poseniak56 23.02.13, 17:50 jednak dało się wcisnąć coś o śrubie. :) a swoją drogą zdm i bez tego to niemrawa instytucja. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: actod Re: Czarne dla ZDM za łaskawość dla Śruby, białe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.13, 00:29 Czarne pyry to są ale na puławskiej Odpowiedz Link Zgłoś
jml13060 Ulepsz Poznań 24.02.13, 05:31 Chciałem sprawdzić co/kto kryje się pod nazwą Stowarzyszenie "Ulepsz Poznań". Wszedłem na stronę internetową www.ulepszpoznan.pl a tam brak adresu do korespondencji, brak składu osobowego, regonu i innych podstawowych danych dot. stowarzyszenia. Tylko © 2011 Ulepsz Poznań. Wszelkie prawa zastrzeżone. Projekt: WPSHOWER. Wygląda na to, że "stowarzyszenie" to jakaś nieformalna inicjatywa internetowa AA = anonimowych anarchistów. GW zanim coś opublikuje powinna sprawdzić źródło, jego legalność i wartość. To podstawa pracy dziennikarskiej. Tęczowa pyra dla poznańskiej GW do zjedzenia przez red.Ż. na surowo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Ulepsz Poznań IP: *.adsl.inetia.pl 24.02.13, 12:31 heheh jedni wszędzie widzą białe myszki, inni żydów, a jeszcze inni anarchistów. i jak żyć panie płemierze. hahahaha co ta plucha za oknem robi z ludzi...prawdziwych szerloków :) :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jml13060 Re: Ulepsz Poznań IP: *.dynamic.chello.pl 24.02.13, 15:08 A kto inny jest zaangażowany w spór ze Stolarskiej, jak nie anarchiści !!! Akcja malowania schodów też pasuje do nich jak ulał. No ale to uboczny temat, kto za tym wirtualnym bytem "Ulepsz Poznań" się kryje. Najpewniej żaden autorytet, który mógłby (chciałby) podpisać się swoim nazwiskiem. Istotne jest to, że poznańska GW kompromituje się kolejny raz - stronniczość relacji i kiepski warszat dziennikarski. Ktoś z "centrali" GW powinien przyjrzeć się całej serii publikacji i związkom (personalnym i towarzyskim) autorów z mieszkańcami kamienicy przy ul. Stolarskiej i urzędnikami miejskimi. Ot, takie wewnętrzne śledztwo mające sprawdzić, czy pracownicy nie załatwiają swoich prywatnych spraw korzystając z łamów GW. Pan Ż. wydaje się być osobiście zaangażowany po stronie dotychczasowych mieszkńców kamienicy. Może ktoś bliski red. mieszka w tej kamienicy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adrian W. Re: Ulepsz Poznań IP: *.adsl.inetia.pl 24.02.13, 16:47 @jml13060 Jesteś idiotą prawda? To stowarzyszenie jest w trakcie rejestracji - nie wiem cz juz zostało zarejestrowane czy nie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jml13060 Re: Ulepsz Poznań IP: *.dynamic.chello.pl 24.02.13, 18:49 "To stowarzyszenie jest w trakcie rejestracji - nie wiem czy juz zostało zarejestrowane czy nie." Nie wiesz no to się nie wypowiadaj. Forum jest do wypowiedzi tych Internautów, którzy wiedzą. Jeżeli stowarzyszenie nie jest zarejestrowane to nie powinno prowadzić działalności, a GW nie powinna powoływać się na czarne/białe pyry przyznawane od przez byt nieistniejący. Bo to kompromitacja redakcji podpisanej pod publikacją. Pan Ś. mógłby powołać się na nieistniejące stowarzyszenie np. "Upalny Poznań" i przyznać sobie nagrodę "Złotego wielbłąda", a panom P. i G. "Gó... wielbłąda". GW powinna powiadomić świat o tym doniosłym zdarzeniu reklamując przy tym działalność pana Ś. Odpowiedz Link Zgłoś
gall.anonim.pn a gdzie pyry dla Wojtasiaka?? 24.02.13, 07:31 Według mnie mnie marszałek Wojtasiak powinien dostać białe pyry, ale nie dlatego że ustąpił, ale dlatego że znalazł żonie zatrudnienie na WSNHiD w zamian za co uhonorował dotacją prywatną uczelnię wielokrotnie chwalonego na łamach "GW" przedsiębiorcy Piotra Voelkla. Czyli proszę, można nie mieć matury a świetnie rozumieć co to wartości rodzinne i jak ważna jest edukacja oraz kształcenie kadr. I właśnie za tę prorodzinność oraz zrozumienie konieczności kształcenia powinny być białe pyry. A mówi się, że "Platforma ma tylko łapy do siebie". A skąd! Powyższy przykład pokazuje jak oszczercze to twierdzenie! Trzy białe pyry dla niego (i po jednej dla dziennikarzy i prokuratury!) PS I jeszcze wyróżnienie dla Marka Woźniaka. O braku matury Wojtasiaka zaczęto szeptać gdy okazało się że wiceprezydent Frankiewicz sam nie ma magisterium, a zwalnia osoby z powodu braku magisterium właśnie. O braku matury Wojtasiaka pisać zaczęto pisać otwartym tekstem ładnych parę lat temu. Zatem Markowi Woźniakowi przyznaję dwie białe pyry, za udowodnienie że można od lat mieć nawet uszy zapchane woskowiną i nie mieć okularów do czytania prasy (po udzieleniu duszoszczipatielnego wywiadu w "GW", że nie wiedział...), a jednocześnie mieć - jak widać wrodzone - horyzonty do sprawowania urzędu marszałka województwa. Właśnie za te wrodzone umiejętności należy nagrodzić Marka Woźniaka! Brawo! Odpowiedz Link Zgłoś
jml13060 Czarne dla ZDM za łaskawość dla Śruby, białe dl... 25.02.13, 17:13 Kompromitacja GW. Odpowiedz Link Zgłoś