Dodaj do ulubionych

Jajecznica i gołąbki w Okrąglaku. W przystępnej...

05.02.13, 11:44
a serwować ma dania kuchni polskiej, włoskiej, tureckiej i orientalnej oraz śniadania, sałatki i desery

czyli zadnego posilku nie bedzie serwowala na porzadnym poziomie. Troche ze wszystkiego, to taki typowy galimatias gastronomii systemowej, ktorej w Poznaniu i tak mamy nadmiar. Odradzam wszystkim pojscia do tego lokalu, z wyjatkiem autoru tego artykulu piarowskiego, ktoremu sie nalezy kara za zaniedbanie zasad etyki zawodowej.
Obserwuj wątek
    • Gość: Cymes Re: Jajecznica i gołąbki w Okrąglaku. W przystępn IP: 217.153.55.* 05.02.13, 11:50
      Trudno - kto płaci ten ma. Firma zapłaciła odpowiedni czynsz i ma lokal w Okrąglaku, w którym serwować będzie swoje dania. Ta sama firma... no, powiedzmy odpowiednio zmotywowała gazetowych pisarczyków i ma promocyjny artykuł. A komentarze są w drugorzędnej rubryce "Kto nami rządzi", żeby sie za dużo smrodu nie zrobiło ;)
      • Gość: Ezekiel 25 : 17 Re: Jajecznica i gołąbki w Okrąglaku. W przystępn IP: *.washdc.fios.verizon.net 05.02.13, 12:41
        Egzotyczne krewetki beda importowane z Chin - tuczone ludzkimi odchodami , ale nie trujace , bo potraktowane antybiotykami ! Smacznego !
    • radtok Re: Jajecznica i gołąbki w Okrąglaku. W przystępn 05.02.13, 12:51
      ... jak komus nie odpowiada korporacyjne żarcie to może iść na Podgórną do Przysmaka
    • aki-ma Jajecznica i gołąbki w Okrąglaku. W przystępnej... 05.02.13, 12:51
      - " miejscem w kultowym budynku " ,przepraszam "redaktorze" czy to znaczy,że powstał Kościół Wyznawców Okrąglaka " ?
      Niedługo doczekamy się zapewne kultowych sraczy !
      Sponsorowi redaktorku też trzeba umieć włazić w d..pę bo inaczej robi się to żałosne.

Dwie rzeczy są nieograniczone – wszechświat i ludzka głupota. Co do tego pierwszego nie mam jednak pewności.
      Albert Einstein
    • lukask73 po turecku 05.02.13, 14:15
      Smakoszem nie jestem, ale przyznam, że całe życie marzyłem, aby wreszcie dowiedzieć się, czym różni się kuchnia turecka od kuchni orientalnej.

Czy — nomen-omen — przeorientowanie Turcji ma związek z tym, że należy ona do NATO i nieśmiało aspiruje w grono państw członków Unii Europejskiej?
      • zojek2 Re: po turecku 05.02.13, 14:51
        to jest przejecie z j. angielskiego, gdzie kuchnia orientalna oznacza kuchnie wschodnioazjatycka.
        • lukask73 z angielskiego 06.02.13, 10:21
          > to jest przejecie z j. angielskiego

Taaa, i jeszcze pomnik Najk, bo to też z angielskiego.
    • lukask73 w piwnicy 05.02.13, 14:17
      Jak wiemy, najlepiej jada się obiady w piwnicy, przy nowoczesnych świetlówkach kompaktowych. Wtedy można w pełni czerpać z klimatu miasta.
      • Gość: Anna Re: w piwnicy IP: *.dip0.t-ipconnect.de 06.02.13, 08:59
        Mnie tez razi fakt, ze mieszkańców i konsumentów zepchnieto do piwnicy. Zamiast taras otworzyć i tam lokal z punktem widokowym stworzyć.
    • Gość: Poznaniak "Wszystkie dania przygotowywane mają być ze świeży IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.13, 15:07
      "Wszystkie dania przygotowywane mają być ze świeżych produktów"
      Coś takiego...
    • Gość: Roni Jajecznica i gołąbki w Okrąglaku. W przystępnej... IP: *.173.26.62.tesatnet.pl 05.02.13, 23:26
      Nie wiem czy ktoś z powyżej wpisujących się geniuszy był w restauracji(barze) marche...chociaż mam wrażenie, że nie...ale jest to jedno z nielicznych miejsc w Poznaniu, gdzie można zjeść tradycyjny, smaczny i w przystępnej cenie obiad. Nie jakieś wydziwianie restauracyjne tylko najzwyczajniejszy w świecie obiad zarówno dla dziecka, dla studenta, osób starszych...dla każdego. Kto widział tą restaurację w Starym Browarze wie, że zawsze są tam niemałe kolejki. Bo jedzenie tam jest smaczne i świeże. Samemu komponujesz obiad z bardzo dużego wyboru. Są to dania obiadowe jak w barze mlecznym ale jakości jak w całkiem dobrej restauracji. Do tego przy takiej ilości gości i przepływie jedzenia nie ma możliwości by coś było nieświeże. Stąd wieczorna wyprzedaż za pół ceny...aż wszystko się nie sprzeda i na drugi dzień gotowane jest świeże.

Zamiast pier..... głupoty idźcie tam najpierw zjeść a potem się wypowiadajcie.
      • Gość: celestyn Re: Jajecznica i gołąbki w Okrąglaku. W przystępn IP: 88.220.176.* 06.02.13, 07:47
        Ile wynosi ta wielokrotnie powtarzana "przystępna cena"?
        A - i ile można dorobić za pozytywne wpisy w komentarzach? Nawet nieudolne i na kilometr śmierdzące reklamą? (nawiasem mówiąc wciąż bawi mnie nieudolność ludzi piszących komentarze na zamówienie w necie. Czy wynika to z faktu iż w marketingu siedzą inteligentni inaczej czy po prostu w tej dziedzinie szybko traci się kontakt z rzeczywistością i operuje się tylko slangiem?)
    • fatsamu My, studenci WSHiR ... 05.02.13, 23:39
      ... sprawdzimy , czy to da się zjeść, bo jesteśmy blisko . Widać , padło na wszystkie ekonomiczne uczelnie w Poznaniu, żeby sprawdzić jakość tych jadłodajni ;-)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka