Dodaj do ulubionych

Czy to wpływ papieża? Wielki hit tegorocznej ma...

27.03.13, 11:02
Jakim trzeba być baranem i idiotą, żeby powiązać papieża chemika z przedmiotem maturalnym... ???
Obserwuj wątek
    • l.george.l Czy to wpływ papieża? Wielki hit tegorocznej ma... 27.03.13, 11:17
      Ja tu jednak dostrzegam wpływ szatana. Stypendium na zamawianym kierunku pozwoli przecież na zakup nowych butów, a papież chodzi w starych.
    • tsuranni a wiosny nie widać - wszędzie biało 27.03.13, 11:19
      czy to wpływ papieża?
      • kazek100 Re: a wiosny nie widać - wszędzie biało 27.03.13, 12:07
        Ja myślę, że to wina Tuska.
        Czy rząd zrobił coś, aby nie było śniegu?
        • Gość: pyta.pl Ja mysle ze to wina Zombie Paradowskiej IP: 95.108.56.* 27.03.13, 12:09
    • Gość: maskopatol Re: Czy to wpływ papieża? Wielki hit tegorocznej IP: *.icpnet.pl 27.03.13, 14:26
      Kolejorz ciągle nie może wygrać u siebie. Czy to wpływ papieża?

Poznańska Wyborcza ciągle pie... farmazony o lokalnych gwiazdkach książętach. Czy to wpływ papieża?

Nie mogę naprawić mojego cartridge'a z pokemonami na Gameboya. Czy to wpływ papieża?

Nawet nowe winyle na moim gramofonie grają nierówno. Czy to wpływ papieża?

Koszulka mi zafarbowała, bo gdzieś zapodziały się w praniu czerwone gatki mojej żony. A może to jednak wpływ papieża?

Już większy wpływ na to wszystko miał księżyc.

Gratuluję Wyborczej debilizmu w nowym wydaniu, widzę że albo sezon urlopowy w pełni, albo do reszty pozwalnialiście wszystkich dziennikarzy.
      • bromva Re: Czy to wpływ papieża? Wielki hit tegorocznej 27.03.13, 16:17
        Podobno ostatnie artykuły pisze automat do kawy i uchwyt na ręczniki z kibla.
      • Gość: finish him Idą ciecia w agorze.Zostana tylko lewaki na smie IP: 95.108.56.* 28.03.13, 15:54
        na smieciowej umowie. Lada moment zostanie agorze tylko wydanie w sieci.

A wtedy zegnaj rockefeller:D
    • onefoks Czy to wpływ papieża? Wielki hit tegorocznej ma... 27.03.13, 16:06
      pytanie na egzaminie :co Franciszek zjadł dzisiaj na sniadanie i skład chemiczny tej wyżerki.
    • Gość: as Re: Czy to wpływ papieża? Wielki hit tegorocznej IP: *.echostar.pl 27.03.13, 16:30
      czy pojecie IRONIA jest Ci znane? :)
    • Gość: zenek To nie był wpływ papieża IP: 95.108.81.* 27.03.13, 20:41
      to ten film zachęcił młodzież.

www.youtube.com/watch?v=iAod_yKQdPg
    • Gość: amfan Dopalacze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.03.13, 15:18
      Amfetamina, dopalacze własnej produkcji dla siebie i kolegów. Jeden z niewielu dochodowych biznesów w PL. To przyciąga młodzież do chemii.
    • Gość: Kocibrzycki Re: Czy to wpływ papieża? IP: *.icpnet.pl 09.04.13, 19:57
      Prędzej remontu na ul. Karolkowej.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka