Gość: POLAR IP: *.adsl.inetia.pl 09.09.13, 10:39 Zastanawiam się nad kupnem mieszkania w wyżej wymienionej lokalizacji. Czy ktoś mógłby się wypowiedzieć na temat tej inwestycji, dewelopera? Z góry dziękuję za wskazówki ;-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mijus Re: Słoneczne tarasy - Plewiska IP: *.icpnet.pl 10.09.13, 23:45 słoneczne tarasy -) byłam oglądałam bardziej pasująca nazwa słoneczne bunkry Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miki Re: Słoneczne tarasy - Plewiska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.13, 15:08 zmienisz zdanie,, jak pomacham Ci latem z 20mertowego slonecznego tarasu w moim bunkrze :P ja tam polecam !! ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mariola Re: Słoneczne tarasy - Plewiska IP: *.icpnet.pl 08.02.14, 11:40 Mieszkania są fajne... ale obsługa przy ich sprzedaży skandaliczna. Ktoś tak wpadł w rutynę, że myśli że telewizory sprzedaję...a to są mieszkania pewnie na całe życie. Postanowiłem że to nie będzie miało wpływu na moją decyzję o zakupie. Przecież nie kupuję Pani która je prezentuje, ale ja na miejscu właściciela mocno bym się zastanowił bo inni nie muszą podzielać mojego zdania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona Re: Słoneczne tarasy - Plewiska IP: *.173.56.89.tesatnet.pl 02.05.14, 11:53 zgadza się zadarte nosy to mało powiedziane Odpowiedz Link Zgłoś
t1t Re: Słoneczne tarasy - Plewiska 20.11.14, 23:45 dla mnie jest wszystko ok :) Odpowiedz Link Zgłoś