Gość: bea IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.04, 10:38 Chcę pójść na kurs tańca towarzyskiego- i tańców klasycznych i latynoskich. Zależy mi na stosunkowo niedrogiej szkole. Czy możecie coś polecić? Z góry dzięki za podpowiedzi :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: bea może jednak ktoś wie? b/t IP: *.pulsar.net.pl / *.pulsar.net.pl 22.09.04, 11:24 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ada Re: może jednak ktoś wie? b/t IP: *.enformatic.pl 25.09.04, 13:29 Ja też jestem zainteresowana kursem dla dorosłych. Kto i gdzie prowadzi ? Odpowiedz Link Zgłoś
mantis77 Kluby taneczne Info 25.09.04, 14:05 W poznaniu jest kilka szkół tańca, które prowadzą od czasu do czasu kursy tańca oprócz normalnych zajęć. Proponuję kluby "Słońce" (os. Przyjaźni "DK Słońce") "Jawor" (za budynkiem "Batmanem" róg ul. Słowiańskiej a Mieszka I) "Finezja" (os. Wichrowe Wzgórza DK "Bajka") "Pasja" (Raszyn). Oprócz tego byli tancerze tych klubów czśto prowadzą kursy w jakiś domach kultury (np. "DK Wierzbak"). Proponuję też rozejrzeć się po stronach internetowych. www.twist.home.pl/linki/serwisy_pl.html taneczne.info/index.php www.dancesport.pl Albo wejść na stronę www.taniec.pl wybrać kluby po czym wielkopolskę na mapce. Są tam dokładne adresy i telefony opisanych przeze mnie klubów. Myślę że ceny też podadzą telefonicznie. Odpowiedz Link Zgłoś