Dodaj do ulubionych

Kolejki do rejestracji samochodów

IP: *.dialog.net.pl / *.dialog.net.pl 05.08.04, 18:52
w JJELENIEJ GÓRZE IDĄC DZIS TERMIN NA REJESTRACJE MORZESZ DOSTAC NAJWCZESNIEJ
NA 1 WRZESNIA.TO DOPIERO JEST PROBLEM...
Obserwuj wątek
    • Gość: maja Kolejki do rejestracji samochodów IP: *.dialog.net.pl / *.dialog.net.pl 05.08.04, 18:55
      w JJELENIEJ GÓRZE IDĄC DZIS, TERMIN NA REJESTRACJE MORZESZ DOSTAC
      NAJWCZESNIEJ
      NA 1 WRZESNIA.TO DOPIERO JEST PROBLEM...
      • Gość: jeleniogorzanin ja bylem tydzien temu i do 11 zalatwilem rejstracj IP: *.dial.pl 06.08.04, 13:14
        Chyba w starostwie masz takei kolejki bo w UM to w czwartek bylem o 6,30 pod
        urzedem bylem 7 i o 11 wyszedlem z tablicami.... nie wierze ze w tydzien tak
        sie duzo zmienilo
    • Gość: Sebar Typowa polska glupota pakowac pieniadze w IP: *.static.qsc.de 06.08.04, 15:40
      samochod. Byle sie pokazac, byle fura byla zachodnia, byle zeby wygladala na
      droga limuzyne. Trza zaszpanowac... Nie wazne bezpieczenstwo, nie jest wazne ze
      truje. Nie wazne ze nie bedzie go stac na czesci i owe BMW bedzie stalo pod
      blokiem z wielkiej plyty.
      ... niby w Europie a wciaz nieswiadomi ze najwazniejsze jest zdrowie i zycie
      (bo to cholernie kosztuje!), edukacja, dom, jakosc zycia.... a potem dopiero
      czym sie jezdzi...
      wciaz blizsi filozofia jestesmy Wschodowi niz Zachodowi...

Sebar
      sebar_rysiu@yahoo.co.uk

P.S.: Do dnia dzisiejszego nie mam wlasnego samochodu, rower, autobus, tramwaj
      mi starczy... po mimo ze za wyplate moge kupic cztery takie 10 letnie gruchotow
    • Gość: bartek Re: Kolejki do rejestracji samochodów IP: *.icpnet.pl 06.08.04, 20:11
      tyle ze Jasnie Szanowny Pan Olgierd nie bierze pod uwage ze jego codowny zlom z
      Niemiec bedzie uzupelniony czesciami z kradzionych/okradzionych samochodow. Bo
      oczywiscie Szanowny Pan Olgierd naprawi swoje cudo po jak najnizszych kosztach.

Wiem jak to wyglada - wlasnie mi ukradziono poduszke z Yarisa metoda na chama
      odginajac drzwi. Bylem u mechanika i okazalo sie ze w ten sam sposob okradziono
      kilkanascie innych Yarisow. Czyli tacy panowie Olgierdowie sobie sprowadzili
      okazyjnie Yarisy z Niemiec i okazyjnie je naprawili

A ja jestem frajerem ktory kupil nowy samochod

Czy to jest normalny kraj? Dlaczego "Gazeta" tego nie napietnuje??? Dlaczego
      nikt w mediach nie podejmuje tego watku???
    • Gość: Marcin Re: Kolejki do rejestracji samochodów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.04, 22:55
      W piątek w starostwie czekałem "tylko" prawie 5 godzin. Bylem tam o 7.00,
      wyszedlem o 11.45, przede mna w kolejce bylo tylko jakies 25 osob, ale zabojcze
      tempo ok. 5 klientow/h (2 czynne okienka) zrobilo swoje. To chyba tylko w
      Polsce jest mozliwe...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka