lili_marleen 11.11.13, 17:51 U nas Św Marcin, rogale zabawa bi.gazeta.pl/im/d7/d7/e3/z14931927Q,Imieniny-ulicy-Swiety-Marcin.jpg A w Warszawie bi.gazeta.pl/im/40/da/e3/z14932544Q.jpg Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
renepoznan I do tego nie ma posiłków z Niemiec 11.11.13, 18:04 zaczepiających i bijących uczestników marszu Niepodległości. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Georg von Sommer Re: I do tego nie ma posiłków z Niemiec IP: *.pools.arcor-ip.net 11.11.13, 18:10 Flejo... ja na twoim miejscu juz bym darl ryja (jak Rokita) Rodacy ratujcie - Niemcy mnie bija...!! :):) Odpowiedz Link Zgłoś
lili_marleen Zatęsknili? 11.11.13, 19:05 I z tęsknoty za tymi Niemcami postanowili ich poszukać w ruskiej ambasadzie? Byli z KPD? Odpowiedz Link Zgłoś
renepoznan Nie sądzę 11.11.13, 19:16 To raczej grupa tych co uważają, że jak nie Tusk to Ruski są wszystkiemu winni. A generalnie podczepiają się pod każdą okazję by narozrabiać. Odpowiedz Link Zgłoś
lili_marleen Nasi górą ! 11.11.13, 19:32 renepoznan napisał: > generalnie podczepiają się pod każdą okazję by narozrabiać. Dlatego jakże innego wymiaru nabierają dziś niechętne nam dowcipy o Poznaniakach - że w czasie Powstania nie zdobywano dworca bo nie można było kupić peronówek albo ten o trzech polskich miastach gdzie nie organizowano demonstracji przeciw rządom junty Jaruzelskiego - Lwowie, Wilnie i Poznaniu. W taki dzień jak dziś jestem szczególnie bardzo dumna z naszego miasta i jej mieszkańców Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Feliks Duniak Nie ma na kogo zwalic winy...!! IP: *.pools.arcor-ip.net 11.11.13, 19:44 Cale szczescie,ze na granicach kontrole...I na kogo tu teraz zwalic wine...?? :):) Na garbatego z KPD...?? :):) PS POzdrawiam Felkis Duniak Krosno Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Georg von Sommer Re: A tymczasem wew stolycy IP: *.pools.arcor-ip.net 11.11.13, 18:06 Kurcze.... Inwazja ufoludkow w Pyrkowie...?? Jakies takie niedozywione - giczalki jak u pajaka... :):) Odpowiedz Link Zgłoś
alfalfa Re: A tymczasem wew stolycy 11.11.13, 21:52 Rzeczywistość skrzeczy? Nie wziąłbym i nie mam ochoty na takie "kwiatki". Zapodałem rodzinie narodowo-poznawczą wycieczkę. Wielkopolska jest bardzo ładna tą późną jesienią. A. Odpowiedz Link Zgłoś
pan.nikt Re: A tymczasem wew stolycy 11.11.13, 23:40 No i stało się Znów rozróba na marszu Była do przewidzenia, służby się przygotował??? CZY NA PEWNO?? Jeżeli tak, to jutro na podstawie monitoringu wyłapią bandytów, a pojutrze ukrają Jeżeli nie to: ALBO SĄ NIEUDOLNI ALBO NIE WYDADZĄ SWOICH PROWOKATORÓW Czekamy Odpowiedz Link Zgłoś
qwardian Re: A tymczasem wew stolycy 12.11.13, 09:22 W stolicy źle się dzieje, nie od wczoraj. O ile religijny motyw związany z tym świętem na naszym lokalnym podwórku sprawia, że jest traktowany w pozytywnym znaczeniu to nie znaczy, że wszystko mi się podobało. Wydarzeniem weekendu była tragedia na Filipinach, największy tajfun w historii. Zero reakcji polityków. Mój wpis dla wielkiego katolika Libickiego równie dobrze można było wysłać na Berdyczów. W tym momencie zareagował polski Caritas a na lotnisku we Frankfurcie ładowano już niedzielnym popołudniem samolot Lufthansy z pomocą dla jedynego państwa katolickiego w Azji. W moim mniemaniu poruta. My jeszcze cywilizacją w pełnym tego słowa znaczeniu nie jesteśmy. Przepraszam że to piszę... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Georg von Sommer Re: A tymczasem wew stolycy IP: *.pools.arcor-ip.net 12.11.13, 09:44 Gwardianie... Nie patrz na Caritas - patrz na lotniskowiec USS George Washington,ktory spieszy na POmoc Filipinczykom..Beda naszych braci dobijac...?? Odpowiedz Link Zgłoś
qwardian Re: A tymczasem wew stolycy 12.11.13, 09:57 To dawna kolonia amerykańska i baza US Navy. Ta pomoc wymagała natychmiastowej reakcji zanim barka od Jankesów rozpędzi się na Pacyfiku. Nasi politycy może się zreflektują kiedy sonda kosmiczna z Indii wyląduje na Marsie... Odpowiedz Link Zgłoś
renepoznan Tu jest moment podpalewnia "tęczy". 12.11.13, 13:44 scontent-b-ams.xx.fbcdn.net/hphotos-prn2/1393641_180153015510970_401501222_n.jpg Jak nie widzicie "Marszu" to znaczy, ze was nienawiść i ksenofobia zaślepia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pyr Re: Tu jest moment podpalewnia "tęczy". IP: *.adsl.inetia.pl 12.11.13, 14:18 Ciekawe, co o zniszczeniu tego pięknego symbolu sądzi nasz duchowy przywódca- abp Juliusz Paetz Odpowiedz Link Zgłoś
alfalfa Re: Tu jest moment podpalewnia "tęczy". 12.11.13, 14:35 Dobrze, że policja pilnuje. A. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AAA Re: Tu jest moment podpalewnia "tęczy". IP: *.adsl.inetia.pl 12.11.13, 19:41 Spodobała mi się płonąca "rzeźba" a na jej tle białoczerwona - parafrazując hasło spod Verdun - g... nie przejdzie. To sygnał wysłany do całego wolnego świata.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Georg von Sommer Re: Tu jest moment podpalewnia "tęczy". IP: *.pools.arcor-ip.net 12.11.13, 19:58 Mnie tez.... Ten ku...ki symbol POwinien byc usuniety z tego placu.. Jak sama nazwa wskazuje - Plac Zbawiciela a nie plac zboczencow... POzdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
kazek100 Re: Tu jest moment podpalewnia "tęczy". 13.11.13, 16:58 Zdaje się, że znów dałeś się zrobić w trąbę: wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,114871,14943006,Uczestnicy_Marszu_Niepodleglosci_nie_podpalili_teczy_.html#BoxSlotIIMT Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kazek100 Tecza symbol narkomanow ze sklotu i pedalow. IP: *.centertel.pl 16.11.13, 13:09 Zamiast teczy powinnien byc tam umieszczony Salceson w Perlach ktory byl widziany na Marszu Bula. Odpowiedz Link Zgłoś
bimota Re: A tymczasem wew stolycy 12.11.13, 19:09 MOZE NIE CHCIELI SWIETOWAC KOMUNISTYCZNIEJ WLADZY... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: panna zofija Re: A tymczasem wew stolycy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.13, 20:34 Nie komunistycznej władzy tylko Tuska A Tuska łatwo usprawiedliwić tekstem Bareji- tego pana żona zdradza to się od niego odczepcie............ Odpowiedz Link Zgłoś