Dodaj do ulubionych

"Sprawdzał, czy jestem atrakcyjna". Druga twarz...

02.06.13, 21:42
Nie wiem o co ta afera . Znajomy Fibaka przyjezdza do Polski , Fibak zalatwia mu dziewczyne do dymania . W Polsce jest bardzo malo mezczyzn z pieniedzmi i bardzo duzo dziewczyn , ktore uwazaja , ze sa piekne . Pan Fibak powinien byc chwalony za patriotyzm , czy naprawde chcemy , aby nasze dziewczyny tracily do ukrainskich cichodajek ?????
Obserwuj wątek
    • tsuranni niezłe szmbo 02.06.13, 21:57
      jeśli to prawda, to mam nadzieję, że zdrowo beknie
      • Gość: doda A pamiętacie w jakich okolicznościach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.13, 23:34
        A pamiętacie w jakich okolicznościach Wojciech Fibak rezygnował ze stanowiska honorowego konsula Monako?

De Niro miałbyć aresztowany, cudem tego uniknął... a jego kumpel Fibak ponoć udostępniał swe apartamenta na sex party modelek z VIPami, miedzy innymi De Niro
    • Gość: Polak z Polski zrób se, człowieku IP: 87.239.175.* 02.06.13, 22:02
      puk puk w ten poznański łepek, na pewno u was w Poznaniu waszego ukochanego Fibaka nie ruszą za takie rzeczy, ale u nas w Polsce to może mieć kłopoty
      • Gość: lulu Re: zrób se, człowieku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.13, 16:12
        w Priwislanskim Kraju na wschod od Wisly zsylali na Sybir.
        Tutaj nie.
        • Gość: Geograf Re: zrób se, człowieku IP: 87.239.175.* 03.06.13, 17:50
          Oprócz Priwislinskiego kraju , jest jeszcze Pomorze, Małopolska, Górny i Dolny Śląsk , i wszytko to Polska ( nawet hanysowo górnośląskie ) ale Poznań ? co to za geograficzno - socjologiczny wybryk natury
    • Gość: tenisista Re: "Sprawdzał, czy jestem atrakcyjna". Druga twa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.13, 22:02
      Głęboko sie panu Wojtkowi pokłońcie i podziękujcie za postawę patrioty! Daje szansę "zaistnienia" i zarobku polskim dziewczynom!
      Raczej nikt ich do niczego nie zmusza, nie gwałci, ani w kapuście nie kisi.
      Zarobione (raczej niezłe!) pieniążki mogą przeznaczyć na edukację ogólną, na naukę języków (być może zwłaszcza francuskiego), mają z czego dać na tacę, pomóc rodzicom, itp.
      Tyle dziewczyn szmaci się za darmo (disco Manieczki, np.), ile takich marzy, żeby miłemu, zamożnemu, starszemu panu chwile umilić... A Wy tu wielkie halo...
      • bimota Re: "Sprawdzał, czy jestem atrakcyjna". Druga twa 03.06.13, 15:08
        JAK FACET ZALICZA PANIENKI, TO WIELKI MEN, A JAK LASKA FACETOW, TO "SIE SZMACI"...
    • Gość: Georg Sommer Re: "Sprawdzał, czy jestem atrakcyjna". Druga twa IP: *.pools.arcor-ip.net 02.06.13, 22:03
      Wielka szkoda,ze szwagier jest tylko kraweznikiem a nie zajmuje sie sciganiem sutenerow...Kasa zdecydowanie wieksza i sie nie kurzy..PS Nalezy POstawic pytanie : czy Fibak byl karmiony sola drogowa i maczka jajeczna ze zbukow..??
      • Gość: kucharz Re: "Sprawdzał, czy jestem atrakcyjna". Druga twa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.13, 22:19
        Nie. Nie był.
        Częściej raczej jadał kawior, ostrygi, szlachetne wędliny, sery i owoce.
        Jest kimś! Półtora gościa, po prostu!

I to pomimo znajomości z Polańskim, pomimo "panienek" do towarzystwa dla starszych znajomych, pomimo soli drogowej i suszu jajecznego z Kalisza (Kalisz... wiadomo...)
        • Gość: Georg Sommer Re: "Sprawdzał, czy jestem atrakcyjna". Druga twa IP: *.pools.arcor-ip.net 02.06.13, 22:30
          Moze czas "kucharzu" aby Fibakowi dodawac do zarcia olej rycynowy - sutener nie bedzie mial czasu na glupoty.. :))
    • rockville "Sprawdzał, czy jestem atrakcyjna". Druga twarz... 02.06.13, 22:20
      Kazdy czuje sie Europejczykiem polskiego pochodzenia a nie Polakiem , ale jak trzeba zaplacic za smieci 3 Juro miesiecznie , to narodowa tragedia . A na Swietym Marcinie to by chcieli wybudowac 10 kawiarni z kawusia za 10 zlotych ! A skad brac pieniadze na smieci i kawusie ? Pan Fibak nie szuka prostytutek dla swych przyjaciol tylko bardzo ladnych dziewczyn znajacych jezyki i potrafiacych porozmawiac o konflikcie w Iraku oraz wplywie metali ciezkich , w szczegolnosci kadmiu na zwiekszenie zachorowalnosci na raka przewodu pokarmowego . Lepszy kolega Fibaka niz ten czatrny kolezka z Afryki , ktory w Stolicy zakazil kilkadziesiat studentek zaraza AIDS !
    • l.george.l Obiecuję współpracę do końca życia 02.06.13, 22:34
      "Co ja mogę zrobić, żeby to nie poszło? Obiecuję współpracę do końca życia – mówił Wojciech Fibak".
      www.wprost.pl/ar/402189/Druga-twarz-legendy-polskiego-tenisa/
    • qwardian "Sprawdzał, czy jestem atrakcyjna". Druga twarz... 02.06.13, 22:45

Z wszystkich grzechów załamania obyczajowego ten akurat uważam za najmniejszy. O ile propagandę gender uważam za szkodliwą, to jednak daleko mi do tropicieli tego co się dzieje w wyrze pod kołdrą. Pan Wojciech Fibak był bo Borgu najlepszym europejskim tenisistą kiedy na kortach rządził tenis australijski i amerykanski. I miał obok Vilasa największą gamę uderzeń.Był wirtuozem tenisa, dzisiaj rzecz nieobecna na kortach...
    • rockville "Sprawdzał, czy jestem atrakcyjna". Druga twarz... 02.06.13, 22:46
      Sutenerstwo to czerpanie korzysci majatkowych z prostytucji . Polska prokuratura nie potrafila udowodnic , ze sol drogowa nie jest tak zdrowa jak sol spozywcza , a udowodni , ze pan Wojtek czerpal korzysci materialne z prostytucji . Od tej soli drogowej to sie Wam we lbach poprzewracalo !
    • zbiwal Wszystko jest względne 03.06.13, 07:18
      Każdy może na prośbę innej osoby poznać ją ze swoimi znajomymi i nie sądzę żeby Fibak był tak głupi aby brać od tych dziewczyn jakąś kasę.
      Każdy znajomy Fibaka może mu dać dowolna kwotę za cokolwiek i nic Fibakowi za to nie grozi. No, może powinien te kwotę wpisać do deklaracji PIT ale wtedy byłby dowód czerpania korzyści więc nie sądze aby to robił.
      Takiemu Fibakowi to wolno więcej tak samo jak takiemu Kulczykowi.
      W mediach np. zawsze określają Pania Przetakiewicz jako PARTNERKĘ Jana Kulczyka.
      Jak zwykły obywatel miałby taka partnerkę to by pisali, że ma KONKUBINĘ.
      Taki Fibak to nie stręczył tylko był mecenasem i pomagał młodym dziewczynom w ich wszechstronnym rozwoju. Cokolwiek to oznacza.
    • kryzyska "Sprawdzał, czy jestem atrakcyjna". Druga twarz... 03.06.13, 08:34
      Bulwersujące... chociaż brak znamion przestępstwa. Łatwe do obalenia w sądzie, dokąd zapewne nawet nie trafi. Ale przykro... że są takie dziewczęta.
    • piter_wlkp To będzie problem dla POlityków którym ... 03.06.13, 09:24
      ten pan swego czasu udzielił poparcia. Wystarczy w google wpisać "Fibak popiera".
      Już wyobrażam sobie te tłumaczenia "nic o tym nie wiedzieliśmy" czy jakoś tak ...
    • trottel "Sprawdzał, czy jestem atrakcyjna". Druga twarz... 03.06.13, 10:49
      "Druga twarz słynnego poznaniaka"... ciekawe czy napisalibyście tytuł typu, "druga twarz słynnego działącza żydowskiego" lub "murzyńskiego sprintera" ?
      to jest ta słynna poprawność polityczna??
    • zygzak_mejklin "Sprawdzał, czy jestem atrakcyjna". Druga twarz... 03.06.13, 11:36
      Swiecie oburzeni....

No, napiszcie o co chodzi -
    • guzikiewicz Sportsmeni 03.06.13, 12:16
      Pamiętam, poza Borgiem nie miał konkurencji. Potem kupował drogie obrazy.Teraz pomaga sponsorować atrakcyjne dziewczyny.
      Weźmy Jasia T. człowieka, który zatrzymał Anglię. Teraz przyjął legitymację PISu. Nie wiem co gorsze.
      • Gość: AAA Re: Sportsmeni IP: *.play-internet.pl 03.06.13, 13:54
        Zapewne nie o tenisistę chodzi, lecz o to że ktoś chce przejąć kasę z obsługi totolota...walka jamników pod dywanem...
    • bimota "Sprawdzał, czy jestem atrakcyjna". Druga twarz... 03.06.13, 15:22
      NAJWIEKSZYM SUTENEREM JEST POLSKI RZAD, KTORY DOJAC OSTANIE GLROSZE Z LUDZI ZMUSZA ICH DO PROSTYTUCJI. PODOBNIE JAK DYSTRYBUTOREM ALKOHOLU...
    • Gość: gość4 Re: "Sprawdzał, czy jestem atrakcyjna". Druga twa IP: 95.108.119.* 03.06.13, 16:43
      wg tego schematu celebryta =obleśny forsiaty staruch ,modelka =pogotowie seksualne dla w/w.
    • qwardian Coś mnie w tej sprawie nie dziwi... 03.06.13, 17:54

W rolę dziewczyny szukającej towarzystwa bogatego mężczyzny wcieliła się Malina Błańska, na co dzień dziennikarka tygodnika "NIE".
      • Gość: aa Re: Coś mnie w tej sprawie nie dziwi... IP: *.tbcn.telia.com 03.06.13, 18:47
        Najciemniej zawsze pod latarnia. Czy to po prostu nie jest pierwszy akt przedstawienia pt. "Rozwod Fibaka". Albo raczej mecz, pierwszy set dla zony p. Fibaka.
      • Gość: AAA Re: Coś mnie w tej sprawie nie dziwi... IP: *.play-internet.pl 03.06.13, 19:00
        To by potwierdzało moje przypuszczenia...istotne kim jest ten miły przyjaciel z njujorku, jaką kasę tu robi co drugi dzień i kto nabrał ochoty by ten strumień przejąć....coś w stylu chip and charge, choć nie o tenisistę tu zapewne chodzi...
        • Gość: anioł z potencją Re: Coś mnie w tej sprawie nie dziwi... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.13, 22:29
          Jak uczy historia - niepokalane dziewice rodzące dzieci się zdarzają...

Cuda Panie, cuda!
          • Gość: AAA Re: Coś mnie w tej sprawie nie dziwi... IP: *.play-internet.pl 04.06.13, 12:47
            Nie wiesz o co chodzi więc nie zabieraj głosu. Właśnie miły pan z njujorku dostał żółtą, a może nawet czerwoną kartkę na biznes w Polsce (no bo co powie żona, córki, itd. ). Widać dawni lewicowi promotorzy z najwyższch władz - z przyjaciół stają się konkurentami (za słabo opłaceni ?). Chcesz miłego pana wspomóc to idź i zagraj, dzisiaj losowanie....może nawet wygrasz...
    • manissa Re: "Sprawdzał, czy jestem atrakcyjna". Druga twa 03.06.13, 21:07
      Odgrzewane kotlety i rechoczący w ukryciu naczelny Latkowski.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka