Dodaj do ulubionych

Basen w parku Kasprowicza był w środę zamknięty

IP: 150.254.6.* 22.07.04, 20:00
Cieszy bardzo "współpraca miła" pomiędzy autorami. Od razu lepiej się
czyta...
Obserwuj wątek
    • Gość: do redakcji Re: Basen w parku Kasprowicza był w środę zamknię IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.04, 23:28
      Marek Kalemba to dyrektor Gabinetu Prezydenta Grobelnego - czy Henryk Kalemba
      to zbieżność nazwisk czy rodzina dyrektora ???
    • Gość: ! Re: Basen w parku Kasprowicza był w środę zamknię IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.04, 23:33
      Rajewski jest w dużym błędzie, to czy pływalnia miejska będzie czynna to nie
      jest wyłączna sprawa dzierżawcy . Do POSIRU należy spisanie takiej umowy aby
      pływalnie były czynne, w końcu jest to pływalnia miejska a tylko obsługa jej
      jest zewnętrzna.
    • Gość: święty Re: Basen w parku Kasprowicza był w środę zamknię IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.04, 23:57
      wywalić Rajewskiego - będzie święty spokój!
    • Gość: poznaniak Prywatny folwark? IP: *.icpnet.pl 23.07.04, 07:38
      wiecie co...to poprostu wielka kpina..

a tak na marginesie ..strasznie wkurzaja mnie te wszystkie auta które parkują w
      parku przy pływalni, jest ich naprawde dużo ...wszystkie maja zezwolenie????
      ja rozumiem dostawy ale kierownik basenu i kumple muszą podjażdżać pod samą
      bramę??? inwalidzi prowadzą obiekt sportowy?
      a policja nic nie robi...chodzą patrole i ... idą dalej
    • redakcja Re: Basen w parku Kasprowicza był w środę zamknię 23.07.04, 10:27
      "Miła" to tzw. akronim jednej z naszych dziennikarek. Też mi się podoba jego
      brzmienie.

pozdrawiam
      Błażej Wandtke
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka