Dodaj do ulubionych

SALONY FRYZJERSKIE w Poznaniu

15.09.04, 15:29
Nie jestem z Poznania i mam pytanie. Kto może mi coś polecić naprawdę dobrego
i niekoniecznie taniego. Słyszałam parę nazw dobrych salonów i fryzjerów, ale
może jeszcze się czegoś dowiem. Z góry dziękuję.
Obserwuj wątek
    • Gość: agatka Re: SALONY FRYZJERSKIE w Poznaniu IP: *.icpnet.pl 15.09.04, 16:41
      ja chodze do bronka 2, przy ul. 27 grudnia (niedaleko Empik-u). naprawde
      polecam, jest tam miła atmosfera no i jakośc usług na wysokim poziomie.
    • Gość: Zuza Re: SALONY FRYZJERSKIE w Poznaniu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.04, 21:48
      Kenzo!!Nie jest tanio, ale za to jaka obsługa i jaki efekt...fryzjerzy
      niezwykle sympatyczni widać, że są dobrzy no i fryzura rewelacyjna, długo się
      trzyma i nie jest sztywna do tego czekający napewno sie nie znudzi bo jest co
      czytać:]
      • Gość: Mizia Re: SALONY FRYZJERSKIE w Poznaniu IP: *.icpnet.pl 20.09.04, 19:29
        po zeszłotygoniowej wizycie w Kenzo stwierdzam, że są totalnie przereklamowani,
        fryzura beznadziejna, 30 minut czekałam na swoją kolej mimo, że byłam umówiona
        na konkretną godzinę, a kasa nie adekwatna do jakości wykonanej usługi. Włosy
        padły po 40 minutach. Może są dobrzy, ale tylko dla bogatych pań. Dla ubogiej
        studentki nie byli już tak mili , żałuję że zbierałam na tą wizytę pieniądze :
        (((((((
    • szycha80 Salon ISSE 16.09.04, 06:56
      najlepszy salon w Poznaniu to ISSE na ul.Słomianej 6 na Winogradach. Pracuje
      tam Pani Iza, bardzo młoda, ale też bardzo uzdolniona. Z pasją zrobi Ci na
      pewno piękną fryzukę, wystylizuje, itp. Polecam
    • szycha80 Salon ISSE 16.09.04, 06:56
      najlepszy salon w Poznaniu to ISSE na ul.Słomianej 6 na Winogradach. Pracuje
      tam Pani Iza, bardzo młoda, ale też bardzo uzdolniona. Z pasją zrobi Ci na
      pewno piękną fryzukę, wystylizuje, itp. Polecam
      • Gość: Magda Re: Salon ISSE IP: *.icpnet.pl 21.09.04, 16:12
        Moim zdaniem ISSE na Winogradach jest tym samym typem saloniku fryzjerskiego co
        te małe, osiedlowe klitki: wszystko szybko, niedbale,zero delikatności (ała,
        moje włosy!) bo właśnie weszła kolejna klientka...Pani Iza - owszem,może i
        młoda, ale do wyjątkowego uzdolnienia na pewno jej daleko...Tak czy owak życzę
        wszystkiego najlepszego salonikowi ISSE i powodzenia w nauce!!!
        • Gość: ewelina hahaha IP: *.epsa.pl 22.09.04, 07:28
          jeśli piszesz takie rzeczy to właśnie znaczy, że nigdy tam nie byłaś i
          zmyślasz - nie ma nikogo, słownie NIKOGO, kto byłby niezadowolony z pracy pani
          Izy. Poza tym - na pewno nie widziałaś salonu ISSE skoro piszesz w ten sposób -
          osiedlowe klitki są za nim daleko w tyle! a zarzut, że mało czasu - to bardzo
          dziwne zważywszy na to, ze pani Iza pracuje mniej wiecej od 7 do 22, a zdarza
          się czasem, że i wcześniej, jak tylko klientka potrzebuje - jakiś ślub albo
          impreza! dawno się tak nie uśmiałam jak po przeczytaniu tego postu - Magdo idź
          do spowiedzi i nie grzesz więcej!
          • Gość: Magda Re: hahaha IP: *.icpnet.pl 22.09.04, 14:48
            Przykro mi, że nie potrafisz tego zrozumieć, że ktoś może być niezadowolony z
            usług Pani Izy, gdyż w każdej branży jest tak, że nie można zadowolić w 100%
            wszystkich klientów. Nie muszę Tobie udowadniać, że byłam klientką waszego
            saloniku. Faktycznie, fryzjerka jest bardzo miła (niska brunetka), ale swoimi
            umiejętnościami akurat mnie nie przekonała do siebie. Zastanawiam się tylko,
            która klientka zna aż tak szczegółowy rozkład dnia swojej fryzjerki, bo ja
            będąc w salonie nie zauważyłam kartki z napisem : czynne 7-22...Pozdrawiam!
            • Gość: ewelina no właśnie!!! IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 22.09.04, 16:33
              o to chodzi, ze prawidłowy czas "urzędowania" ma w godz. 9-18, a tak naprawdę
              pracuje od rana do wieczora, bo tyle ma klientek, które są zadowolone z jej
              pracy, że inaczej nie daje rady, i tak ma już zapisy na co najmniej 2 tygodnie
              do przodu. o jej profesjonalizmie świadczą też puchary i nagrody, które zdobyła
              we fryzjerskich konkursach :)
              to nie jest mój salon - jestem tylko klientką i bardzo jestem wdzieczna pani
              Izie, bo uratowała kiedyś moje włosy wieczorową porą po tym jak inny fryzjer je
              sknocił. i nadal jestem zadowolona, że do niej chodzę.
              pozdrawiam również
              • Gość: Magda Re: no właśnie!!! IP: *.icpnet.pl 23.09.04, 09:51
                Wiesz co Ewelino, wielka szkoda że masz klapki na oczach. Chyba pomyliłaś to
                forum z jakimiś tandetnymi czatami.Przypomnę Tobie tylko że tematem obecnego
                forum były salony fryzjerskie które polecają poznaniacy, Ty jednak przemieniłaś
                to w oczernianie innych, równie dobrych fryzjerów i w wywyższanie umiejętności
                Pani Izy...Gratuluję
                PS. Wyobraź sobie że nie tylko Pani Iza brała udział w konkursach i posiada
                liczne wyróżnienia...tak dla formalności...
                • Gość: ewelina Re: no właśnie!!! IP: *.epsa.pl 23.09.04, 10:58
                  taaaa, i kto tu kogo obraża? bo na pewno nie ja Ciebie, ani tym bardziej innych
                  rorumowiczów ani fryzjerów. co do czatów, to nie wiedziałam, ze są tandetne,
                  ale dziekuję, że mi powiedziałaś, nie próbowałam do tej pory na nie wchodzić,
                  to teraz nie będę tym bardziej.
                  dla Twojej informacji - dobrze wiem na post o jakim temacie odpowiadam - miałam
                  polecić dobrego fryzjera to poleciłam; owszem, nie ma jednego fryzjera z
                  wszystkimi nagrodami swiata, ale kto w "osiedlowych salonikach" w ogóle
                  startował w konkursach fryzjerskich?
                  Pani Izy wywyższać nie muszę, bo ona sama cieżko pracuje na uznanie swoich
                  klientów, czego dowody ma w swoim kalendarzu z zapisami.
                  A ja jestem zwykłą klientką, ale jak ktoś mi docina to mu po prostu odpowiadam.
                  Pozdrawiam.
                  • Gość: Magda Re: no właśnie!!! IP: *.icpnet.pl 23.09.04, 14:14
                    Powiedz mi proszę jedno: dlaczego na siłę próbujesz przekonać mnie i innych
                    ludzi do tego że salonik ISSE jest the best. Nie możesz narzucać swojego zdania
                    innym tylko dlatego że akurat Ty jesteś w pełni zadowolona z usług Pani Izy. W
                    ogóle nie podważam Twojej opinii, moja natomiast jest taka, że nie jestem
                    zadowolona z dwóch wizyt w salonie ISSE i nie rozumiem dlaczego nie chcesz jej
                    uszanować. Chyba każdy ma prawo do własnego zdania, czy to się komuś podoba,
                    czy też nie, prawda? Nie chcę dalej prowadzić tej rozmowy tylko dlatego,że nie
                    potrafisz do siebie przyjąć że gażdy ma inny gust.Każdy fryzjer jest narażony
                    zarówno na krytykę jak i na pochwały. Pozwól tylko wypowiedzieć się innym i nie
                    neguj ich podejścia do sprawy.Pozdrawiam i przepraszem za wyrażenie swojej
                    własnej, niczym nie kierowanej opinii...
                    • Gość: ewelina Re: no właśnie!!! IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 23.09.04, 16:36
                      Ale właśnie o to chodzi, ze każdy może mieć własną opinię! I ja właśnie wyrażam
                      swoją. I nie zabraniam nikomu wypowiadać się w taki sposób w jaki chce.
                      Zastanów się proszę w jaki sposób osoba pisząca na forum może w jakikolwiek
                      sposób narzucać innym swoje zdanie? Jesteśmy tu właściwie całkowicie anonimowii
                      np. dla mnie opinia innych forumowiczów nie jest najbardziej istotna na
                      świecie. Potrafię uzyskiwać rady od innych.
                      Jak najbardziej szanuję także Twoje zdanie, tyle tylko, ze zaczepiłas mój post
                      i dlatego właśnie zaczęła się ta polemika.
          • Gość: Magda Re: hahaha IP: *.icpnet.pl 22.09.04, 14:55
            Jeszcze jedno: pisząc "osiedlowe klitki" nie miałam na myśli wystroju salonu,
            tylko jego funkcjonowanie, które wymieniłam po dwukropku w mojej wypowiedzi.
            Życzę Tobie skupienia i zrozumienia przy czytaniu kolejnych (niekoniecznie
            moich) postów. Pozdrowienia! :)
            • Gość: ewelina Re: hahaha IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 22.09.04, 16:35
              tak, tak - jak sie nie ma argumentów to sie j wynajduje ;)
        • Gość: ewelina hahaha IP: *.epsa.pl 22.09.04, 07:28
          jeśli piszesz takie rzeczy to właśnie znaczy, że nigdy tam nie byłaś i
          zmyślasz - nie ma nikogo, słownie NIKOGO, kto byłby niezadowolony z pracy pani
          Izy. Poza tym - na pewno nie widziałaś salonu ISSE skoro piszesz w ten sposób -
          osiedlowe klitki są za nim daleko w tyle! a zarzut, że mało czasu - to bardzo
          dziwne zważywszy na to, ze pani Iza pracuje mniej wiecej od 7 do 22, a zdarza
          się czasem, że i wcześniej, jak tylko klientka potrzebuje - jakiś ślub albo
          impreza! dawno się tak nie uśmiałam jak po przeczytaniu tego postu - Magdo idź
          do spowiedzi i nie grzesz więcej!
    • Gość: ania Re: SALONY FRYZJERSKIE w Poznaniu IP: *.echostar.pl 16.09.04, 08:08
      Hej. Przy okazji jak bedziesz w Poznaniu mozesz wpasc na tipsy żelowe. Cena
      konkurencyjna a pazurki naprawde swietne . Zobacz ich strone
      perfect_look.w.interia.pl
    • promocjasebastian Re: SALONY FRYZJERSKIE w Poznaniu 16.09.04, 10:21
      Polecam naprawdę najlepsze Studio Fryzur METAMORFOZY na Garbarach. Przemiła
      fryzjerka Ewa wyczaruje cuda na Twojej głowie ;) tel. 665 83 59
      • Gość: lwica a ja nie polecam tego fryzjera - IP: *.epsa.pl 16.09.04, 11:19
        sprawdziłam i żałuję
        • Gość: Blondi Re: a ja nie polecam tego fryzjera - IP: *.icpnet.pl 20.09.04, 19:23
          o którego fryzjera Ci chodziło? Kenzo czy te Metamorfozy? Odpowiedz szybko, bo
          zapisałam się do Kenzo i nie wiem czy warto iśc, pa!
          • Gość: lwica Re: a ja nie polecam tego fryzjera - IP: *.epsa.pl 21.09.04, 06:54
            tej metamorfozy, a co do kenzo, to też jest już wpis (patrz wyżej) pozdrawiam
      • Gość: didi Re: SALONY FRYZJERSKIE w Poznaniu IP: *.icpnet.pl 16.09.04, 12:02
        dobry fryzjer to Marcin z salonu Bronek 2, jego bracia też są dobrzy. bronek 2
        i bronek 3. W ogóle wszyscy z tej rodziny sa świetnym fryzjerami.
        • Gość: ewa Re: SALONY FRYZJERSKIE w Poznaniu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.04, 13:26
          Witaj, osobiście polecam P.Tomasza z salonu art deco na os.Przyjaźń, używa
          wyśmienitych kosmetyków np. farby do włosów bez amoniaku, jak chcesz to odwiedź
          ich strone www.farouk.pl w tym salonie pracują tylo na tych produktach sa
          naprawde rewelacyjne sama ich uzywam od kilku lat i widze roznice, a oto nr tel
          825 05 75 spróbuj,naprawdę warto:)
        • dorrka Re: SALONY FRYZJERSKIE w Poznaniu 22.09.04, 20:59
          Cóż, Marcin obcinał mnie akurat przed dość ważną uroczystością i.........
          spiepszył :-(((( komentarz mój był krótki"jeszcze mnie nikt tak nie
          skrzywdził..."
        • Gość: wickedway Re: SALONY FRYZJERSKIE w Poznaniu IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 23.09.04, 22:00
          z akcentem na Bronek 3 rzecz jasna :)
    • Gość: andzejh Re: SALONY FRYZJERSKIE w Poznaniu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.04, 23:54
      Polecam Ci Salon Kaja na Półwiejskiej, na I pietrze w takiej plombie w połowie
      drogi pomiedzy Kupcem a Starym Crowarem. Moja żona chodzi do tego fryzjera od
      chyba 7 lat ( jeszce nie miał tam salonu) ja chodzę od 4 odkąd ściąłem długie
      własy
      • Gość: Kejti Re: SALONY FRYZJERSKIE w Poznaniu IP: *.icpnet.pl 21.09.04, 17:26
        Żenada do bólu - Gabriel na Wrocławskiej. Wydałam kupę siana na fryzjera, który
        chyba na moich włosach dopiero sie uczył zawodu. Takich przeżyć nie zyczę
        nikomu, zwłaszcza że w tej męce trwałam ponad godzinę...a chodziło o zwykłe
        podcięcie włosów. Koniec końców, usiadłam przed lustrem i ratowałam
        image...biurowymi nozyczkami. I nieźle mi nawet poszło! Tylko o pięć dych za
        późno!!!
        • kk233 Re: SALONY FRYZJERSKIE w Poznaniu 21.09.04, 17:52
          A Salon Bronek 2 ???
          • Gość: Kejti Re: SALONY FRYZJERSKIE w Poznaniu IP: 150.254.102.* 22.09.04, 12:17
            U Bronka byłam - Pretensjonalni kolesie!!!!!!! Zajrzałam i zostałam nie
            sympatycznie potraktowana, bo zapytałam o cennik. Wielki świat ...kuchenny
            blat! Rozsądnie wydajacy kasę - won!
          • kruszi Re: SALONY FRYZJERSKIE w Poznaniu 23.09.04, 02:17
            Skoro ma być dobry i nie musi być tani to polecam Hair Bazar Studio na
            Krysiewicza. Profesjonalna obsługa, nie ma ryzyka, że ktoś będzie uczył się
            fachu na Twoich włosach, włosy po cięciu układają się bez problemu przez kilka
            miesięcy. Jedyny minus to koszt takiej przyjemności, ale z drugiej strony
            siedząc na fotelu nie musisz się martwić o to, co powstanie na Twojej głowie,
            bo jak wiadomo włosy dość długo odrastają;)
    • gocha221 Re: SALONY FRYZJERSKIE w Poznaniu 22.09.04, 15:44
      a ja polecam salon z szewskiej 9, obcina tam dwoje fryzjerow, rodzenstwo, ja
      chodze do Grazyny i jestem b. zadowolona. Miła, słucha, radzi, niczego nie
      narzuca. Nie ciągnie i nie targa:-)
      ja sie tam obcinam, place 40zl.Innych cen nie znam.
    • martha_t Re: SALONY FRYZJERSKIE w Poznaniu 23.09.04, 06:49
      Tylko Darek z Hair Bazaar Studio z Krysiewicza!!! No nie tylko... Reszta
      pracujących tam osób, też nieźle radzi sobie z dobieraniem koloru i ścinaniem
      włosów. Ale Darek rules :) Idę do niego w poniedziałek i jak zawsze jestem
      pewna, że wyczaruje mi na głowie fajny kolor i fryzurę, do której ułożenia nie
      będę potrzebowała trzech godzin i dwóch ton kosmetyków. Gdybyś chciała
      spróbować, oto numer telefonu: 855 29 84.
      • Gość: rebella Re: SALONY FRYZJERSKIE w Poznaniu IP: *.icpnet.pl 23.09.04, 10:14
        Odradzam stanowczo punkt na rogu Al. Marcinkowskiego/Paderewskiego. Poprosilam
        mloda tamtejsza pania fryzjerke o zwykle podciecie wlosow (ok. 5 cm), w taki
        trojkat (to sie chyba nazywa "w chusteczke"). Pani obciela mi ponad 15 cm!!!!!
        i w dodatku na prosto!!! i jeszcze bezczelnie wmawiala mi, ze to jest
        ta "chusteczka"...
        Cos okropnego ten "salon". Proste, glupie baby, zero kultury osobistej
        (fryzjerka obcinajac mi wlosy, przekrzykiwala sie z kolezanka z drugiego
        konca "salonu" - opowiadaly sobie swoje randki - doslownie tak,jakby mnie tam w
        ogole nie bylo...). Omijajcie szerokim lukiem to miejsce.

• Gość: snx2 Re: SALONY FRYZJERSKIE w Poznaniu IP: *.icpnet.pl 23.09.04, 11:18
          Bronek to glupi gej i kazdy to wie. omijajcie szerokim lukiem jego kanciapy!
          • Gość: Kejti Re: SALONY FRYZJERSKIE w Poznaniu IP: *.icpnet.pl 23.09.04, 13:06
            Bez przesady!!! Nie sympatyczni, ale obrażać nie trzeba.
            • Gość: Kasia Re: SALONY FRYZJERSKIE w Poznaniu IP: *.icpnet.pl 23.09.04, 15:55
              A dlaczego niesympatyczni? Który z braci???
          • Gość: Kasia Re: SALONY FRYZJERSKIE w Poznaniu IP: *.icpnet.pl 23.09.04, 15:54
            A skąd to zdanie że to gej? Żaden z nich nie jest gejem kretynko!!!!!!!!!!
    • Gość: Alanis Re: SALONY FRYZJERSKIE w Poznaniu IP: *.icpnet.pl 23.09.04, 17:11
      Szczerze polecam Tobie Metamorfozy na Garbarach, które już gdzieś tu chyba są.
      Jeżeli jesteś młodą osobą otwartą na wszelkie zmiany znajdziesz tam to czego
      szukasz: fachowej i niedrogiej obsługi. Pani Ewa (fryzjerka)
      dosłownie "wyczaruje" Tobie wspaniałą fryzurę, ręczę za jej uzdolnienia swoimi
      metrowymi włosami!!!Najlepiej przejdź się tam (Garbary 29) i zasięgnij
      bezpłatnej porady, wtedy sama się przekonasz że jesteś we właściwym miejscu!!!
      Powodzenia!!!
    • Gość: włodek 1944 Re: SALONY FRYZJERSKIE w Poznaniu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.09.04, 19:58
      tylko mistrz zbig w salonie DAGA przy ul.mickiewicza MUCHA NIE SIADA WŁOS NIE
      WYPADA same oryginalne kosmetyki z renomowanych firm zachodnich
      • Gość: aga72 Re: SALONY FRYZJERSKIE w Poznaniu IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 23.09.04, 21:47
        polecam fryzjera Zbyszka na mickiewicza 3" DAGA "- jeżeli preferujesz naturalne
        fryzury- układają się bez modelowania. Zawsze jak skorzystam z jego usług czuję
        świtnie. I podobno wyglądam!!!
    • Gość: malgorzata Re: SALONY FRYZJERSKIE w Poznaniu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.04, 21:28
      bardzo polecam panią Marię z salonu "renesans urody" ul. Słowackiego
    • Gość: Mako Re: SALONY FRYZJERSKIE w Poznaniu IP: *.pulsar.net.pl / 80.51.231.* 24.09.04, 10:22
      Ja chodzę do Le Grand na ul.Szkolnej. Duży wybór fryzjerów-stylistów, bardzo
      sympatyczna i profesjonalna obsługa. Nie jest moze tanio, ale jeszcze nie
      wyszedlem stamtąd niezdaowolony. Polecam gorąco.
    • Gość: kasia Re: SALONY FRYZJERSKIE w Poznaniu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.04, 20:20
      ja polecam salon Kalamis (dawniej Kadus), ul. Piekary 6, tel. 8552642, od
      czterech lat z gora tam chodze i zawswze bylam zadowolna, najlepiej sie umowic,
      ja chodze do p. Agnieszki.
    • Gość: Poznanianka Re: SALONY FRYZJERSKIE w Poznaniu IP: *.icpnet.pl 24.09.04, 23:47
      Polecam Salon fryzjerski na ulicy Polnej w Poznaniu . Szefową jest Pani
      Katarzyna , czesze przepięknie. Tez przedłuża włosy . Kazda z klientek
      wychodzi bardzo zadowolona . Personel też pięknie czesze . Telefon do Salonu
      fryzjerskiego jest taki : 6628680 . Trzeba zapisać się . Powodzenia .

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka