Gość: haha IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.04, 21:16 kopiec projektował były radny Klemens Mikuła Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: m.roszak To nie jest Kopiec Wolności... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.04, 21:50 ...tylko Pomnik Głupoty Władz Miasta! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: george Re: To nie jest Kopiec Wolności... IP: 211.114.68.* 08.09.04, 22:36 A w Licheniu pielgrzymi usypali z kamieni Golgotę i się nie wali, i widok z niej bardzo ładny. Tyle, że na sankach się nie da zjechać. Ale co najważniejsze, nikt Lichenian nie skubnął na 6 milionów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: podatnik Re: Radni o Kopcu Wolności IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.04, 06:29 Proszę mi nie przypominać o głupocie radnych bo od razu mam dzień do d.py! Poprostu nie piszcie - i tak nic nie zmienicie bo oni robią co chcą i mają gdzieś krytykę - głupoty się nie leczy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek.S Re: Radni o Kopcu Wolności IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 09.09.04, 10:31 Poznamy nazwisko projektanta? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: haha Re: Radni o Kopcu Wolności IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.04, 21:07 Klemens Mikuła Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stanislaw Mackowia Re: Radni o Kopcu Wolności IP: 195.94.213.* 09.09.04, 14:53 A budowa parkingu dla malty ski0 trwa, to też praca dla komisji rewizyjnej. Poznaniacy, usypmy może dwa nowe kopce, jeden dla uczczenia odpowiedzialnych, rzetelnych władz miasta i drugi na cześć doktora miłościwie nam roz- panujacego! Moze jeszcze mały kopczyk dla Konrada? Odpowiedz Link Zgłoś
vipunia Kupa... piachu... 10.09.04, 00:45 Hmmm mam jakieś dziwne wrażenie, że w centrum powstają jakieś kopce... bynajmniej nie "wolności" i kreta też nie... w okolicach Dworca PKS na "trawnikach" znajdują się ogromne kupy piachu... ktos się orientuje co się będzie działo? Renowacja trawników czy jak? Pozdrawiam, VIPunia Odpowiedz Link Zgłoś