tomajh 22.09.04, 13:58 Szukam osób, które mają nagrania dr Huckenbush'a. Ja nie mam żadnych, ale znam ich twórczość (heheh) i chetnie bym ich posłuchał Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: dr huckenbush Re: dr Huckenbush, need help IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.04, 18:56 Grzechem byloby ich nie miec :-D Az by sie chcialo w podpisie cos zacytowac, tylko zeby nie zostalo wyciete... Odpowiedz Link Zgłoś
tomajh Re: dr Huckenbush, need help 23.09.04, 10:36 możesz w jakiś sposób mi pomóc? może nagrałbys mi cd, płytke Ci oddam i jakoś mi ją dasz... Odpowiedz Link Zgłoś
tomajh Re: dr Huckenbush, need help 03.10.04, 17:47 Ponownie zwracam się do tych co mają Huckenbusha. jeden taki odpowiedział, miał mi nawet przegrać ale jakoś okazało sie że jest mało kompetentny. dajcie znać jakbyco Odpowiedz Link Zgłoś
katarsis Re: dr Huckenbush, need help 03.10.04, 21:32 Hej, mam dr-a w mp3 i mogę Ci to nagrać na płytkę... Możesz się ze mną skontaktować mailowo - musiałabym Ci ją wysłać, bo nie mieszkam w Poznaniu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dr huckenbush Re: dr Huckenbush, need help IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.04, 23:42 Tej, k**wa a mejle i gadu to co? Odpowiedz Link Zgłoś
tomajh Re: dr Huckenbush, need help 04.10.04, 11:28 Gość portalu: dr huckenbush napisał(a): > Tej, k**wa a mejle i gadu to co? Jeśli to ty, to sory. Post napisałem przed Twooją odezwą na gg. Wsztstko wyjaśniliśmy. Czekam na płytke. (bez urazy) Odpowiedz Link Zgłoś