Dodaj do ulubionych

Osiedle Przyjaźni dudniący bass w nocy !!

06.08.15, 23:02
Witam,

Prosze o pomoc w lokalizacji miejsca z ktorego nocami głownie w weekendy na całe osiedle przyjaźni roznosi sie bardzo głośne dudnienie muzyki - niskie dźwięki ktore slychac w Parku Czarneckiego oraz przy samym koncu Osiedla obok Netto.
Muzyka jest tak głośna ( bass ) ze nocami przeszkadza mojemu 6 miesięcznemu dziecku spac. Odgłosy slychac głownie w weekendy - rozpoczyna sie od ok. 22 i tak do 6 nawet 7 rano.
Prosze o pomoc w zlokalizowaniu źrodła hałasu.

Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: Przystojniaczek Re: Osiedle Przyjaźni dudniący bass w nocy !! IP: *.icpnet.pl 16.08.15, 00:31
      Też nie mogę zlokalizować tego dudnienia. Co weekend to samo, rzecz bardzo wkurzająca.
      • Gość: Przystojniaczek Re: Osiedle Przyjaźni dudniący bass w nocy !! IP: *.icpnet.pl 16.08.15, 00:45
        Wyczytałem właśnie, że źródłem dudnienia jest prawdopodobnie klub "8 bitów" mieszczący się na Garbarach, preferujący techno. Bass słyszalny również na Os. Zwycięstwa.
      • Gość: Lukaszz85 Re: Osiedle Przyjaźni dudniący bass w nocy !! IP: *.echostar.pl 19.08.15, 23:17
        W jakiej okolicy osiedla przyjaźni mieszkasz ?
        Dokąd dochodzi ten wkurzający dźwięk. Ja jestem na rogu osiedla przy bloku obok netto ( tym 8 piętrowym ).
    • Gość: lukasz86 Re: Osiedle Przyjaźni dudniący bass w nocy !! IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 17.08.15, 22:23
      Mysle ze to blok nr 10 2-3 klatka od netto😊
      Studenciaki.
      • Gość: lukaszz85 Re: Osiedle Przyjaźni dudniący bass w nocy !! IP: *.echostar.pl 19.08.15, 23:15
        Czy mozesz potwierdzić ta informacje - masz możliwość sprawdzenia ?
    • Gość: PiSk To dudni... IP: *.icpnet.pl 18.08.15, 15:02

...DUDA
      • Gość: Doktor Konowal Re: To dudni... IP: *.188.103.pools.vodafone-ip.de 19.08.15, 05:10
        Przystaw fonendoskop do durnego czerepa..Jak uslyszysz dudnienie tzn. ze resztki zelatyny chca wydostac sie na zewnatrz.. Innej przyczyny nie jestem w stanie zdiagnozowac..Moge jedynie wypisac skierowanie do Tworek lub POlecic dobrego prosektora..
    • Gość: Koniec lata Re: Osiedle Przyjaźni dudniący bass w nocy !! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.15, 21:57
      Najprościej przejść się PO osiedlu gdy zacznie DUDnić.
      • Gość: Lukaszz85 Re: Osiedle Przyjaźni dudniący bass w nocy !! IP: *.echostar.pl 19.08.15, 23:11
        Ciezko wychodzić w środku nocy z domu wychowując samotnie 7 miesięczne dziecko - dziekuje za super rade nie wpadłbym na to
        • Gość: AAA Re: Osiedle Przyjaźni dudniący bass w nocy !! IP: *.adsl.inetia.pl 19.08.15, 23:19
          Dlatego warto mieć rodzinę...

Pomysł by wyjść na spacer i namierzyć przestępców jest oczywisty, ja też bym od tego zaczynał.
          • Gość: Georg von Sommer "Umilaj" telefonicznie zycie POlicji - noc w noc.. IP: *.178.012.pools.vodafone-ip.de 19.08.15, 23:32
            W koncu beda mieli ciebie POwyzej dziurek od nosa i rusza dooopy zza biurka i maszyny do pisania ze zlomowiska..Od godz 22:00 obowiazuje "cisza nocna" - nie ma zlituj sie...!!

PS AAA ma racje - rodzina to dobra rzecz - ale na odleglosc... :):)

POzdrawiam AAA..

• Gość: lukaszz85 Re: "Umilaj" telefonicznie zycie POlicji - noc w IP: *.echostar.pl 19.08.15, 23:47
              Dzwoniłem na policję ale ponoc Ci którzy przyjechali i przeszli sie od mojego bloku wglab osiedla - przy niskich 4 piętrowych blokach - nie stwierdzili żadnego hałasu wiec moje zgłoszenie nie zostało potwierdzone.
              Wiem ze to smieszne ale taka informacje otrzymałem od dyżurnego.
              Nie bede z nimi w nocy biegał po blokach bo nie mam z kim zostawić Syna.
              • Gość: Georg von Sommer Re: "Umilaj" telefonicznie zycie POlicji - noc w IP: *.178.012.pools.vodafone-ip.de 19.08.15, 23:59
                POwtarzam raz jeszcze... "umilaj" zycie POlicji - az do skutku..Jest to ich zafajdanym obowiazkiem zlokalizowanie zrodla zaklocania ciszy nocnej..Jak krawezniki nie POmoga to zycie nalezy umilic "naczelstwu" - w komendzie glownej w POznaniu..

PS Twoj telefon ma sie rozgrzac do czerwonosci..
            • Gość: AAA Re: "Umilaj" telefonicznie zycie POlicji - noc w IP: *.adsl.inetia.pl 20.08.15, 00:02
              Z rodziną to faktycznie czasem dobrze tylko na zdjęciu, ale bez rodziny jeszcze gorzej, a najgorzej być samotnym..

Co do dudnienia - trzeba zmobilizować sąsiadów - niech oni też dzwonią na policję - Sommerze masz rację - w końcu będą musieli coś z tym zrobić.

Ja kilka razy wzywałem policję w środku nocy. Różnie to było ale po roku, dwóch trochę ucywilizowałem moją kamienicę. Już dawno tam nie mieszkam...

Najzabawniejsza zawsze była mina wstawionego sąsiada w sytuacji gdy miał głośną imprezę w środku nocy, a ja pukałem do jego drzwi z interwencją, na co on odpowiadał, że u siebie w mieszkaniu może robić co chce - na co ja mu odpowiadałem, że oczywiście - może robić co chce, w ogóle mnie to nie obchodzi, nie interesuje mnie jego mieszkanie, może sobie w nim nawet granaty odpalać - ale tu chodzi o moje mieszkanie - o to że robi hałas w moim mieszkaniu - a to jest już niedopuszczalne...
              • Gość: Georg von Sommer Nawet w "dzikim" kraju sa jakies granice czegos... IP: *.178.012.pools.vodafone-ip.de 20.08.15, 00:17
                W moim "fyrtlu" mieszka 4 sasiadow w odleglosci kilkuset metrow..Za kazdym razem jak ktos ma impreze typu urodziny,rozwod,stypa to jeden drugiego POwiadamia (wczesniej) ze cos takiego bedzie mialo miejsce i prosi o wyrozumienie..Ja wiem,kulture wysysa sie z mlekiem rodzicielki a nie otrzymuje przesylka kurierska.. :):)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka