kk233 15.09.04, 15:29 Nie jestem z Poznania i mam pytanie. Kto może mi coś polecić naprawdę dobrego i niekoniecznie taniego. Słyszałam parę nazw dobrych salonów i fryzjerów, ale może jeszcze się czegoś dowiem. Z góry dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: agatka Re: SALONY FRYZJERSKIE w Poznaniu IP: *.icpnet.pl 15.09.04, 16:41 ja chodze do bronka 2, przy ul. 27 grudnia (niedaleko Empik-u). naprawde polecam, jest tam miła atmosfera no i jakośc usług na wysokim poziomie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zuza Re: SALONY FRYZJERSKIE w Poznaniu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.04, 21:48 Kenzo!!Nie jest tanio, ale za to jaka obsługa i jaki efekt...fryzjerzy niezwykle sympatyczni widać, że są dobrzy no i fryzura rewelacyjna, długo się trzyma i nie jest sztywna do tego czekający napewno sie nie znudzi bo jest co czytać:] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mizia Re: SALONY FRYZJERSKIE w Poznaniu IP: *.icpnet.pl 20.09.04, 19:29 po zeszłotygoniowej wizycie w Kenzo stwierdzam, że są totalnie przereklamowani, fryzura beznadziejna, 30 minut czekałam na swoją kolej mimo, że byłam umówiona na konkretną godzinę, a kasa nie adekwatna do jakości wykonanej usługi. Włosy padły po 40 minutach. Może są dobrzy, ale tylko dla bogatych pań. Dla ubogiej studentki nie byli już tak mili , żałuję że zbierałam na tą wizytę pieniądze : ((((((( Odpowiedz Link Zgłoś
szycha80 Salon ISSE 16.09.04, 06:56 najlepszy salon w Poznaniu to ISSE na ul.Słomianej 6 na Winogradach. Pracuje tam Pani Iza, bardzo młoda, ale też bardzo uzdolniona. Z pasją zrobi Ci na pewno piękną fryzukę, wystylizuje, itp. Polecam Odpowiedz Link Zgłoś
szycha80 Salon ISSE 16.09.04, 06:56 najlepszy salon w Poznaniu to ISSE na ul.Słomianej 6 na Winogradach. Pracuje tam Pani Iza, bardzo młoda, ale też bardzo uzdolniona. Z pasją zrobi Ci na pewno piękną fryzukę, wystylizuje, itp. Polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda Re: Salon ISSE IP: *.icpnet.pl 21.09.04, 16:12 Moim zdaniem ISSE na Winogradach jest tym samym typem saloniku fryzjerskiego co te małe, osiedlowe klitki: wszystko szybko, niedbale,zero delikatności (ała, moje włosy!) bo właśnie weszła kolejna klientka...Pani Iza - owszem,może i młoda, ale do wyjątkowego uzdolnienia na pewno jej daleko...Tak czy owak życzę wszystkiego najlepszego salonikowi ISSE i powodzenia w nauce!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewelina hahaha IP: *.epsa.pl 22.09.04, 07:28 jeśli piszesz takie rzeczy to właśnie znaczy, że nigdy tam nie byłaś i zmyślasz - nie ma nikogo, słownie NIKOGO, kto byłby niezadowolony z pracy pani Izy. Poza tym - na pewno nie widziałaś salonu ISSE skoro piszesz w ten sposób - osiedlowe klitki są za nim daleko w tyle! a zarzut, że mało czasu - to bardzo dziwne zważywszy na to, ze pani Iza pracuje mniej wiecej od 7 do 22, a zdarza się czasem, że i wcześniej, jak tylko klientka potrzebuje - jakiś ślub albo impreza! dawno się tak nie uśmiałam jak po przeczytaniu tego postu - Magdo idź do spowiedzi i nie grzesz więcej! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda Re: hahaha IP: *.icpnet.pl 22.09.04, 14:48 Przykro mi, że nie potrafisz tego zrozumieć, że ktoś może być niezadowolony z usług Pani Izy, gdyż w każdej branży jest tak, że nie można zadowolić w 100% wszystkich klientów. Nie muszę Tobie udowadniać, że byłam klientką waszego saloniku. Faktycznie, fryzjerka jest bardzo miła (niska brunetka), ale swoimi umiejętnościami akurat mnie nie przekonała do siebie. Zastanawiam się tylko, która klientka zna aż tak szczegółowy rozkład dnia swojej fryzjerki, bo ja będąc w salonie nie zauważyłam kartki z napisem : czynne 7-22...Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewelina no właśnie!!! IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 22.09.04, 16:33 o to chodzi, ze prawidłowy czas "urzędowania" ma w godz. 9-18, a tak naprawdę pracuje od rana do wieczora, bo tyle ma klientek, które są zadowolone z jej pracy, że inaczej nie daje rady, i tak ma już zapisy na co najmniej 2 tygodnie do przodu. o jej profesjonalizmie świadczą też puchary i nagrody, które zdobyła we fryzjerskich konkursach :) to nie jest mój salon - jestem tylko klientką i bardzo jestem wdzieczna pani Izie, bo uratowała kiedyś moje włosy wieczorową porą po tym jak inny fryzjer je sknocił. i nadal jestem zadowolona, że do niej chodzę. pozdrawiam również Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda Re: no właśnie!!! IP: *.icpnet.pl 23.09.04, 09:51 Wiesz co Ewelino, wielka szkoda że masz klapki na oczach. Chyba pomyliłaś to forum z jakimiś tandetnymi czatami.Przypomnę Tobie tylko że tematem obecnego forum były salony fryzjerskie które polecają poznaniacy, Ty jednak przemieniłaś to w oczernianie innych, równie dobrych fryzjerów i w wywyższanie umiejętności Pani Izy...Gratuluję PS. Wyobraź sobie że nie tylko Pani Iza brała udział w konkursach i posiada liczne wyróżnienia...tak dla formalności... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewelina Re: no właśnie!!! IP: *.epsa.pl 23.09.04, 10:58 taaaa, i kto tu kogo obraża? bo na pewno nie ja Ciebie, ani tym bardziej innych rorumowiczów ani fryzjerów. co do czatów, to nie wiedziałam, ze są tandetne, ale dziekuję, że mi powiedziałaś, nie próbowałam do tej pory na nie wchodzić, to teraz nie będę tym bardziej. dla Twojej informacji - dobrze wiem na post o jakim temacie odpowiadam - miałam polecić dobrego fryzjera to poleciłam; owszem, nie ma jednego fryzjera z wszystkimi nagrodami swiata, ale kto w "osiedlowych salonikach" w ogóle startował w konkursach fryzjerskich? Pani Izy wywyższać nie muszę, bo ona sama cieżko pracuje na uznanie swoich klientów, czego dowody ma w swoim kalendarzu z zapisami. A ja jestem zwykłą klientką, ale jak ktoś mi docina to mu po prostu odpowiadam. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda Re: no właśnie!!! IP: *.icpnet.pl 23.09.04, 14:14 Powiedz mi proszę jedno: dlaczego na siłę próbujesz przekonać mnie i innych ludzi do tego że salonik ISSE jest the best. Nie możesz narzucać swojego zdania innym tylko dlatego że akurat Ty jesteś w pełni zadowolona z usług Pani Izy. W ogóle nie podważam Twojej opinii, moja natomiast jest taka, że nie jestem zadowolona z dwóch wizyt w salonie ISSE i nie rozumiem dlaczego nie chcesz jej uszanować. Chyba każdy ma prawo do własnego zdania, czy to się komuś podoba, czy też nie, prawda? Nie chcę dalej prowadzić tej rozmowy tylko dlatego,że nie potrafisz do siebie przyjąć że gażdy ma inny gust.Każdy fryzjer jest narażony zarówno na krytykę jak i na pochwały. Pozwól tylko wypowiedzieć się innym i nie neguj ich podejścia do sprawy.Pozdrawiam i przepraszem za wyrażenie swojej własnej, niczym nie kierowanej opinii... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewelina Re: no właśnie!!! IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 23.09.04, 16:36 Ale właśnie o to chodzi, ze każdy może mieć własną opinię! I ja właśnie wyrażam swoją. I nie zabraniam nikomu wypowiadać się w taki sposób w jaki chce. Zastanów się proszę w jaki sposób osoba pisząca na forum może w jakikolwiek sposób narzucać innym swoje zdanie? Jesteśmy tu właściwie całkowicie anonimowii np. dla mnie opinia innych forumowiczów nie jest najbardziej istotna na świecie. Potrafię uzyskiwać rady od innych. Jak najbardziej szanuję także Twoje zdanie, tyle tylko, ze zaczepiłas mój post i dlatego właśnie zaczęła się ta polemika. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda Re: hahaha IP: *.icpnet.pl 22.09.04, 14:55 Jeszcze jedno: pisząc "osiedlowe klitki" nie miałam na myśli wystroju salonu, tylko jego funkcjonowanie, które wymieniłam po dwukropku w mojej wypowiedzi. Życzę Tobie skupienia i zrozumienia przy czytaniu kolejnych (niekoniecznie moich) postów. Pozdrowienia! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewelina Re: hahaha IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 22.09.04, 16:35 tak, tak - jak sie nie ma argumentów to sie j wynajduje ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewelina hahaha IP: *.epsa.pl 22.09.04, 07:28 jeśli piszesz takie rzeczy to właśnie znaczy, że nigdy tam nie byłaś i zmyślasz - nie ma nikogo, słownie NIKOGO, kto byłby niezadowolony z pracy pani Izy. Poza tym - na pewno nie widziałaś salonu ISSE skoro piszesz w ten sposób - osiedlowe klitki są za nim daleko w tyle! a zarzut, że mało czasu - to bardzo dziwne zważywszy na to, ze pani Iza pracuje mniej wiecej od 7 do 22, a zdarza się czasem, że i wcześniej, jak tylko klientka potrzebuje - jakiś ślub albo impreza! dawno się tak nie uśmiałam jak po przeczytaniu tego postu - Magdo idź do spowiedzi i nie grzesz więcej! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: SALONY FRYZJERSKIE w Poznaniu IP: *.echostar.pl 16.09.04, 08:08 Hej. Przy okazji jak bedziesz w Poznaniu mozesz wpasc na tipsy żelowe. Cena konkurencyjna a pazurki naprawde swietne . Zobacz ich strone perfect_look.w.interia.pl Odpowiedz Link Zgłoś
promocjasebastian Re: SALONY FRYZJERSKIE w Poznaniu 16.09.04, 10:21 Polecam naprawdę najlepsze Studio Fryzur METAMORFOZY na Garbarach. Przemiła fryzjerka Ewa wyczaruje cuda na Twojej głowie ;) tel. 665 83 59 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lwica a ja nie polecam tego fryzjera - IP: *.epsa.pl 16.09.04, 11:19 sprawdziłam i żałuję Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Blondi Re: a ja nie polecam tego fryzjera - IP: *.icpnet.pl 20.09.04, 19:23 o którego fryzjera Ci chodziło? Kenzo czy te Metamorfozy? Odpowiedz szybko, bo zapisałam się do Kenzo i nie wiem czy warto iśc, pa! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lwica Re: a ja nie polecam tego fryzjera - IP: *.epsa.pl 21.09.04, 06:54 tej metamorfozy, a co do kenzo, to też jest już wpis (patrz wyżej) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: didi Re: SALONY FRYZJERSKIE w Poznaniu IP: *.icpnet.pl 16.09.04, 12:02 dobry fryzjer to Marcin z salonu Bronek 2, jego bracia też są dobrzy. bronek 2 i bronek 3. W ogóle wszyscy z tej rodziny sa świetnym fryzjerami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Re: SALONY FRYZJERSKIE w Poznaniu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.04, 13:26 Witaj, osobiście polecam P.Tomasza z salonu art deco na os.Przyjaźń, używa wyśmienitych kosmetyków np. farby do włosów bez amoniaku, jak chcesz to odwiedź ich strone www.farouk.pl w tym salonie pracują tylo na tych produktach sa naprawde rewelacyjne sama ich uzywam od kilku lat i widze roznice, a oto nr tel 825 05 75 spróbuj,naprawdę warto:) Odpowiedz Link Zgłoś
dorrka Re: SALONY FRYZJERSKIE w Poznaniu 22.09.04, 20:59 Cóż, Marcin obcinał mnie akurat przed dość ważną uroczystością i......... spiepszył :-(((( komentarz mój był krótki"jeszcze mnie nikt tak nie skrzywdził..." Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wickedway Re: SALONY FRYZJERSKIE w Poznaniu IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 23.09.04, 22:00 z akcentem na Bronek 3 rzecz jasna :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andzejh Re: SALONY FRYZJERSKIE w Poznaniu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.04, 23:54 Polecam Ci Salon Kaja na Półwiejskiej, na I pietrze w takiej plombie w połowie drogi pomiedzy Kupcem a Starym Crowarem. Moja żona chodzi do tego fryzjera od chyba 7 lat ( jeszce nie miał tam salonu) ja chodzę od 4 odkąd ściąłem długie własy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kejti Re: SALONY FRYZJERSKIE w Poznaniu IP: *.icpnet.pl 21.09.04, 17:26 Żenada do bólu - Gabriel na Wrocławskiej. Wydałam kupę siana na fryzjera, który chyba na moich włosach dopiero sie uczył zawodu. Takich przeżyć nie zyczę nikomu, zwłaszcza że w tej męce trwałam ponad godzinę...a chodziło o zwykłe podcięcie włosów. Koniec końców, usiadłam przed lustrem i ratowałam image...biurowymi nozyczkami. I nieźle mi nawet poszło! Tylko o pięć dych za późno!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kejti Re: SALONY FRYZJERSKIE w Poznaniu IP: 150.254.102.* 22.09.04, 12:17 U Bronka byłam - Pretensjonalni kolesie!!!!!!! Zajrzałam i zostałam nie sympatycznie potraktowana, bo zapytałam o cennik. Wielki świat ...kuchenny blat! Rozsądnie wydajacy kasę - won! Odpowiedz Link Zgłoś
kruszi Re: SALONY FRYZJERSKIE w Poznaniu 23.09.04, 02:17 Skoro ma być dobry i nie musi być tani to polecam Hair Bazar Studio na Krysiewicza. Profesjonalna obsługa, nie ma ryzyka, że ktoś będzie uczył się fachu na Twoich włosach, włosy po cięciu układają się bez problemu przez kilka miesięcy. Jedyny minus to koszt takiej przyjemności, ale z drugiej strony siedząc na fotelu nie musisz się martwić o to, co powstanie na Twojej głowie, bo jak wiadomo włosy dość długo odrastają;) Odpowiedz Link Zgłoś
gocha221 Re: SALONY FRYZJERSKIE w Poznaniu 22.09.04, 15:44 a ja polecam salon z szewskiej 9, obcina tam dwoje fryzjerow, rodzenstwo, ja chodze do Grazyny i jestem b. zadowolona. Miła, słucha, radzi, niczego nie narzuca. Nie ciągnie i nie targa:-) ja sie tam obcinam, place 40zl.Innych cen nie znam. Odpowiedz Link Zgłoś
martha_t Re: SALONY FRYZJERSKIE w Poznaniu 23.09.04, 06:49 Tylko Darek z Hair Bazaar Studio z Krysiewicza!!! No nie tylko... Reszta pracujących tam osób, też nieźle radzi sobie z dobieraniem koloru i ścinaniem włosów. Ale Darek rules :) Idę do niego w poniedziałek i jak zawsze jestem pewna, że wyczaruje mi na głowie fajny kolor i fryzurę, do której ułożenia nie będę potrzebowała trzech godzin i dwóch ton kosmetyków. Gdybyś chciała spróbować, oto numer telefonu: 855 29 84. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rebella Re: SALONY FRYZJERSKIE w Poznaniu IP: *.icpnet.pl 23.09.04, 10:14 Odradzam stanowczo punkt na rogu Al. Marcinkowskiego/Paderewskiego. Poprosilam mloda tamtejsza pania fryzjerke o zwykle podciecie wlosow (ok. 5 cm), w taki trojkat (to sie chyba nazywa "w chusteczke"). Pani obciela mi ponad 15 cm!!!!! i w dodatku na prosto!!! i jeszcze bezczelnie wmawiala mi, ze to jest ta "chusteczka"... Cos okropnego ten "salon". Proste, glupie baby, zero kultury osobistej (fryzjerka obcinajac mi wlosy, przekrzykiwala sie z kolezanka z drugiego konca "salonu" - opowiadaly sobie swoje randki - doslownie tak,jakby mnie tam w ogole nie bylo...). Omijajcie szerokim lukiem to miejsce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: snx2 Re: SALONY FRYZJERSKIE w Poznaniu IP: *.icpnet.pl 23.09.04, 11:18 Bronek to glupi gej i kazdy to wie. omijajcie szerokim lukiem jego kanciapy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kejti Re: SALONY FRYZJERSKIE w Poznaniu IP: *.icpnet.pl 23.09.04, 13:06 Bez przesady!!! Nie sympatyczni, ale obrażać nie trzeba. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: SALONY FRYZJERSKIE w Poznaniu IP: *.icpnet.pl 23.09.04, 15:55 A dlaczego niesympatyczni? Który z braci??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: SALONY FRYZJERSKIE w Poznaniu IP: *.icpnet.pl 23.09.04, 15:54 A skąd to zdanie że to gej? Żaden z nich nie jest gejem kretynko!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alanis Re: SALONY FRYZJERSKIE w Poznaniu IP: *.icpnet.pl 23.09.04, 17:11 Szczerze polecam Tobie Metamorfozy na Garbarach, które już gdzieś tu chyba są. Jeżeli jesteś młodą osobą otwartą na wszelkie zmiany znajdziesz tam to czego szukasz: fachowej i niedrogiej obsługi. Pani Ewa (fryzjerka) dosłownie "wyczaruje" Tobie wspaniałą fryzurę, ręczę za jej uzdolnienia swoimi metrowymi włosami!!!Najlepiej przejdź się tam (Garbary 29) i zasięgnij bezpłatnej porady, wtedy sama się przekonasz że jesteś we właściwym miejscu!!! Powodzenia!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: włodek 1944 Re: SALONY FRYZJERSKIE w Poznaniu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.09.04, 19:58 tylko mistrz zbig w salonie DAGA przy ul.mickiewicza MUCHA NIE SIADA WŁOS NIE WYPADA same oryginalne kosmetyki z renomowanych firm zachodnich Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga72 Re: SALONY FRYZJERSKIE w Poznaniu IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 23.09.04, 21:47 polecam fryzjera Zbyszka na mickiewicza 3" DAGA "- jeżeli preferujesz naturalne fryzury- układają się bez modelowania. Zawsze jak skorzystam z jego usług czuję świtnie. I podobno wyglądam!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malgorzata Re: SALONY FRYZJERSKIE w Poznaniu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.04, 21:28 bardzo polecam panią Marię z salonu "renesans urody" ul. Słowackiego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mako Re: SALONY FRYZJERSKIE w Poznaniu IP: *.pulsar.net.pl / 80.51.231.* 24.09.04, 10:22 Ja chodzę do Le Grand na ul.Szkolnej. Duży wybór fryzjerów-stylistów, bardzo sympatyczna i profesjonalna obsługa. Nie jest moze tanio, ale jeszcze nie wyszedlem stamtąd niezdaowolony. Polecam gorąco. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: SALONY FRYZJERSKIE w Poznaniu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.04, 20:20 ja polecam salon Kalamis (dawniej Kadus), ul. Piekary 6, tel. 8552642, od czterech lat z gora tam chodze i zawswze bylam zadowolna, najlepiej sie umowic, ja chodze do p. Agnieszki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Poznanianka Re: SALONY FRYZJERSKIE w Poznaniu IP: *.icpnet.pl 24.09.04, 23:47 Polecam Salon fryzjerski na ulicy Polnej w Poznaniu . Szefową jest Pani Katarzyna , czesze przepięknie. Tez przedłuża włosy . Kazda z klientek wychodzi bardzo zadowolona . Personel też pięknie czesze . Telefon do Salonu fryzjerskiego jest taki : 6628680 . Trzeba zapisać się . Powodzenia . Odpowiedz Link Zgłoś