Dodaj do ulubionych

Tiry na Grochowskiej

IP: *.icpnet.pl 29.07.04, 15:14
A co mają powiedzieć mieszkańcy ul.Reymonta i Przybyszewskiego , którzy ruch
TIR-ów muszą znisić w majestacie prawa, bo tak wytyczono ruch dla cężkich
samochodów . Domy pękają , okna otworzyć nie można , nie mówiąc o
permanentnym przekraczaniu prędkosci i przejeżdżaniu przez skrzyżowania na
zapalajacym się czerwonym świetle. I wszystko jest O`key.
Obserwuj wątek
    • Gość: StanislawMackowiak a wszystko przez pazerne opłaty na a-2 IP: 195.94.213.* 29.07.04, 15:45
      • Gość: VeRtO Re: a wszystko przez pazerne opłaty na a-2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.04, 17:40
        Mnie już szlag trafia przez te tiry! Mieszkam na ulicy Grochowskiej w dzielnicy
        willowej. Tiry jeżdżą nonstop (szczególne nasilenie wieczorem i w nocy),
        smrodzą i hałasują jak cholera, tworzą muldy w nawierzchni, a czasami sobie
        nawet stają i blokują pas. Czasami to jak jakis porządny przejedzie to mi się
        chata trzęsie! Szyby ledwo się trzymają. Wezcie te tiry skierujcie gdzies
        idziej bo Grochowska to nie jest odpowiednia ulica na tiry !!!
      • Gość: Tiry precz TIRY PRECZ Z GROCHOWSKIEJ !!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.04, 17:42
        Mnie już szlag trafia przez te tiry! Mieszkam na ulicy Grochowskiej w dzielnicy
        willowej. Tiry jeżdżą nonstop (szczególne nasilenie wieczorem i w nocy),
        smrodzą i hałasują jak cholera, tworzą muldy w nawierzchni, a czasami sobie
        nawet stają i blokują pas. Czasami to jak jakis porządny przejedzie to mi się
        chata trzęsie! Szyby ledwo się trzymają. Wezcie te tiry skierujcie gdzies
        idziej bo Grochowska to nie jest odpowiednia ulica na tiry !!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka