Dodaj do ulubionych

"Będziemy u Was w łóżku!". Studenci ostro reagu...

• kac brawa dla Pana Profesora 06.02.13, 16:02
      Brawo dla Pana Profesora,który miał odwagę przeciwstawić się lewackiej nagonce.
      Co jest nieprawdziwego w stwierdzeniu, że "z punktu widzenia ewolucji homoseksualizm jest anomalią". W końcu przecież tak jest. Zboczenie trzeba nazywać tak jak na to zasługuje, bez nowomowy na okrągło i politycznej poprawności. W końcu słowo pedał to nie przekleństwo.
      • Gość: widz Re: brawa dla Pana Profesora IP: *.dynamic.chello.pl 06.02.13, 16:09
        pan profesor szybciutko zmieni zdanie jak tylko go wybierzesz do europarlamentu.
      • ponury_swiniarz Re: brawa dla Pana Profesora 06.02.13, 16:21
        Po pierwsze, ewolucja to tylko teoria, w ktora nie wierze. Moze Pan pochodzisz od malpy, moze nawet ja, ale jak kto powie ze Prezes Kaczynski pochodzi od maply temu wypale w pysk i wytargam za pejsy!

Po drugie, nawet gdyby ewolucja istniala to skad pewnosc, ze czlowiek jako taki nie jest zaprzeczeniem jej teorii? Od czasow upadku Cesarstwa Rzymskiego obserwuje raczej dewolucje niz ewolucje a wynalezienie telewizji tylko ta dewolucje przyspieszylo.

Po trzecie, skoro mamy do czynienia z przeludnieniem planety, to wlasnie homoseksualizm wydaje sie naturalna reakcja gatunku, pewna samoregulacja, zeby za duzo sie nas nie urodzilo. Gdybysmy byli lwami, zagryzalibysmy nie swoje mlode, ale nie jestesmy lwami tylko ludzmi wiec rozwiazujemy te sprawy w inny sposob.

Po czwarte, profesor od historii antyku sam musi byc gejem, bo kto by chcial anal-izowac starozytnych greków! Jedno jest pewne, jest profesorem historii a nie ewolucji.
        • Gość: widz Re: brawa dla Pana Profesora IP: *.dynamic.chello.pl 06.02.13, 16:27
          Poczytaj trochę, ewolucja nie mówi człowiek pochodzi od małpy. Po drugie, zaprzecz teorii Darwina i udowodnij swoją a masz nobla jak w banku.
          • ponury_swiniarz Re: brawa dla Pana Profesora 06.02.13, 16:34
            Poczytaj Biblie a dowiesz sie ze ewolucja to bzdura. Wymysl szatana.
            • Gość: Jan Re: brawa dla Pana Profesora IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.13, 18:48
              Co na temat ewolucji ma zbior bajek pastuchow koz z dalekiego wschodu?
    • Gość: widz Re: "Będziemy u Was w łóżku!". Studenci ostro rea IP: *.dynamic.chello.pl 06.02.13, 16:04
      Skoro profesory wtrącają się do czyjegoś życia to sami muszą być gotowi na to samo.
    • bromoslaw "Będziemy u Was w łóżku!". Studenci ostro reagu... 06.02.13, 16:13
      Na szczęście pani posłanka jest typowym przykładem ślepej uliczki ewolucji (brak rodziny, dzieci), a język pasuje, co najwyżej do bazaru w Ostrołęce, a nie do doktora (profesorem jak Lechu jest tylko na swojej uczelni - tytułu od prezydenta nie dostali)
    • brahma5 "Będziemy u Was w łóżku!". Studenci ostro reagu... 06.02.13, 16:16
      ja tam pania pawlowicz bede bronil, chociaz sam na PO glosowalem i glosowal bede!!!!!!!!!!
      tez mi sie nie podoba jak to grodzka ma zostac marszalkiem sejmu!!!!!!!!!
      dlaczego??????? bo co w imie tolerancji mamy robic z sejmu posmiewisko na cala europe???????
      TEZ NIE LUBIE HOMOSEKSUALISTOW!!!!!!!!!! I PEDALOW I LESBIJEK I TRANSWESTYTOW!!!!!
      I WIEM JESZCZE JEDNO NAPRAWDE TOLERANCYJNY JESTEM, ALE JAK CHCESZ BYC HOMO TO SIE Z TYM NIE OBNOS TYLKO DO PRACY A NIE MYSLISZ, ZE NA BAZIE POPULARNOSCI JAKAS KASE Z DIETY POSELSKIEJ ZDOBEDZIESZ!!!!!!!!
    • enedue3 klasyczny przykład homoterroryzmu 06.02.13, 16:17
      z całą stanowczością nalezy dać odpór homoseksualnej rozwydrzonej braci akademickiej. w latach 70-siatych nie dopomyślenia było by student(ci) polował(li) na profesora.
      Updek obolałej Ojczyzny rychły. Niestety takie insekty też powinno się wydalić z kraju bądź wsadzić do pierdla.
      • Gość: On Re: klasyczny przykład homoterroryzmu IP: *.dynamic.chello.pl 06.02.13, 16:25
        To przeprowadź się do watykanu albo idź juz do nieba i nie zawracaj glowy tu na ziemi, tu nastepne pokolenia urzadzaja swoj swiat, a tu taki essemann truje zycie innym i jeszcze z imieniem boga na gębie.
      • Gość: Mixer Re: klasyczny przykład homoterroryzmu IP: *.dynamic.chello.pl 06.02.13, 17:03
        Nic nie stoi na przeszkodzie aby takich aktywistów piętnować tak jak oni prześladują kadrę profesorską. Zawsze można zorganizować kontr happening.
        Uważam że czerwonka nie może bezkarnie terroryzowac spokojnych ludzi. Lewaccy aktywiści widocznie muszą poczuć strach aby się godnie zachowywać. Parafrazując filozofa - do lewaka bez kija nie podchodź. Mamy przykład co socjalistyczne bojówki hitlera zrobiły na świecie gdy wszyscy przymykali oko na to co na początku wyczyniali.
        • ponury_swiniarz Re: klasyczny przykład homoterroryzmu 06.02.13, 17:22
          Najwieksze lewaki akurat zwalczaja homoseksualizm. Przeciez Hitler ich eksterminowal, komunisci wyrzucali ich z posad, na Kubie zamykano ich w obozach. Stosunek do malzenstw okresla bardziej stopien wolnosciowosci lub orientacji danego czlowieka a nie jego lewactwo.
    • wujtommy102 Członkowie AKO chodzą na spotkania z arcybiskupem 06.02.13, 16:30
      który jest przecież typową anomalią wg tych kołtuńskich profesorków.
    • nty "Będziemy u Was w łóżku!". Studenci ostro reagu... 06.02.13, 16:36
      Zlustrować to profesorstwo, prześwietlić do trzeciego pokolenia, jak robią to prawicowe media, a dowiedzą się jak to jest.
    • 03730t homoseksualizm nie jest zjawiskiem normalnym 06.02.13, 16:37
      mają rację ci co mówią, że homosie to odrzuty natury, jednym poprzewracało się w głowach a drugim w dupach
      • Gość: Mixer Re: homoseksualizm nie jest zjawiskiem normalnym IP: *.dynamic.chello.pl 06.02.13, 16:56
        Moim zdaniem większość homosi to zupełnie normalni ludzie zdający sobie sprawe z tego że mają niewłaściwą orientację seksualną. Większość z nich chciała by się leczyć gdyby miała taką możliwość.
        Ci co biegają po ulicach i sejmie z piórami w dupie to ekstremiści na których ich własne środowisko patrzy krzywo.
    • jogar "Będziemy u Was w łóżku!". Studenci ostro reagu... 06.02.13, 16:46
      I bardzo dobra akcja młodzi! Przy tym pilnujcie również łózek wierchuszki pisu, którzy głoszą chrześcijańskie wartości a swoje robia i oczywiście księży. Bardzo dobra akcja, popieram.
    • sufjan Co na to Prezydent? 06.02.13, 16:54
      Prezydent powinien się głębiej zastanowić komu przyznaje tytuł profesorski. Sygnatariusze listu mogą sobie publikować ile chcą ale na tytuł nie zasługują. Słoma z butów.
      • Gość: On Re: Co na to Prezydent? IP: *.dynamic.chello.pl 06.02.13, 16:58
        profesorom to się opłaca bo jest popyt, za chwile europarlament i zmienia zdanie. A co dzis znaczy zdanie, słowo albo kłamstwo... to jak splunąć.
      • gangut Prezydent przyznaje tytuł za zasługi naukowe 06.02.13, 17:17
        a nie za pederastię.
    • bimota "Będziemy u Was w łóżku!". Studenci ostro reagu... 06.02.13, 16:56
      CHCIELI POKAZAC JAKIMI IDIOTAMI SA HOMOSIE ?

gps65.nowyekran.pl/post/87294,samooreslanie-plci-i-wieku
    • jogar Re: "Będziemy u Was w łóżku!". Studenci ostro rea 06.02.13, 17:00
      Gość portalu: Jan napisał(a):

> Stop propagandzie homoseksualnej, na pohybel lewactwu! Uczelnie są od pielęgnow
      > ania nauki w zgodzie z tradycją i naturą. A pedalstwo jest wbrew naturze.

Zapomniałeś dodać - "w zgodzie z tradycją chrześcijańską." Takich właśnie dzisiaj mamy profesorów, którzy swoja wiedzę opieraja na zasadach wiary chrześcijańskiej. Daleko to my nie zajedziemy. Chcę ci jeszcze przypomnieć, że wspomniane przez ciebie "pedalstwo" również wystepuje masowo w kosciele katolickim, jak również pedofilia. Broń ich dalej.
      • Gość: Jan Re: "Będziemy u Was w łóżku!". Studenci ostro rea IP: *.opera-mini.net 06.02.13, 17:36
        Pragne tylko przypomnieć, że tradycja chrześcijańska ma 2000 lat, a degrengolada społeczna ledwie 50 latek. Wszędzie znajdziesz anomalie, nawet w Kościele, ale trzeba pamiętać że to anomalie i nie należy przechodzić z nimi do porządku dziennego.
    • Gość: bandher Re: "Będziemy u Was w łóżku!". Studenci ostro rea IP: *.dynamic.chello.pl 06.02.13, 17:13
      Skrzyknijmy się! Zapraszamy wszystkich ludzi z inicjatywą, chcących zorganizować imprezkę, wspólnie gdzieś wyjechać bądź zagrać mecz na skrzyknijmysie. pl - zorganizuj wydarzenie, zaproś innych!
    • Gość: Gość Re: "Będziemy u Was w łóżku!". Studenci ostro rea IP: *.icpnet.pl 06.02.13, 17:31
      Nie wiem czy wiecie, ale jeden z doktorów czy doktorantów (pan - z tego co wiem już tam on nie pracuje) okazał się być innej orientacji seksualnej. Stąd może taki stosunek do mniejszości seksualnych ;-)
      • Gość: gość Re: "Będziemy u Was w łóżku!". Studenci ostro rea IP: *.icpnet.pl 06.02.13, 17:32
        oczywiście mówimy o wychowanku Pana Profesora Zawadzkiego
    • manru84 "Będziemy u Was w łóżku!". Studenci ostro reagu... 06.02.13, 17:51
      Tu nie chodzi o żadną ewolucję, tylko o ramy społeczne i kulturowe w których funkcjonujemy. Proszę mi tu nie mieszać głupot zdewociałych posłanek z ewolucją...
      • jkredman tolerancja, postęp społeczny a w końcu wyłazi 06.02.13, 18:40
        zwykły komuch o stalinowskiej prowieniencji
    • costa3500 "Będziemy u Was w łóżku!". Studenci ostro reagu... 06.02.13, 18:22

Polska moherowymi naukowcami stoi.
      • Gość: zwykły Re: "Będziemy u Was w łóżku!". Studenci ostro rea IP: *.zax.pl 06.02.13, 18:38
        Nikt nikomu do łóżka nie chce zaglądać,szczególnie do pedalskich,oni sami stale podgrzewają atmosferę,stwarzając wrażenie,że są prześladowani.
        Chcą po prostu być obecni w mediach i by lud ciemny myślał,że to jakaś znacząca grupa społeczna.A to przecież margines.
        • Gość: atosatos1 Marginesem możesz być ty, społecznym IP: *.dynamic.chello.pl 06.02.13, 18:51
    • Gość: sam Re: Dziewczyna z domalowanym wąsikiem i bródką or IP: *.adsl.inetia.pl 06.02.13, 18:29
      @wlodzimierz ilicz
      Byly ZOMOwiec??? To byly czasy...lało sie tych studencikow, jacys tacy cherlawi byli... i w okularkach...
    • jkredman czyli szukanie waletów a akademikach 06.02.13, 18:38
      jakaś dziwnie antyhumanistyczna, chamska, nietolerancyjna ta postępowa młodzież i w ogóle postępowcy
    • pondjusz "Będziemy u Was w łóżku!". Studenci ostro reagu... 06.02.13, 18:50
      A ja mam takie pytanie.
      Gdybym przyprawił sobie ogon i dokleił uszy a następnie wyszedł bym na ulicę i zaczął szczekać to gdzie by mnie zamknęli - w domu wariatów czy w schronisku dla zwierząt ?....
      • Gość: kolombo Zostałbyś posłem IP: *.adsl.inetia.pl 06.02.13, 20:06
        He he. Ani tu, ani tu. Zostałbyś co najmniej posłem, a może nawet wicemarszałkiem
    • v_kolumna_v Czas na homoterror. Wysiedlać do "wioski szumowin" 06.02.13, 18:54
      wszystkich przeciwników LGBT którym śmierdzą związki sodomitów i gomorytek na pół roku do kontenerowych osiedli. Tam się ich oznaczy i napiętnuje krzyżem jak niegdyś Żydów gwiazdą Dawida no i wyedukuje po linii poprawności politycznej. Oto demokracja, pluralizm i tolerancja XXI wieku po myśli następców Józefa i Adolfa.

wpolityce.pl/artykuly/45346-gorny-nie-ma-tolerancji-dla-wrogow-tolerancji-amsterdamskie-wioski-szumowin-nazywane-sa-pomyslem-rodem-z-powiesci-orwella
      • Gość: cehaem Re: Czas na homoterror. Wysiedlać do "wioski szum IP: *.bb.sky.com 06.02.13, 19:37
        Ci "uciemiezeni" ludzie wyladowali we "wiosce" z powodu brutalnych pobic gejow i lesbijek.
        • v_kolumna_v Coś takiego. 06.02.13, 19:39
          A ja myślałem że umiesz czytać.
          • Gość: cehaem Re: Coś takiego. IP: *.bb.sky.com 06.02.13, 20:35
            To twoja internetowa gadzinowka dala plamy i "zapomniala" dodac pare istotnych rzeczy.
    • kochamrydzyka Odwracanie uwagi od wlasnej nienormalnosci 06.02.13, 18:55
      To jest ten sam problem co z homoseksualnymi ksiezmi i zakonnikami, uprawiajacymi seks za zamknietymi drzwiami klasztorow i plebanji.
      Jednoczesnie prowadzac nagonke na niezrzeszonych z mafia katolicka gejow i lesbijek.

Ci sami co podpisali list w poparciu prof. Pawlowicz.
      Czy oni sami przyznaja sie do wlasnych zboczen seksualnych?. Warto to zbadac i opublikowac.
      Warto sprawdzic czy rzeczywiscie jak to podaja inne strony internetowe, pani Pawlowicz z braku mezczyzny uprawiala seks z psem?
    • sonia_siemionowna wstyyyyd 06.02.13, 19:15
      Wstyd! Żałuję, że mam filolgię polską na UAM (a propos prof Mikołajczaka) w moim życiorysie. Dodam, że żeby napisać pracę magisterską (na temat gender, a jakże) musiałam przenieść się na inną uczelnię, bo moja promotorka dała mi wprost do zrozumienia, że mnie nie akceptuje i więcej niż 3 na obronie nie dostanę (przykładowe pytania podczas rzekomo merytorycznej dyskusji o temacie pracy z językoznawstwa: 'czy jest pani feministką?') Może czas napisać prawdę o tym, że w Polsce często o przyjęciu na studia dr i o ocenie z pracy mgr częstokroć decydują, mówiąc oględnie, inne czynniki niż merytoryczna jakość pracy. Najłatwiej wszystkim myślacym inaczej niż beton postawić 3 plus z obrony mgr i zamknąć im drzwi do kariery naukowej....

To dlatego nasza humanistyka jest wsteczna - bo odważnym podcina się skrzydła zanim jeszcze je rozłożą.

To i tak lepiej niż na fil. ang. w pewnym dużym mieście, gdzie pewna pani wykładowczyni od myślacych inaczej niż ona wymagała podpisania lojalki, że na studia dr na tym wydziale zdawać się nie będzie....
    • jan_sobczak1 Żywy przykład Hitlerowskich korzeni lewicy. 06.02.13, 19:17
      Adolf byłby dumny ze swoich dzieci nazywanych nowoczesną lewicą za ich zapał w tropieniu pod ludzi, katolów i żydów.
    • blackbiber "Będziemy u Was w łóżku!". Studenci ostro reagu... 06.02.13, 19:22
      KATOLE, KONSERWY i INNE PIS'dy!!! LUDZIE HOMO NIE CHCĄ NICZEGO ZABRAĆ CO JEST WASZE, DLATEGO NIE ROZUMIEM TEJ ZACIETRZEWIONEJ WALKI I WROGOŚCI. ONI CHCĄ TYLKO SWOICH PRAW!

O ILE ROZUMIEM IDIOTÓW Z PISU, KTÓRZY WALCZĄ O GŁOSY SŁUCHACZY RADIA MARYJA I STĄD ICH PRYMITYWNE WYPOWIEDZI, TO NIE ROZUMIEM ŚRODOWISK NAUKOWYCH, JEŚLI CI LUDZIE MAJĄ COŚ PRZECIWKO HOMOSEKSUALISTOM TO WIDAĆ NAPRAWDĘ SĄ KRETYNAMI ALI TO JUŻ NIE NOWOŚĆ, ŻE I WYKSZTAŁCONY CZŁOWIK POTRAFI BYĆ PROSTAKIEM.

JAK MOŻNA MIEĆ TAK ZAKUTY ŁEB BY PRZESZKADZAŁO TO IŻ 2 GEJÓW BĘDZIE MIAŁO PRAO DO DZIEDZICZENIA LUB ROZLICZEIA PITA??? CZY TO JEST WASZ PROBLEM, NEM MACIE INNYCH??? TAK LUBICIE WPIEPSZ.AĆ SIĘ W ŻYCIE INNYCH LUDZI???
      • Gość: AAA Re: "Będziemy u Was w łóżku!". Studenci ostro rea IP: *.play-internet.pl 06.02.13, 19:28
        Jesteś twarzą tego wątku nienawiści...rozpoczęta w 2007 przez PO kampania nienawiści wydaje już owoce - nienawiść stała się dla wielu jak chleb..
    • misior1976 "Będziemy u Was w łóżku!". Studenci ostro reagu... 06.02.13, 19:25
      A potem fotki na www.freefoto.cz

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka