Dodaj do ulubionych

Dobry dentysta w Poznaniu

29.01.15, 04:30
Hej, polećcie proszę dobrego specjalistę stomatologa w Poznaniu. Szykuje się wyrwanie ząbka i pewnie implant...
Obserwuj wątek
    • zamyslonatak Re: Dobry dentysta w Poznaniu 31.01.15, 15:40
      W Poznaniu najlepiej idź od razu do Candeo. Ja miałam tutaj robione implanty, pod okiem profesora. Świetna robota, dlatego polecam
    • adam_036 Re: Dobry dentysta w Poznaniu 18.02.15, 11:54
      W Poznaniu najlepszym dentystą jest dr. Hanna Sobota która ma prywatną klinikę dentystyczną SOBOTA House of Denistry. Słyszałem, że specjalnie przyjeżdżają do niej pacjenci z całego świata, nawet z USA. Jak to usłyszałem też się zdziwiłem, ale jak tam poszedłem pierwszy raz, to już wiedziałem dlaczego.... Do tegoPani doktor posiada bardzo dużą wiedzę, jeździ na liczne kursy a do tego jest b. miła. Wie co robi. Tutaj jest jej stronka: sobotadent.pl/.
      • Gość: wiola Re: Dobry dentysta w Poznaniu IP: *.ue.poznan.pl 18.02.15, 12:30
        ja też polecam sobotadent, długo szukałam dobrego dentyste i tam go znalazłam
    • alaala Re: Dobry dentysta w Poznaniu 07.02.19, 15:50
      Absolutnie nie polecam Chilldent przy placu Wolności w Pozaniu. Brak profesjonalizmu , za leczenie kanałowe zapłaciłam dwa razy więcej niż w cenniku który mają na stronie . Cenę za usługi podają " na oko" a w realiach płaci się więcej. Odniosłam wrażenie ,że chcą naciągnąć klienta na więcej zabiegów. Nie wystawiają rachunków. Pani z recepcji bardzo nie uprzejma.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka