcie coś się zmieni na lepsze po zapaści, jaka ma miejsce.
          • Gość: gramatyczny... Re: Koniec pana "mam to w nosie" IP: *.adsl.inetia.pl 05.02.13, 10:02
            Ale jesteście czujne! :) Literówki chodzą po ludziach, jak widać :)
    • poziomka000 Coż za straszny dzień!Odchodzi z pracy 'dyrektor' 05.02.13, 09:32
      człowiek pracy i honoru, który zawsze wychodził na przeciw oczekiwaniom klientów ZTM, dzień i noc pełnił służbę. Jak można pozbyć się takiego fachowca, takiego człowieka pracy? Toż Cegielski przy nim blednie!
      • Gość: yyyym Re: Coż za straszny dzień!Odchodzi z pracy 'dyrek IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 05.02.13, 10:30
        Takich speców jak Domański, Ryszard G. zatrudnił wszędzie gdzie mógł, siedzą na placu Kolesiowskim, we wszelkich możliwych namnożonych spółuniach miejskich. Taki sam poziom zaangażowania, wizji, pomysłowości, kompetencji, orientacji w realiach jak u Domańskiego, tylko jest jedna różnica... z tamtymi dziennikarze jeszcze nie rozmawiali i ich działaniami się nie interesowali. Wystarczy spojrzeć na na ZDM np. remont Serbskiej przy , wielki remont za spore kwoty, duże utrudnienia dla mieszkańców, a po pierwszej zimie dziury, znów zamykanie pasów ruchu, powtórny remont, druga zima i... znów dziury... Pytanie, jakie kompetencje mają ludzie zlecający te roboty budowlane, jak wygląda nadzór i jego zapewnienie? Obawiać się można, że w choćby w ZDM Domańskich siedzi kilku.
    • bimota Koniec pana "mam to w nosie" 05.02.13, 09:59
      NO TO TERAZ BEDZIE WRESZCIE CUDOWNIE. A JAKIE PIEKNE PRZEMOWY BEDA....
    • lukask73 Domański - dobrze 05.02.13, 14:10
      Dobrze, że go nie ma, bo zwyczajnie szkodził swoimi poczynaniami normalnym ludziom.
      Teraz pora na prezesów spółek miejskich i tych z 2012 w nazwie, bo siedzą, pierdzą w stołek i nic dobrego za ich sprawą się nie dzieje. Przecież to kosztuje ciężkie miliony.
    • r24.com.pl Koniec pana "mam to w nosie" 05.02.13, 15:16
      pan Domański to czubek góry lodowej, aby uleczyć ZTM należy zatrudnić miotłę która wymiecie zastępców i zastępców-zastępców. To jest prawdziwa stajnia Augiasza.
      Gazeta W jest naiwna w swoich artykułach ale do spadku poziomu dziennikarstwa się już przyzwyczaiłem.
      • Gość: madame do red.wybieralskiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.13, 18:06
        prosze powiedziec, czy szynkowski placi panu za cytowanie jego przemyslen w kazdym artykule, ktory pan popelnia?
      • Gość: negrar Odszedł nasz Kononowicz, jego sponsor został! IP: *.icpnet.pl 05.02.13, 18:27
    • Gość: gość portalu Re: Koniec pana "mam to w nosie" IP: *.icpnet.pl 06.02.13, 18:39
      Szczerze mówiąc - mam to w nosie.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka