szmecierecie 29.03.13, 16:42 Szkoda, że wśród wymagań brakuje: - umiejętności logicznego rozumowania, - znajomości języka polskiego. Tego nadal osobom pracującym w GW brakuje. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: żenada Re: Chcesz być dziennikarzem "Gazety"? Czekamy na IP: *.icpnet.pl 29.03.13, 23:19 brakuje przede wszystkim rzetelności dziennikarskiej w skrócie - szukacie pismaka, który napisze, co mu się każe i nie będzie miał własnego zdania, a jak będzie trzeba, to bez skrupułów przywali komuś taki artykuł, który z prawdą niewiele będzie miał wspólnego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Korektor Re: Chcesz być dziennikarzem "Gazety"? Czekamy na IP: *.dynamic.lte.plus.pl 30.03.13, 07:27 To zdjęcie puentuje wszystko! Odpowiedz Link Zgłoś
pan.nikt Re: Chcesz być dziennikarzem "Gazety"? Czekamy na 30.03.13, 07:35 czytaj. "Chcesz się zeszmacić?? Zapraszamy" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Georg Sommer Re: Chcesz być dziennikarzem "Gazety"? Czekamy na IP: *.pools.arcor-ip.net 30.03.13, 07:49 No dobra... :-)) przestan juz sie pienic i zacznij przygotowania do swiecenia jaj,kielbasy,soli i "Szkockiej Whisky"..!! Zycze zdrowych i spokojnych Swiat Wielkiej Nocy...PS Alleluja - Chrystus Zmartwystal.. Odpowiedz Link Zgłoś
pan.nikt Re: Chcesz być dziennikarzem "Gazety"? Czekamy na 30.03.13, 09:59 ok, ale święta nie zabijają prawdy Odpowiedz Link Zgłoś
pan.nikt Re: Chcesz być dziennikarzem "Gazety"? Czekamy na 30.03.13, 10:00 mam nadzieje, że prawda zmartwychwstanie Odpowiedz Link Zgłoś
bimota Chcesz być dziennikarzem "Gazety"? Czekamy na C... 30.03.13, 14:02 "Multimedialnych"... Pewnie beda swiecic oczami, grac na nerwach, a przede wwszystkim - wchodzic z soba w interakcje... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ezekiel 25 : 17 Re: Chcesz być dziennikarzem "Gazety"? Czekamy na IP: *.washdc.fios.verizon.net 30.03.13, 16:31 Co to znaczy ; " potrafia rozmawiac z ludzmi w realu " ???? Czy REAL to nowa nazwa poznanskiego dworca kolejowego ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tępy buc Re: Chcesz być dziennikarzem "Gazety"? Czekamy na IP: *.adsl.inetia.pl 30.03.13, 19:19 Nie no, chodzi o hipermarket "Real". Taki stażysta ma potem iść i rozmawiać tam z ludźmi. To chyba oczywiste. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ezekiel 25 : 17 Re: Chcesz być dziennikarzem "Gazety"? Czekamy na IP: *.washdc.fios.verizon.net 30.03.13, 19:47 Dlaczego aby rozmawiac z ludzmi w hipermarkecie Real trzeba miec specjalne umiejetnosci ?? Czy w tym hipermarkecie Real jest tak drogo jak w Old Brewery ( dawniej Stary Browar ) ??? Czy dlatego kupcy w Realu sa agresywni ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Notoryczny matoł Re: Chcesz być dziennikarzem "Gazety"? Czekamy na IP: *.adsl.inetia.pl 30.03.13, 20:11 Gość portalu: Ezekiel 25 : 17 napisał(a): > Dlaczego aby rozmawiac z ludzmi w hipermarkecie Real trzeba miec specjalne umie > jetnosci ?? Czy w tym hipermarkecie Real jest tak drogo jak w Old Brewery ( d > awniej Stary Browar ) ??? Czy dlatego kupcy w Realu sa agresywni ?? No nie wiem, nie wiem... ale skoro takie requirementy postawiła redakcja, należy sie do nich dostosować. Każą rozmawiac w Realu, no to ruki po szwam i odmaszerować... Przygotowuję właśnie moje siwi, w którym zaznaczę również tę kwalifikację, ponieważ od lat robię zakupy w Realu i myślę, że potrafię rozmawiać z tamtejszymi ludźmi, a co za tym idzie mogę okazać się przydatny dla poznańskiej GieWu. Naj ważniejsze że nie karzą muwić i pisać poprawńe po polskiemu :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BIMOTA Re: Chcesz być dziennikarzem "Gazety"? Czekamy na IP: *.adsl.inetia.pl 30.03.13, 22:50 > Co to znaczy ; " potrafia rozmawiac z ludzmi w realu " ???? Czy REAL to nowa na > zwa poznanskiego dworca kolejowego ? Widac nie jestes multimedialny, skoro nie rozumiesz.. :P Odpowiedz Link Zgłoś
good_vibrations Chcesz być dziennikarzem "Gazety"? Czekamy na C... 30.03.13, 22:07 Mam nadzieję, że znajdą się jacyś konkretni ludzie, nie tacy co włażą do kontenera, żeby udowadniać swoje z góry założone tezy, tylko tacy, którzy potrafią zmienić zdanie i napisać o tym. Mam nadzieję, że nie będzie to płacząca Jola, która musi napisać o tym jak jej zajebiście trudno bo ma kredyt na dom i męża z kotem a teraz jeszcze odwala staż. Mam nadzieję, że nie będzie to też Zenek, który koniecznie musi napisać jak to nie może kupić biletu, mimo że po drodze z dworca na Fredry mija pięć kiosków. Mam nadzieję, że nie będzie to kolejny nieznający Poznania analfabeta piszący o "Ikea na Karpiej". Mam nadzieję, że nie będzie to nienawidzący Lecha i zamknięty w sobie bufon, który wykorzystuje miejsce w Gazecie dla własnej wojenki. Mam w końcu nadzieję, że nie będzie to osoba zajmująca się etatowo żenującymi slajdami o pachach i kroczach celebrytów. Życzę wyboru osoby (osób?) podnoszących poziom, bo w internetowym wydaniu zawsze było słabo, ale zaczyna się powoli robić żenująco. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Escudo Re: Chcesz być dziennikarzem "Gazety"? Czekamy na IP: *.play-internet.pl 01.04.13, 10:39 Wiadomo już po co GW zwalnia doświadczonych dziennikarzy. Z ich pensji wyjdą pewnie cztery płatne staże. Jak by zwolnić Bogaczyka to może by i kilkanaście staży wyszło. No ale tego we wspomnianym realu chyba nie doczekamy, niestety. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GW gadzinówka Nikt kto sie szanuje nie bedzie tam pracowal IP: 95.108.56.* 01.04.13, 13:42 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chwd hyclowi Twoj ojciec mieszka budzie glosniej IP: 95.108.56.* 05.04.13, 23:43 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ~hiena Re: Chcesz być dziennikarzem "Gazety"? Czekamy na IP: *.icpnet.pl 03.04.13, 16:30 Ja mogę pisać o porannych korkach. Ile płacicie? Odpowiedz Link Zgłoś