mysterious 08.02.03, 19:07 BOZE SPRAW ZEBY MI SIE CHCIAŁO TAK JAK MI SIE NIE CHCE!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ApokaLipsA Re: KONIEC FERII !!!!!!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 09.02.03, 10:00 ja chyba nie wyjdę z domu..bo w pierwszysm tygodniu się nic nie robi [dwie klasówki] potem nie pójdę bo będę miała za duże zaległości, a jak nie będę klasyfikowana to się powiesze... boże żebym ja 10 wyszła z domu to już będzie dobrze! Odpowiedz Link Zgłoś
mysterious Re: KONIEC FERII !!!!!!! 09.02.03, 14:52 A ja jeszcze na pecha matura w tym roku!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sylvie Re: KONIEC FERII !!!!!!! IP: *.silent.pl 09.02.03, 18:55 to jest nas dwoje dwa razy większa niechęć co robimy? Odpowiedz Link Zgłoś
mysterious Re: KONIEC FERII !!!!!!! 09.02.03, 19:03 Gość portalu: Sylvie napisał(a): > to jest nas dwoje dwa razy większa niechęć co robimy? No to mamy problem ... Może jakis wyjazd daleko stad , moze isc na piwo i zapmniec o jutrze ,sama nie wiem najlepiej by bylo zacząć sie uczyc ale coś nie bardzo mi to pasuje !!!! Odpowiedz Link Zgłoś