dimanche 18.04.06, 06:51 ten zaczyna nowy wątek, im później wstaję tym gorszy mam humor, dzisiaj jestem chyba pierwsza, razcej z konieczności niż chęci, ale lepiej dla mnie...będę rześka i trzeźwa... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dimanche no i zaczęłam dzień od piosenki hiszpańskiej 18.04.06, 07:15 mam słowa, mogę sobie nucić "pour que te Vas", może mi sie uda mniej więcej przetłumaczyć, za długo chorowałam na tę piosenkę, ale się udało...niech żyje Internet! Odpowiedz Link
pianome Re: no i zaczęłam dzień od piosenki hiszpańskiej 18.04.06, 08:42 Niech żyje ! A ja wstałam o 5.20,bez żadnej konieczności. Normalne to pewnie nie jest,ale tak mam prawie co ranek Odpowiedz Link
towita Re: no i zaczęłam dzień od piosenki hiszpańskiej 18.04.06, 09:02 A ja sobie dzisiaj od rana słuchałam Pudelsów. Lubię Maleńczuka, zdecydowanie poprawia mi nastrój. Niestety w pracy mam komputer bez głośników Odpowiedz Link
dimanche Re: no i zaczęłam dzień od piosenki hiszpańskiej 18.04.06, 09:06 wolalabym być szczerze w pracy aniżeli w domu, choć rozumiem, że po świętach nikomu się nie chce wracac do pracy, ale...praca życie wzbogaca. No i ten kontakt zludźmi, ale stąd tez mam kontakt. Odpowiedz Link
kriss67 Re: no i zaczęłam dzień od piosenki hiszpańskiej 08.08.06, 08:01 5.30 co dzień Ale lubie to Pozdro Krzysztof Odpowiedz Link
f.l.y kto rano wstaje, ten... 09.08.06, 13:35 ten ma czas wypić poranną kawę na balkonie... wczuć się w otaczającą zieleń i ciszę.... powdychać mokre powietrze.... popatrzeć na przepiękne kwiaty swojego hibiskusa... i jeszcze pranie można wstawić Odpowiedz Link
towita ten wkleja pioseneczki 18.04.06, 09:06 Dawna dziewczyno, dzisiaj spotkałem Cię Dawna dziewczyno, spojrzałem dzisiaj wstecz Dawna dziewczyno, mineło tyle lat Dawna dziewczyno, gdzie tamten przepadł świat? Dlaczego dzisiaj, właśnie dziś, spotkałem Ciebie? przecież dziś już nas nie łączy nic pamiętam jak pragnąłem spotkać Ciebie gdzieś niby przypadkiem wpaść na siebie czemu tak nie dzieje się? lecz właśnie dzisiaj, kiedy nic już nie jest tak, z Twoim przecina się mój szlak Ktoś komuś śnił się co noc ktoś czyjeś imię szeptał w koc to Twoje imię i to Ty zatruwasz komuś sny W mokrej pościeli miota się, a potem marzy całe dnie, że tylko Ciebie chce... w mokrej pościeli miota się, a potem marzy całe dnie, że tylko Ciebie chce... Dawna dziewczyno, dziś już nie kocham Cię Dawna dziewczyno, nie myśl o mnie źle Dawna dziewczyno, masz oczy pełne łez Dawna dziewczyno, gdzie tamten przepadł bez Ktoś komuś śnił się co noc ktoś czyjeś imię szeptał w koc bo Twoje imię i to Ty zatruwasz komuś sny W mokrej pościeli miota się, a potem marzy całe dnie, że tylko Ciebie chce w mokrej pościeli miota się, a potem marzy całe dnie, że tylko Ciebie chce Odpowiedz Link
dimanche Re: ten wkleja pioseneczki 18.04.06, 09:07 To ja wolę: "dziewczyno bez zęba na przedzie" Odpowiedz Link
spyheart Re: ten wkleja pioseneczki 18.04.06, 09:15 kto pod kim dołki kopie ten sam w nie wpada Odpowiedz Link
aankaa Re: ten wkleja pioseneczki 18.04.06, 09:33 spyheart napisała: > kto pod kim dołki kopie ten sam w nie wpada ten ma łopatę Odpowiedz Link
dimanche ten układa głupie wierszyki 18.04.06, 09:43 kto ma kaca, ten pił, kto ma ma żonę, ten ją bił kto ma w rękach, ten majstruje kto ma w głowie, ten wariuje kto Odpowiedz Link
dimanche Re: Dimka 09.08.06, 19:31 skiela1 napisała: > a Tobie komp sie chyba popsul))) Właśnie wróciłam z tygodniowego wyjazdu, a komp jakoś tam działa... Odpowiedz Link
frida2 Re: kto rano wstaje 10.08.06, 22:43 Nie wstaję rano od 2 miesięcy. Ale niebawem... chyba zacznę ćwiczyć zrywanie się świtem Odpowiedz Link