Dodaj do ulubionych

Adwokat- Poznań

08.12.13, 16:08
Moja siostra, która mieszka w Bninie koło Poznania szuka pomocy adwokata w sprawie odszkodowania z pracy. Dużo dobrego słyszałam o adwokacie: www.sangowski.com/pl/
Ktoś miał do czynienia z tym adwokatem? Możecie mi coś doradzić?
Obserwuj wątek
    • Gość: meridian Re: Adwokat- Poznań IP: *.icpnet.pl 08.12.13, 17:52
      Coś czuję że za chwilę borsuk z tchórzofretką zeżrą cię żywcem. Taka to już świecka tradycja ; )
    • Gość: Ewa Re: Adwokat- Poznań IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.13, 10:14
      Jak dla mnie ok adwokat. Nie ma się do czego przyczepić. Chociaż miałam raz z nim do czynienia ale się nie zawiodłam.
      • Gość: xxx56 Re: Adwokat- Poznań IP: *.adsl.inetia.pl 09.12.13, 15:48
        Był tak niesamowity, że nawet nie zauważyłaś, że masz do czynienia z radcą prawnym, a nie adwokatem? ;)
        • Gość: Ewa Re: Adwokat- Poznań IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.13, 15:56
          Radca, adwokat dla mnie jedno i to samo;);p
          • Gość: xxx56 Re: Adwokat- Poznań IP: *.adsl.inetia.pl 11.12.13, 14:53
            To mniej więcej tak jak pielęgniarka i lekarka.
            • Gość: x Re: Adwokat- Poznań IP: *.maverick.com.pl 02.01.14, 20:44
              Miedzy radcami prawnymi i adwokatami w zakresie uprawnień na gruncie reprezentacji we wszystkich sprawach z wyjątkiem karnych nie ma różnicy. Zresztą radca prawny może się wpisać na listę adwokatów i odwrotnie. A już niedługo radcowie prawni będą mogli podejmować się obrony w sprawach karnych. Oba zawody wiążą się z ukończeniem aplikacji i zdaniam egzaminu.
    • Gość: ameba132 Re: Adwokat- Poznań IP: *.adsl.inetia.pl 09.12.13, 15:44
      Mi pomagała p. mec. Karolina Jankowska - w zeszłym roku wygrała mi sprawę właśnie w sądzie pracy i dostałam odszkodowanie więc mogę ją z czystym sumieniem polecić. Jest bardzo dokładna w swojej pracy i przede wszystkim skuteczna, można jej naprawdę zaufać!
    • Gość: Jola44 Re: Adwokat- Poznań IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.12.13, 00:26
      Od znajomej także słyszałam dużo dobrego o Kancelarii Radcy Prawnego Rafała Sangowskiego. Z tego co wiem, to specjalizuje się on w dziedzinie ubezpieczeń/odszkodowań i ma ponad 20 letnie doświadczenie. Gdybym miała podobny problem, na pewno bym się z nim skontaktowała, gdyż znajoma bardzo sobie chwaliła.
    • Gość: Borsuk Re: Adwokat- Poznań IP: *.pools.arcor-ip.net 22.12.13, 09:53
      Tylko Borsuk was uratuje..

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka