Dodaj do ulubionych

Prąd za darmo

08.02.26, 12:33
26 października ub. roku irański naukowiec Mehran Tavakoli Keshe, inżynier nuklearny, za pośrednictwem internetu zaczął ujawniać dokumentację budowy prostego plazmowego generatora energii elektrycznej, umożliwiającego darmową produkcję prądu w dowolnym gospodarstwie domowym, pod każdą szerokością geograficzną.
Znany polski uczony jądrowy pokazuje jak samemu, w domu, można zbudować to urządzenie.
maciejfilipiak.waw.pl/produkty/magrav-domowy
Dochodzą mnie głosy, że przy okazji produkcji darmowej energii Magrav (tak nazywa się to urządzenie) zapobiega także wypadaniu włosów oraz poprawia sylwetkę, rozbudowując tkankę mięśniową.
Obserwuj wątek
    • m-dyskretna Re: Prąd za darmo 08.02.26, 17:31
      Może i prąd jest za darmo, za to za komórki macierzyste trzeba zapłacić 100 zł. Tylko nie wiem ile tych komórek dostanę i co mam z nimi zrobić.
    • l.george.l Re: Prąd za darmo 08.02.26, 20:27
      I pewnie Tusk blokuje rozwój tej technologii.
    • qwardian Re: Prąd za darmo 08.02.26, 21:04
      Islam, arabstwo i semityzm zdegradował wybitnych ludzi w przeciągu półtora tysiąca lat na skraj śmieszności, ale pamiętajmy, że Muhammad ibn Musa al-Chuwarizmi był Persem i pochodził z Chorezmu, chociaż publikował w języku arabskim w Bagdadzie. Chorezm jest w zasadzie kolebką języka białych ludzi w technice irygacji i temacie urbanizacji, bo tam język indoeuropejski zatknął się z nimi poraz pierwszy. Wcześniej nie widzieliśmy żadnych miast. Zbieżność nazw kanat, canal i kanał są nieprzypadkowe..

geekweek.interia.pl/geekextra/news-wodociagi-i-klimatyzacja-w-jednym-to-bylo-juz-w-starozytnej,nId,6199661
    • pijatyka Re: zapobiega wypadaniu włosów, poprawia sylwetkę 09.02.26, 06:23

...usuwa ciąże, krawaty wiąże...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka