po_etry No i wybrali k.wę na dyrektorkę - wolno? 15.03.13, 21:41 No i k.wa jest szefową! tak wolno, piękna pani od ku.ltury? tak pytam z ciekawości. Odpowiedz Link Zgłoś
teddy_boy "Ch..." - szefowa Teatru Ósmego Dnia o papieżu.... 15.03.13, 21:41 Sefowa teatru? Jestem pewien że nadaje się bardziej na szefową burdelu. Czoskowa bladż!Menora jej w waginu a Talmud w doopsko. Szalom. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: deusirae Re: "Ch..." - szefowa Teatru Ósmego Dnia o papież IP: *.static.hostnoc.net 16.03.13, 07:38 a ty jestes debilem lizacym dupe kazdem kto w sukience biega i denuncjuje swoich wspolwyzanwcow. Spier....j do WatyKlanu wielbicielu KrK sp z nieograniczona bezkarnoscia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wojtek Re: "Ch..." - szefowa Teatru Ósmego Dnia o papież IP: *.olsztyn.mm.pl 16.03.13, 20:19 Ja jestem stąd. Więc te "spie****aj..." gdziekolwiek, możesz sobie do swoich kolesi krzyczeć. Odpowiedz Link Zgłoś
trasat "Ch..." - szefowa Teatru Ósmego Dnia o papieżu.... 15.03.13, 21:45 Jeśli ukaża tę Panią za słowa obraźliwe wobec głowy Państwa Watykańskeigo, to będzie kłopot. Tak samo trzeba będzie oceniać obraźliwe słowa pod adresem głów innych panstw, np. Rosji, czy Białorusi. A tutaj liczba skazanych może być bardzo duża. Śmieszna sytuacja. Odpowiedz Link Zgłoś
conn-x-5 i ma racje a ze sie pIS-dzielcom nie podoba 15.03.13, 22:04 chuj z tymi PISielcami Nie od dzis wiadomo ze kosciol katolicki w krajach ameryki lacinskiej byl na uslugach CIA. Wolskie PISdzielskie swinie zabolalo ze kto odwazyl sie publicznie nazwac donosiciela po imieniu. W koncu byl donosicielem i kapusiem hunty wojskowej ktora jest odpowiedzialna za wymordowanie ponad 30tys ludzi w argentynie. jesli wolskiej cholocie PISdzielczej nie pasi ch... z nimi Odpowiedz Link Zgłoś
romekzwronek Niech szuka ch... którzy za komuny donosili 15.03.13, 21:46 a wyprawy do Rzymu i Argentyny z takimi emocjami pozostawi ludziom, którzy mają na ten temat zielone pojęcie. Odpowiedz Link Zgłoś
drumcode Hej, Polactwo. Mam pytanie? 15.03.13, 21:46 Dlaczego ateisci sa oblepiani lewactwem? Ja np. w dupie mam polityke i wszystkie partie. Tez jestem lewakiem? Odpowiedz Link Zgłoś
fctheduck "Ch..." - szefowa Teatru Ósmego Dnia o papieżu.... 15.03.13, 21:47 O, teraz to "głowa państwa watykańskiego", czyli jest czysty jak dziewica. Boy miał rację pisząc "Naszych okupantów". Durny poseł głupiej partyjki SP chcętnie wlezie w dupę każdemu przedstawicielowi "państwa watykańskiego", będzie pozwalał, żeby to państwo rozkradało jego własny kraj. Bo Bóg tak chce. Pewnie, dajmy się nadal dyamć pracownikom obcego państwa, mamy przeciez 1000 lat doświadczenia w tej materii. Czyli opinia kogoś, kto nie popiera ludzi wspólracujących z juntą wojskową w Argentynie ma być ścigana jako przestępstwo nawet bez sprawdzenia, czy to przypadkiem nie jest prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
poppers68 Jezu! ileż tu świętych !!!! 15.03.13, 21:48 Boże, jaki święty ten nasz Naród….. jacy święci użytkownicy Forum…… Fakt, Pani Wójciak przegięła. Jeśli mówimy coś przy kawie to niech tak pozostanie – jeśli piszemy w sieci to trzeba jednak ważyć słowa…. A tak na marginesie – zjecie mnie bezkrytyczni obrońcy 2 dniowego Papieża ,o którego istnieniu nie mieliście BLADEGO pojęcia jeszcze w środę rano a teraz za to chętni POWIESIĆ kobitę za słowa? Powiem tak, taki wybór Watykanu i tak to się będzie toczyć dalej. Nie zmieni tego nikt. Ale do Waszej Państwo wiadomości : jeśli słucham profesor Uniwersytetu Warszawskiego z katedry Stosunków Latynoamerykańskich ,która spokojnym i nienatarczywym głosem informuje o śladach zażyłości młodego prowincjała z generalicją siepaczy argentyńskich oraz znajdujących się zdjęciach w towarzystwie najgorszego „penerstwa” tamtej junty to przepraszam ale żaden rzecznik prasowy Watykanu mnie do końca nie przekonuje. Tu Wójciak niestety nie kłamie ( a jak nie wiecie – to trochę sobie poczytajcie o Argentynie czasów Junty oraz obrzydliwej postawie Episkopatu tego kraju) ale tak jak pisałem – należy spokojnie ważyć słowa w necie….. Nie można BEZKRYTYCZNIE przyjmować to ,co się wokół nas dzieje. I dotyczy to również Kościoła Katolickiego bo nie wolno nam zapominać ,że…..CHRYSTUS BYŁ TYLKO JEDEN. Odpowiedz Link Zgłoś
belweder2000 "Ch..." - szefowa Teatru Ósmego Dnia o papieżu.... 15.03.13, 21:48 a ja miałem na FB profil antyrządowy i też skasowali Odpowiedz Link Zgłoś
drumcode Typowi katole... 15.03.13, 21:52 Z burdelu do kosciola, do spowiedzi i przebaczone... heh Odpowiedz Link Zgłoś
trajkotek KaToLE I PEDAŁY ... 15.03.13, 22:03 CZY TO NIE PIĘKNE? TO PRAWIE JAK ŻYCIE GEJA ... Męczeństwo Ewy W. Władysławie, ojcze geja ... Odpowiedz Link Zgłoś
trajkotek Re: KaToLE I PEDAŁY ... 15.03.13, 22:19 ot, po prostu - aktor i syn >>> może katole? ale, ale ... wróćmy do TEMATU >>> Męczeństwo Ewy W. Odpowiedz Link Zgłoś
leming111 Typowa lewacka nienawiść 15.03.13, 23:12 Tylko lewacka swołocz może popierać tę szmatę. Odpowiedz Link Zgłoś
kemot696 "Ch..." - szefowa Teatru Ósmego Dnia o papieżu.... 15.03.13, 21:55 Nie chodzi o to czy donosił (pewnie nie) tylko o to ,że milczał gdy torturowano i zabijano ludzi Odpowiedz Link Zgłoś
trajkotek Re: "Ch..." - szefowa Teatru Ósmego Dnia o papież 15.03.13, 22:17 nie milczał ... Odpowiedz Link Zgłoś
kemot696 Re: "Ch..." - szefowa Teatru Ósmego Dnia o papież 15.03.13, 22:18 a co mówił publicznie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wdr TW publicznie się nie wypowiadali IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.13, 23:47 w zakonie nie jest zbyt lubiany właśnie dlatego, że wydał juncie 2 księży. wypromował go JPII, bo on nie miał problemami z krwawymi dyktatatorami pod warunkiem, że byli prawicowi Odpowiedz Link Zgłoś
cleryka Re: "Ch..." - szefowa Teatru Ósmego Dnia o papież 15.03.13, 22:22 trajkotek napisał: > nie milczał ... >Kazdy Papiez to polityk! Odpowiedz Link Zgłoś
kemot696 Re: męczeństwo ewy w. 15.03.13, 22:04 męczeństwo to było tych , którym katoliccy wojsowi wkładali elekryczne pałki do waginy... Odpowiedz Link Zgłoś
leslaw28 jak zachowywal sie naczelny rabin Argentyny? 15.03.13, 22:03 jak wiadomo idealny narod zydowski stworzyl znakomite i cywilizowane warunki dla Palestynczykow, tylko oni i tzw. antysemici tego nie rozumieja. Odpowiedz Link Zgłoś
kemot696 Re: jak zachowywal sie naczelny rabin Argentyny? 15.03.13, 22:05 a co ma Izrael do skundlenia Kościoła hierarchicznego w Argentynie Odpowiedz Link Zgłoś
leslaw28 Re: jak zachowywal sie naczelny rabin Argentyny? 15.03.13, 22:22 kemot696 napisał: > a co ma Izrael do skundlenia Kościoła hierarchicznego w Argentynie raz jeszcze pytam ,jak sie zachowywal naczelny rabin Argentyny? Odpowiedz Link Zgłoś
kemot696 Re: jak zachowywal sie naczelny rabin Argentyny? 15.03.13, 22:29 być może skundlił się tak samo jak KK Odpowiedz Link Zgłoś
mundi8 "Ch..." - szefowa Teatru Ósmego Dnia o papieżu.... 15.03.13, 22:12 "W piątek koło południa konto Wójciak zniknęło z FB. Zostało usunięte przez administratora portalu - potwierdził to Marcin Kęszycki z Teatru Ósmego Dnia." I tak należy postępować z mową nienawiści! A swoją drogą to współczuję współpracownikom Ewy Wójciak, prawdopodobnie jest nieznośną osobą! Odpowiedz Link Zgłoś
drumcode Re: "Ch..." - szefowa Teatru Ósmego Dnia o papież 15.03.13, 22:14 Wolnosc slowa tluku. A Facebook usunal jej konto poniewaz duzo ludzi naciskalo guzik skargi. Wiec ssij. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: allan Re: "Ch..." - szefowa Teatru Ósmego Dnia o papież IP: *.lublin.mm.pl 15.03.13, 22:18 Takiej wolności słowa nie potrzebujemy i nie chcemy! Za obrażanie ludzi trzeba ponosić konsekwencje! Odpowiedz Link Zgłoś
drumcode Re: I takie qrwisko reprezentuje... 15.03.13, 22:16 Rzekl wielki chrzescijanin. :) Odpowiedz Link Zgłoś
kemot696 Re: I takie qrwisko reprezentuje... 15.03.13, 22:16 o! polski katolik!:) jak miło wysłuchać słów miłości bliźniego Odpowiedz Link Zgłoś
calmy Facebook ją usunął. Podobnie jak admin z gazety 15.03.13, 22:15 usunął za jednym zamachem większość głosów w dyskusji, przenosząc ją spod artykułu na poznańskie forum. Nie, ja tu nie muszę być. Róbcie sobie dalej beze mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
kemot696 Re: Co tu można powiedzieć? 15.03.13, 22:17 kolejny miłujący chrystusową miłością:) Odpowiedz Link Zgłoś
trajkotek Re: Co tu można powiedzieć? 15.03.13, 22:26 co tu miłość chrystusowa ma do rzeczy? c i p k a, p i z d a - te słowa zostały już dawno ODCZAROWANE!!! „Naszym celem jest odczarowanie słowa "cipka", wspólne poszukanie innych określeń i sposobów mówienia o kobiecej cielesności, które nie miałyby wydźwięku naukowo-medycznego lub wulgarnego, a także podkreślenie radosnych i pozytywnych aspektów seksualności kobiet.” /gazeta.pl/ >>> Rozum cipki Odpowiedz Link Zgłoś
kemot696 Re: Co tu można powiedzieć? 15.03.13, 22:28 zapewne użyłeś je w "odczarowanym " kontekście jak każdy katolik posługujacy sie tym pojęciem Odpowiedz Link Zgłoś
zz09 Re: Co tu można powiedzieć? 15.03.13, 22:38 A to to się rozniosło? O cholera, nie wiedziałem, ze to tak działa. Odpowiedz Link Zgłoś
dyzlav Jak każdy jezuita 15.03.13, 22:17 Ch...jem jest jak każdy jezuita. Kiedyż, och kiedyż, to spedalone towarzystwo się rozejdzie do domów, i przestaną sie wp...dalać w cudze życie? Znajdą sobie jakieś baby, sperma im przestanie buzować w mózgach, jakąś mszę się odprawi, zmówi paciorek i spać. Odpowiedz Link Zgłoś
trajkotek Re: Jak każdy jezuita 15.03.13, 22:22 masz rację, winne wszystkiemu pedały ... Czy Hitler był gejem? Odpowiedz Link Zgłoś
cleryka "Ch..." - szefowa Teatru Ósmego Dnia o papieżu.... 15.03.13, 22:17 Mnie te,z ch...j obchodzi kto jest Papieżem. Odpowiedz Link Zgłoś
michael_wittmann Nazwała rzeczy po imieniu i tyle, pisiaki 15.03.13, 22:25 obrażające Nasze władze na każdym kroku,padają jak rejtan w obronie watykanu...to chyba zdrada stanu... Odpowiedz Link Zgłoś
3.praktyk Re: "Ch..." - szefowa Teatru Ósmego Dnia o papież 15.03.13, 22:27 Pisowski IDIOTA Odpowiedz Link Zgłoś
rekontra333 Re: "Ch..." - szefowa Teatru Ósmego Dnia o papież 15.03.13, 22:28 Nad urodą pań się nie dyskutuje, ale skoro ona poleciała ch..em na wizji, zwolniła się z ochrony. Można ją ocenić. A każda ocena jest indywidualna. Są różne pasztety.... No dobra zjadłem też pasztet wielkopolski. Właśnie dziś. Uważam, że żeby być Wielkim Pasztetem z Wielkopolski, trzeba mieć parę cech. 1. Trzeba być smacznym. 2. Neutralnym. 3. I mieć wizerunek, włącznie z zachęcającym denkiem i przydatnością do spożycia. Ta pani, szef dyrektoriatu (każdy wie co to dyrektoriat) wie, że "8 dzień tygodnia" Hłaski to nie jest jest tożsame z "Ósmym dniem" na państwowym żołdzie. Zatem, ta pani (nigdy nie wymienię jej nazwiska na W.), grzeje jajniki tam gdzie nie sposób je zagrzać. Więc: 1. Jest nie smaczna. 2. Śmierdzi jak knur po uboju. Mimo ubicia, wierzga i próbuje ratować życie. To już ine jest neutralność. 3. Ten babon nigdy nie miał dobrego wizerunku. Dla tv za stary i pomarszczony, dla radia, niewyobrażalny bełkot. Więc zaistniała tym chu...jem. I szybko zniknie.Jeszcze wierzga jak osioł. Ale to minie. Odpowiedz Link Zgłoś
wzgardzony "Ch..." - szefowa Teatru Ósmego Dnia o papieżu.... 15.03.13, 22:28 Ta "p...a" to chyba tylko o ch... myśli. ;) A tak na poważnie, nie rozumiem tych protestów. Pani Ewa Wójciak wydała o sobie opinie. Ma do tego pełne prawo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: enaco Re: "Ch..." - szefowa Teatru Ósmego Dnia o papież IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.13, 09:30 Żenujące jest to, że szefowa "instytucji kulturalnej" jaką jest "Teatr 8-go dnia" (który ze swej strony darzyłem życzliwym zainteresowaniem i jest dotowany z moich podatków) w polemice - zniżyła się do poziomu RYNSZTOKA. Tłumaczenie Ewy Wojciak - że wypowiedź ta "skierowana była do grona znajomych" - poraża swoją naiwnością. Ze znajomymi może sobie rozmawiać przy kawie, natomiast treści i wypowiedzi zamieszczone w internecie istnieją w "przestrzeni publicznej" - o czym wiedzą już dzieci uczęszczające do szkoły podstawowej. Żyjemy w wolnym kraju i nikt nie zabrania Ewie Wójciak mieć określonych poglądów, jednakże głęboki sprzeciw wywołuje sposób ich prezentacji, który ma się do kultury - jak pięść do nosa. Tym samym, Ewa Wójciak sama sobie wystawiła świadectwo "kultury dyskusji" Odpowiedz Link Zgłoś
vinner1 "Ch..." - szefowa Teatru Ósmego Dnia o papieżu.... 15.03.13, 22:42 z tą qrwą do gazu.amen. Odpowiedz Link Zgłoś
nie-tak "Ch..." - szefowa Teatru Ósmego Dnia o papieżu.... 15.03.13, 22:43 Przeciez sa to polskie elity ktore ledwo odskoczyly materialnie od rynsztoka ale kultura jak i mentalnoscia jeszcze nie wyszly z niego, jednym slowem Sodoma i Gomora. Jakie kabarety, tacy i dyrektorzy teatrow - przyklad dala nam tu kolejna po Agieszcze Holland pani. __________________________________________________________ www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=VaWQIccSw94 Dlaczego nie wyświetlono w unijnych telewizjach tego wstydliwego przemówienia "prezydenta" Europejczyków? Odpowiedz Link Zgłoś