mycha59 07.04.13, 20:25 Czy możecie mi polecić jakiś salon wykonujący keratynowe prostowanie włosów? Chętnie też chciałabym się dowiedzieć o opiniach dziewczyn które poddały się temu zabiegowi. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gość Re: keratynowe prostowanie włosów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.13, 20:46 Zrobiłam sobie ten zabieg w ubiegłym roku.Po prostu koszmar!!!Mam włosy z natury pierzaste i zabieg ten był mi polecany,aby je ujarzmić.Efekt był taki,że musiałam zrezygnować z 18-ki chrześniaka.Włosy wyglądały jak nieudana trwała.Ponad rok poświęciłam,aby je doprowadzić do ładu,nie wspomnę o kosztach ,bardzo drogich odżywkach.Salon renomowany,a efekt... Odpowiedz Link Zgłoś
mycha59 Re: keratynowe prostowanie włosów 07.04.13, 22:07 to co opisujesz miałam po prostowaniu chemicznym. Więc albo miałaś chemię na głowie, albo zamiast prostowania keratynowego położono tobie zwykłe maseczki, odżywki itp... z keratyną. Trochę już poczytałam o efektach i widzę że zdania są podzielone...niestety. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: esteta Re: keratynowe prostowanie włosów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.13, 20:51 Nie wiem o jakich wlosach piszesz, ale sądzę, że te o ktorych myślę, to się dziś raczej depiluje lub goli. Prostowanie ich nie wydaje się trendy... Odpowiedz Link Zgłoś