Dodaj do ulubionych

Radni o Kopcu Wolności

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.04, 21:16
kopiec projektował były radny Klemens Mikuła
Obserwuj wątek
    • Gość: m.roszak To nie jest Kopiec Wolności... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.04, 21:50
      ...tylko Pomnik Głupoty Władz Miasta!
      • Gość: george Re: To nie jest Kopiec Wolności... IP: 211.114.68.* 08.09.04, 22:36
        A w Licheniu pielgrzymi usypali z kamieni Golgotę i się nie wali, i widok z niej
        bardzo ładny. Tyle, że na sankach się nie da zjechać. Ale co najważniejsze, nikt
        Lichenian nie skubnął na 6 milionów.
    • Gość: podatnik Re: Radni o Kopcu Wolności IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.04, 06:29
      Proszę mi nie przypominać o głupocie radnych bo od razu mam dzień do d.py!
      Poprostu nie piszcie - i tak nic nie zmienicie bo oni robią co chcą i mają
      gdzieś krytykę - głupoty się nie leczy!
    • Gość: Marek.S Re: Radni o Kopcu Wolności IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 09.09.04, 10:31
      Poznamy nazwisko projektanta?
      • Gość: haha Re: Radni o Kopcu Wolności IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.04, 21:07
        Klemens Mikuła
    • Gość: Stanislaw Mackowia Re: Radni o Kopcu Wolności IP: 195.94.213.* 09.09.04, 14:53
      A budowa parkingu dla malty ski0 trwa, to też praca dla komisji rewizyjnej.
      Poznaniacy, usypmy może dwa nowe kopce, jeden dla uczczenia odpowiedzialnych,
      rzetelnych władz miasta i drugi na cześć doktora miłościwie nam roz- panujacego!
      Moze jeszcze mały kopczyk dla Konrada?
    • vipunia Kupa... piachu... 10.09.04, 00:45
      Hmmm mam jakieś dziwne wrażenie, że w centrum powstają jakieś kopce... bynajmniej nie "wolności" i kreta też nie...
      w okolicach Dworca PKS na "trawnikach" znajdują się ogromne kupy piachu... ktos się orientuje co się będzie działo?
      Renowacja trawników czy jak?

Pozdrawiam,
      VIPunia

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka