Dodaj do ulubionych

Plastikowe nakrętki

27.06.13, 11:31
Czy w Poznaniu jest jakieś miejsce, do którego można oddawać plastikowe nakrętki- aby pomóc niepełnosprawnym dzieciom? Wiele lat zbieraliśmy dla Fundacji Zakretki.info, a w tym roku klops- nie ma w Poznaniu punktu zbiórki. A ja zostałam z kilkoma workami nakrętek w aucie- nie mam gdzie ich trzymać, brak garażu i piwnicy :-/ Nie chcę ich wyrzucać- może komuś się przydadzą???
Obserwuj wątek
    • Gość: gość Re: Plastikowe nakrętki IP: *.icpnet.pl 27.06.13, 13:51
      Kilka dni temu widzialam pojemniki na nakretki w Starym Browarze przy schodach, zaraz obok wejscia do SMYKA. Mysle, ze na infolinii Browaru mozna uzyskac informacje, czy nadal mozna je tam wrzucać.
      Wiele firm zbiera rowniez nakretki na takie cele ( chyba zbierane sa na wozek inwalidzki dla chorego dziecka) . Wiem, ze duzy kontener na nakretki znajduje sie w firmie BRIDGESTONE, wiec moze zostawic je tam na portiernii ?
      • Gość: & Re: Plastikowe nakrętki IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 27.06.13, 19:10
        tak, w Starym Browarze na -1 przy Piotrze i Pawle/Smyku są pojemniki na nakrętki.
        • vienx Re: Plastikowe nakrętki 27.06.13, 19:53
          Dzięki za podpowiedzi!
          Może chociaż po trochu będę się ich pozbywać, bo głupio będzie wparować do Browaru z 4 czy 5 workami nakrętek (ok 50 l) :-) Ale przynajmniej akcja nie pójdzie na marne i komuś pomogą.
          • Gość: ekolog Durna akcja...!! IP: *.pools.arcor-ip.net 27.06.13, 20:07
            Komus "POmoga" - innym zaszkodza - i tak to sie kreci lody...!!
            • Gość: gość portalu Re: innym zaszkodza IP: *.icpnet.pl 16.07.13, 00:26
              Tobie, jak widać, już coś zaszkodziło.
    • Gość: wandpoz Re: Plastikowe nakrętki IP: *.icpnet.pl 28.06.13, 00:27
      w siedzibie INEA przy ul. Owsianej dla chorego dziecka Ziemka
    • skolg Re: Plastikowe nakrętki 28.06.13, 13:44
      W Browarze w nowej części pod schodami ruchomymi widziałem takie pojemniki, w PiP czasem też stoją.
      • Gość: gość Re: Plastikowe nakrętki IP: *.mofnet.gov.pl 01.07.13, 13:34
        Na ul. Fredry w Poznaniu w Doner Kebab
    • Gość: grażyna Re: Plastikowe nakrętki IP: *.tosa.pl 09.10.13, 15:54
      Zbieram nakrętki dla mojego niepełnosprawnego syna , Syn nie widzi, nie mówi ,nie chodzi. W tej chwili jest po dwuch operacjach nóg, czeka Go długa rehabilitacja.
      Mam prośbę do wszystkich, którzy nie mają gdzie oddać nakrętki o kontakt ze mną.
      Ja odbieram nakrętki np. ze szkoły podstawowej numer 66 na oś. Przyjaźni.
      Po np. 3-5,6itd.worków mogę podjechać w Poznaniu w dogodny dla Państwa punkt.

POZDRAWIAM :GRAŻYNA
      • Gość: grazyna Re: Plastikowe nakrętki IP: *.tosa.pl 09.10.13, 16:17
        Do Prośby o nakrętki dołączam e-meil :grazynasz72@interia.eu
      • Gość: ona Re: Plastikowe nakrętki IP: 5.174.79.* 06.11.13, 21:38
        witam Pani Grażynko
        bardzo proszę o kontakt meilowy w sprawie nakrętek- chcialabym taka akcje zoorganizowac i pomoc Pani.
        serdecznie pozdrawiam
        • Gość: pomocseba2005 Re: Plastikowe nakrętki IP: *.tosa.pl 07.11.13, 18:44
          Serdecznie Witam!
          Już myślałam ,że nikt się nie zainteresuje!,a tu Pani-dziękuję
        • Gość: pomocseba2005 Re: Plastikowe nakrętki IP: *.tosa.pl 07.11.13, 18:50
          Proszę mój e-mail : grażynasz72@interia.eu
    • Gość: Robert Re: Plastikowe nakrętki IP: *.arsim.one.pl 18.12.13, 09:19
      Witam prowadzę skup plastikowych nakrętek w woj. lubuskim, proszę pisać na e-mail: roberto198305@o2.pl współpraca z osobami, prywatnymi, jak i szkołami ,przedszkolami itp...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka