Dodaj do ulubionych

Byle NIE Karima Meble !!! Poznań i Swarzędz

17.11.14, 20:03
Ostrzegam prze Karima Meble ! Buble jakich mało. Meble pleśnieją i się rozwalają. Reklamacji nie uwzgledniają !! Na forach pełno jest poszkodowanych. Też dałam się nabrać !
Obserwuj wątek
    • Gość: Kasia3475 Re: Byle NIE Karima Meble !!! Poznań i Swarzędz IP: *.centertel.pl 17.11.14, 21:00

Straszne buble ! Odradzam, najgorsza firma w Poznaniu. Zgłaszam ich na policję!
    • Gość: Kuka Re: Byle NIE Karima Meble !!! Poznań i Swarzędz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.14, 00:32
      meble z karima meble rzeczywiscie marnej jakosci... szkoda pieniedzy, jak przywiezli o 23 to nawet przepraszam nie bylo. a kanapa chuda ze az zal patrzec - codziennie wstaje polamana. nie polecam
      • Gość: Karo lina Re: Byle NIE Karima Meble !!! Poznań i Swarzędz IP: *.centertel.pl 18.11.14, 09:50
        Do mnie przywieźli z przeszło tygodniowym opóźnieniem na dodatek kanapa nie chce się rozkładać. Teraz zwodzą mnie z naprawą. Nie dali żadnego paragonu i ciężko będzie mi dochodzić praw. Kanapa faktycznie strasznie chuda, inaczej wygląda na zdjęciu a coś innego przywożą . Żałuję, że u nich kupiłam. Odradzam tę firmę
        • Gość: trruy6h Re: Byle NIE Karima Meble !!! Poznań i Swarzędz IP: *.icpnet.pl 10.01.15, 13:13
          a nie jest tak, że towar niezgodny z opisem i macie ileś tam dni na oddanie tegoż?
    • Gość: gość Re: Byle NIE Karima Meble !!! Poznań i Swarzędz IP: *.icpnet.pl 22.11.14, 13:54
      No co za zakłamany parszywy sklep!!!!! jak można tak traktować klientów!!!!!!!!!! zamawiasz towar, czekasz 2 razy dłużej niż pierwotnie Ci obiecano, a teraz jak chcesz zrezygnować (bo ile można spać na podłodze) to nawet swoich pieniędzy nie możesz odzyskać.... NIE ZAMAWIAJCIE u nich bo i tak towaru nie zobaczycie, stracicie czas, pieniądze, nerwy!!! osoby tam zatrudnione są niekompetentne, jeśli zdarzy im się odebrać telefon 1 na 20 wykonanych przez Ciebie to kłamią, co tydzień obiecują że towar będzie. Mogą sobie tą gatkę nagrać bo i tak za każdym razem słyszy się to samo.... Jak to jest że jeszcze nie splajtowali.... żerują na ludziach którzy z braku doświadczenia w zakupach tego typu dają się naciągnąć a po kolejnych próbach odzyskania pieniędzy rezygnują z zaliczki. no właśnie... Pół biedy jak się tylko zaliczkę wpłaci bo jak zapłaci z góry za całość to juz naprawdę współczuję. PRZESTRZEGAM przed zakupami w karima meble!!!!
      • Gość: gość Re: Byle NIE Karima Meble !!! Poznań i Swarzędz IP: *.static.ip.netia.com.pl 25.11.14, 08:52
        Też się nabrałam na tę firmę. Na dodatek kiedy dostałam czekoladkę wpisałam pozytywa na Allegro a teraz jestem załatwiona. Jeszcze przeze mnie kolejni się nabierają a oni oszukują ludzi dzięki mojej pozytywnej opinii smutas.gif Łóżko wyglądało ładnie pierwszy miesiąc, później zaczęło skrzypieć a na końcu się rozleciało! Zwodzą mnie i nie chcą oddać pieniędzy. Teraz już nawet nie odbierają ode mnie telefonów. Wyrzucone ponad 1000 zł i nie mam na czym spać smutas.gif Idę do sądu!!!
    • Gość: Weronika Re: Byle NIE Karima Meble !!! Poznań i Swarzędz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.14, 00:28
      Odradzam zakupy w KARIMA MEBLE! Nie polecam. Saba jakość materiału - rozciągnął się i bardzo brzydko wygląda. Wszystko się tego czepia.
    • Gość: Leszek Byle NIE Karima Meble Poznań i Swarzędz reklamacje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.14, 00:43
      karima-meble nie uznają reklamacji. NIE KUPUJCIE! Byłem u Rzecznika, dobrze zna ich praktyki. Nie jestem pierwszy z tym problemem. Napisał pismo, ale ponoć nawet nie raczą odpisać...
      • Gość: gość Re: Byle NIE Karima Meble Poznań i Swarzędz rekla IP: 91.221.144.* 02.12.14, 13:10
        fatalne meble! opóźnienia w dostawie, moja rogówka to totalny bubel ! czekam na zwrot pieniędzy ale nie wiem czy się doczekam, twierdzą że najpierw sprzedadzą mój mebel później oddadzą pieniądze bo nie mają
    • Gość: PIOTR SADOWSKI Re: Byle NIE Karima Meble !!! Poznań i Swarzędz IP: *.play-internet.pl 02.12.14, 16:34
      JESTEM WŁAŚCICIELEM FIRMY I JEŚLI JEST PANI POSZKODOWANA TO PROSZĘ O KONTAKT A NIE OPISUJE MNIE ANONIMOWO

POZDRAWIAM
      • Gość: gość Re: Byle NIE Karima Meble !!! Poznań i Swarzędz IP: 91.221.144.* 19.12.14, 19:01
        Ta Karima to TRAGEDIA !!! czytałam opinie i nie wierzyłam , skandal !!! omijać z daleka !!!!
      • Gość: gosc Re: Byle NIE Karima Meble !!! Poznań i Swarzędz IP: *.wtvk.pl 25.05.15, 16:48
        Z PANEM NIE MA NAWET O CZYM ROZMAWIAC JEST PANI NIE UPRZEJMY ZAROZUMIALY I KŁAMIE
        • Gość: GOSC Re: Byle NIE Karima Meble !!! Poznań i Swarzędz IP: *.wtvk.pl 25.05.15, 16:49
          PAN*I CÓRKA*
      • Gość: gosc Re: Byle NIE Karima Meble !!! Poznań i Swarzędz IP: *.wtvk.pl 25.05.15, 17:26
        również nie polecam syf na maxa meble jak sam Pan Piotr stwierdzil służą do ozdoby a nie użytkowania robia problemy z rozpatrzeniem reklamacji godziny wizyt karygodne 21-23 bez przepraszam tylko tak jakby musialo byc.NIE POLECAM!!!!!!!!OSTRZEGAM PZRED WYRZUCENIEM PIENIĘDZY W KANAŁ BO ZAKUP U NICH TYM SIE KONCZY:!!
    • k.fura Re: Byle NIE Karima Meble !!! Poznań i Swarzędz 15.12.14, 18:17
      Słuchajcie jaki ja mam problem zamówiłem kanapę ze Swarzędza 14-10-2014 r na umowie jest realizacja 4-6 tygodni dzisiaj jest 25-12-2014 21 dni po terminie a w Kielcach gdzie złożyłem zamówienie i zadatkowałem kanapę pani nie jest w stanie odpowiedzieć kiedy bede miał mebel ( poinformowała mnie że brak materiału- ja się pytam co robili przez 63 dni od momentu złożenia zamówienia z całego świata przez 2 miesiące można ściągnąć generalnie co się chce a oni z Hiszpanii materiału nie mogą sprowadzić). Co najdziwniejsze to Pani ,która pracuje w salonie nie jest mi wstanie podać nr telefonu do swojego przełożonego kpina!!!!! Jutro będę robił raban w fabryce. Jeśli ktoś ma kontakt do kogoś z wyżej postawionych w fabryce to poproszę o taki namiar na maila: k.fura@interia.pl
      • Gość: gosc Re: Byle NIE Karima Meble !!! Poznań i Swarzędz IP: *.static.ip.netia.com.pl 29.12.14, 08:37
        Święta spie***lone !!! żadnych mebli , żadnych pieniędzy!!! Mogłam sie spodziewać że tak się to skończy, należy czytać opinie :( Jak oni mogą funkcjonować ? powinni zbankrutować już dawno !! omijać z daleka !!!
    • Gość: gość Re: Byle NIE Karima Meble !!! Poznań i Swarzędz IP: *.static.ip.netia.com.pl 07.01.15, 08:35
      fatalna firma !!!
      • Gość: gość Re: Byle NIE Karima Meble !!! Poznań i Swarzędz IP: 91.221.144.* 14.01.15, 12:50
        Najgorsze w meblach jest jeśli stelaż jest mokry, wtedy właśnie meble plesnieją od środka. Taki mebel nie nadaje się do urzytku bo osoba spiąca na nim dostanie predzej lub później ciezkich chorób. Pleśń przede wszystkim rozwija sie wewnątrz mebla a nie na zewnątrz dlatego jest długo niewidoczna. Osoby piszące o pleśni powinny sprawę zgłosić do sanepidu i prokuratury.
    • Gość: klientka karimy Re: Byle NIE Karima Meble !!! Poznań i Swarzędz IP: *.icpnet.pl 26.01.15, 11:39
      oni produkują te meble chyba w jakiejś szopie. Zamówiłam narożnik. Dostałam go po terminie a jakość pozostawia wiele do życzenia. W ogłoszeniach wszystko wygląda super. Zdjęcia idealne, zachęcają ceną, ale za ceną idzie też jakość. Stelaż się wygina i wychodzi wilgoć. Do tego też nie dostałam paragonu, więc ciężko będzie dochodzić swoich praw. Trzeba coś zrobić z tą firmą. Bo naciągają ludzi.
      • psxbarman Re: Byle NIE Karima Meble !!! Poznań i Swarzędz 21.03.15, 21:11
        Witam, czy to jest ta firma, o której Państwo piszecie?:
        allegro.pl/my_page.php?uid=28123816
        własnie się zastanawiałam nad tymi meblami, ale teraz chyba zrezygnuję, chociaz opinie na allegro maja bardzo dobre...

• Gość: Iwonka Re: Byle NIE Karima Meble !!! Poznań i Swarzędz IP: *.play-internet.pl 25.07.15, 16:59
          Witam dzis zMowilam w tym sklepie karima mdble swarzec rogowke ale wplate chce zrobic w poniedzialek bo wekend jest ale jak tak czytam wsze. Opinie to chyba. Sie wycofam
          • Gość: zyczliwa Re: Byle NIE Karima Meble !!! Poznań i Swarzędz IP: *.centertel.pl 26.07.15, 21:00
            Ojej to taka sama sytuacja jak w hit meble poznan tak samo ludzie ich opisują . Hit meble tak samo postępuje.
            • Gość: michal Re: Byle NIE Karima Meble !!! Poznań i Swarzędz IP: *.centertel.pl 26.07.15, 21:05
              Dokladnie jak koleżanka pisze jak czytam te wszystkie komentarze to odrazu przypomina ml się firma Hit Meble z ktora mam taka sama sutuacje . Mebel przyjechał do mnie po 3 miesiącach zero kontaktu. A na dodatek smierdzial pleśnią. Osobiście odradzam HIT MEBLE POZNAN ZAMENHOFA. POZDRAWIAM
    • Gość: ada Re: Byle NIE Karima Meble !!! Poznań i Swarzędz IP: *.inetia.pl 14.05.16, 10:17
      witam ja tam nie narzekam-kupilam tam wersalke ze trzy cztery lata temu-i wyglada jak nowa-nic nie splesnialo nie rozciaga sie nie rozlatuje sie-spi sie eleganco-przywiezli pod dom-ja nie mam zazalen
    • daosmaankocy Re: Byle NIE Karima Meble !!! Poznań i Swarzędz 26.06.17, 11:22
      Ja zakupilem naroznik ponad rok temu i nic sie nie dzieje , jak za ta kase jest OK . Gdybym kupil go za kilka tys.zl to pewnie wiecej bym wymagał . Chcecie kupic tani mebel a wymaganaia macie jak byscie kupowali w firmie Kler :) Ja kupujac spodziewałem sie ,ze nie bedzie to mebel z najwyzszej półki i taki jest faktycznie stelaz z plyty wiorowej . Tani mebel na kilka lat a potem przy kolejnym malowaniu wywalic na smietnik i kupic nowy pod kolor scian :) Mebel dostalem rowniez po godzinie 22.00 ale dostalem przedtem telefon od kierowcy czy przyjme mebel po godzinie 22.00 . Ostanio zakupilem rowniez kanape , zrobilem zaliczke , ale niestety zona wymyslila cos innego zadzwonilem i zrezygnowalem z zakupu , firma bezproblemowo zwrocila mi zaliczke .
      • Gość: Zenon Re: Byle NIE Karima Meble !!! Poznań i Swarzędz IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 28.03.18, 14:17
        Panie Piotrze po co płaci pan za narożnik który sam pan wyprodukował, piękna reklama...
        • jooseff Re: Byle NIE Karima Meble !!! Poznań i Swarzędz 15.07.18, 21:52
          Jakość adekwatna do ceny. Niestety. Narożnik ok, ale dziecięcy tapczanik - tragedia. Połamał się błyskawicznie, tragiczna jakość.
    • Gość: Poszkodowana Re: Byle NIE Karima Meble !!! Poznań i Swarzędz IP: *.play-internet.pl 20.09.18, 02:02
      Zgadzam się! Oszukują na wymiarach, meble twarde i niesolidne. Nie wystawiaja faktur. Po dwóch latach meble na śmietnik.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka