Dodaj do ulubionych

PARADA WOLNEJ MIŁOŚCI W POZNANIU

13.08.04, 13:12
kto jest za ?
Bo mi się ten pomysł bardzo podoba.
Pełen luz. Miłość i erotyka każdego rodzaju - pełna wolność.
Proponuje 1 Maja wielki pochód PARADA WOLNEJ MIŁOŚCI - a sponsorem może
zostanie dr Jan Kulczyk i będzie bezpłatna konsumpcja piwa przez 24 godziny w
poznaniu - tańce i swawole wszystkich ze wszystkimi na Starym Rynku.
Obserwuj wątek
    • Gość: MAG Re: PARADA WOLNEJ MIŁOŚCI W POZNANIU IP: *.238.99.181.adsl.inetia.pl 13.08.04, 13:33
      Tak jest! A potem parada PEDOFILOW, potem MORDERCOW, i manifestacja czystej
      niczym nie skalanej nienawisci do np. WARSZAWKI!

powodzenia!
      • Gość: łuki Re: PARADA WOLNEJ MIŁOŚCI W POZNANIU IP: *.icpnet.pl 13.08.04, 16:11
        pedeofilów , morederców i kretynów na paradę nie zapraszamy
    • tomajh Re: PARADA WOLNEJ MIŁOŚCI W POZNANIU 13.08.04, 16:12
      wolnej miłości? tzn pedały też? nie ma mowy. pedałom mówimy stanowcze nie, a
      jak beda pyskowac to po gębie
    • Gość: Uciskana mniejszos Re: PARADA WOLNEJ MIŁOŚCI W POZNANIU IP: *.client.comcast.net 14.08.04, 02:39
      To jest niezle. Pomysl mi sie tez podoba. Parada wolnej milosci - pelna wolnosc!
      My sie z mamusia bardzo kochamy i gdy nazywane jest to kaziroctwem to zawsze
      mowie ze ta milosc nikogo nie krzywdzi i co komu do tego co robimy z mamusia w
      naszej sypialni. Mamusia juz jest po okresie przekwitania wiec to i nawet
      dziecka nie bedziemy miec.Najwazniejsze ze jest milosc i ze sie kochamy.
      Dawniej gejstwo bylo karane nawet gardlem - teraz juz nie. I mam nadzieje, ze
      dzieki takim popierajacym jak Ty tez kiedys nasza milosc nie bedzie pod prawem.
      Wiecej takich glosow.
      My z Mamusia udzial w takiej paradzie zapewniamy osobiscie!
      Uciskana mniejszosc
    • agaagnes Re: PARADA WOLNEJ MIŁOŚCI W POZNANIU 14.08.04, 09:40
      Tzn wszyscy ze wszystkimi, jak norki. Fuj fuj
    • caprice83 Re: PARADA WOLNEJ MIŁOŚCI W POZNANIU 14.08.04, 09:51
      Ja jestem za i mam nadzieje że mieszkańcy Poznania pokazą się z lepszej, tej
      bardziej tolerancyjnej strony niz krakowianie i warszawiacy.
    • Gość: marco Re: PARADA WOLNEJ MIŁOŚCI W POZNANIU IP: *.icpnet.pl 14.08.04, 21:34
      Pedofilia, a homoseksualizm to ogroman różnica. Naucie się tego i przestańcie wreszcie rozumieć, że te 2 terminy to jedno i to samo. Polecam wrazie czego słownik wyrazów obcych.
      • Gość: $tefan Pedofilstwo to także zboczenie! IP: *.chcgilgm.covad.net 14.08.04, 23:13
        Pedofilstwo i homoseksualizm to jest to samo zboczenie - nazywane jednak
        inaczej gdyż ofiary zboczeńców mutantów różnią się wiekiem. Reszta jest to samo.
        • krzyyy Re: przeczytaj w encyklopedii co to pedofilia 15.08.04, 00:56
          oburzenie na pedofilię jest całkiem zrozumiałe - jest to karalne i słusznie
          ale homoseksualizm ( męski lub żeński)to jest coś zupełnie innego i na całym
          świecie od dawna zostało uznane jako nietypowe zachowanie seksualne (
          mniejszościowe, nikomu nie szkodzące bo dotyczące tylko osób dorosłych a nie
          dzieci))
          • Gość: Uciskana mniejszos Dzieki za zlowa poparcia. Trzeba nam tego! IP: *.client.comcast.net 15.08.04, 03:52
            na całym > świecie od dawna zostało uznane jako nietypowe zachowanie seksualne
            ( > mniejszościowe, nikomu nie szkodzące bo dotyczące tylko osób dorosłych a
            nie > dzieci))
            Masz racje! Nasze zachowanie tez nie krzywdzi zadnych dzieci. Na razie nie
            zostalo jeszcze uznane ale dzieki pomocy podobnum tobie jeszcze troche i
            bedziemy z Mamusia mogli nasza milosc wzajemna publicznie ukazac.

My sie z mamusia bardzo kochamy i gdy nazywane jest to kaziroctwem to zawsze
            mowie ze ta milosc nikogo nie krzywdzi i co komu do tego co robimy z mamusia w
            naszej sypialni. Mamusia juz jest po okresie przekwitania wiec to i nawet
            dziecka nie bedziemy miec.Najwazniejsze ze jest milosc i ze sie kochamy.
            Dawniej gejstwo bylo karane nawet gardlem - teraz juz nie. I mam nadzieje, ze
            dzieki takim popierajacym jak Ty tez kiedys nasza milosc nie bedzie pod prawem.
            Wiecej takich glosow.
            My z Mamusia udzial w takiej paradzie zapewniamy osobiscie!
            Uciskana mniejszosc

• Gość: łuki Re: Pedofilstwo to także zboczenie! IP: *.icpnet.pl 15.08.04, 10:42
          Gość portalu: $tefan napisał(a):

> Pedofilstwo i homoseksualizm to jest to samo zboczenie - nazywane jednak
          > inaczej gdyż ofiary zboczeńców mutantów różnią się wiekiem. Reszta jest to
          samo

Są jeszcze inne zboczenia i dewiacje ale najgrozniejsza wydaje sie indolencja
          umysłowa przejawiająca sie jako rasizm , fanatyzm religijny, czy tez brak
          tolerancji dla odmienoosci . Ludzie dotknięci takim zboczeniem , odstępstwem od
          normy , charakteryzuja się w przeciwieństwie do wiekszosci spoleczeństwa
          brakiem poszanowania dla drugiej osby, nienawiscią, kanałowym widzeniem świata
          uniemożliwiającym im dostrzezenie jego piękna i różnorodności
          Wydaje sie, że zboczenie to nieleczone jest przyczyną dużej ilości nieszczesć
          spotykających poulację ludzką na calym świecie
          Powinni być zatem eliminowane poprzez zamykanie zboczenców w zakladach
          odosobnienienia
          • erotica Re: Pedofilstwo to także zboczenie! 15.08.04, 11:39
            brawo luki - wspaniale napisałes!!!
            buziaczki dla Ciebie
            • erotica Re: głupota i nienawiść to najgorsze zboczenia ! 15.08.04, 11:42
              fatalne są te głupie i tępe głosy na forach
              • Gość: luki Re: głupota i nienawiść to najgorsze zboczenia ! IP: *.icpnet.pl 15.08.04, 18:40
                ale ten link na twoje forum jest chyba zly :)
                • erotica Re: głupota i nienawiść to najgorsze zboczenia ! 16.08.04, 01:25
                  dziękuję Tobie - teraz zauważyłam i już zmieniłam link na moje forum
                  pozdrawiam
                  • lucynkababa Re: głupota i nienawiść to najgorsze zboczenia ! 16.08.04, 12:05
                    popieram ciebie , że zacofanie, głupota i nienawiść do wszystkiego co jest
                    trochę inne - to największe zboczenia
                    POPIERAM POMYSŁ PARADY MIŁOŚCI W POZNANIU
      • Gość: ajbz Re: PARADA WOLNEJ MIŁOŚCI W POZNANIU IP: *.icpnet.pl 20.08.04, 00:59
        Gość portalu: marco napisał(a):
        > Pedofilia, a homoseksualizm to ogroman różnica.

tak? w czym?
        bo w młodszy tyłek wsadza jeden, a drugi do trochę starszego pcha się odbytu?
        różnica tylko w wieku. zabawa pedała i pedofila ta sama - włożyć komuś do
        prostnicy, a potem sobie penisa usmarowanego kałem oblizywać

a marco jakie odbyty preferuje?

• lucynkababa Re: JESTEM ZA pARADĄ mIŁOŚCI W pOZNANIU 16.08.04, 12:06
      • krzyyy Re: popieramy 17.08.04, 01:34
        popieramy
    • almodovara Re: w Poznaniu zróbcie paradę jak w Berlinie 17.08.04, 09:36
      przyjedzie milion ludzi
      • montparnas Re: wolność i demokracja 19.08.04, 17:03
        a więc niech będzie zajebista parada
        • Gość: marco Re: wolność i demokracja IP: *.icpnet.pl 19.08.04, 20:12
          Widzę, ze już usunięto jeden temat na forum (PEDAŁY I GEJE SZYKUJĄ ORGIE W POZNANIU).
    • Gość: ajbz Re: PARADA WOLNEJ MIŁOŚCI W POZNANIU IP: *.icpnet.pl 20.08.04, 00:56
      nie chcę oglądać pedałów na ulicach.
      proszę nie manifestować swoich zboczeń.

a jesli dostaną pozowlenia na manifestację, to niech nie zapomną pampersów
      założyć, bo trzeba będzie po nich stolce sprzątać, bo pedalom rozjechane odbyty
      juz nie trzymają!
    • krystian10 Re: PARADA WOLNEJ MIŁOŚCI W POZNANIU 20.08.04, 12:22
      Jestem za.
      • Gość: marco Re: PARADA WOLNEJ MIŁOŚCI W POZNANIU IP: *.icpnet.pl 20.08.04, 16:09
        Widzę, że gej to tylko maniak seksualny. A gdzie uczucia, miłość...
        Czy naprawdę każdy gej tylko się pierd... co każdej nocy?
        Proponuje najpierw zapoznajcie się o przyczynach homoseksualizmu.
        Są to ludzie napewno w jakiś sposób zranieni w życiu. Są oni delikatni, wrażliwi...
        Po za tym jak robie to z laską, używając jeszcze jednego otworu to co nie to samo.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka