Dodaj do ulubionych

prof.Żaba-dermatolog, polecacie?

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.04, 14:06
jestem z poznania i szukam dobrego dermatologa,slyszalam ze doktor Zaba do
takich sie zalicza,czy moze ktos sie u niego leczyl i nmoze wyrazic swoja
opinie?chodi mi przede wszystkim o leczenie tradziku:)jesli znacie innych
dobrych dermatologow to prosze tez wpisujcie,pozdrawiam i milego dnia:)
Obserwuj wątek
    • the_dzidka Re: prof.Żaba-dermatolog, polecacie? 13.10.04, 15:07
      Tak, słyszałam, że jest bardzo dobry. Nie leczyłam się u niego, to opinia kogoś
      ze znajomych.
    • z3r0 Re: prof.Żaba-dermatolog, polecacie? 13.10.04, 15:17
      Gość portalu: basia napisał(a):

> jestem z poznania i szukam dobrego dermatologa,slyszalam ze doktor Zaba do
      > takich sie zalicza,czy moze ktos sie u niego leczyl i nmoze wyrazic swoja
      > opinie?chodi mi przede wszystkim o leczenie tradziku:)jesli znacie innych
      > dobrych dermatologow to prosze tez wpisujcie,pozdrawiam i milego dnia:)

znajoma twierdzi, ze pan Zaba jest bardzo dobry
    • Gość: Ewa Re: prof.Żaba-dermatolog, polecacie? IP: *.icpnet.pl 13.10.04, 15:47
      A gdzie przyjmuje?
    • Gość: qwerty Re: prof.Żaba-dermatolog, polecacie? IP: *.icpnet.pl 13.10.04, 16:24
      bardzo dobry! jest troszkę trudno się do niego zapisać, bo chętnych jest dużo a
      terminy odległe. Przyjmuje na Gajowej koło zajezdni. Pozostali dermatolodzy w
      tej poradni też są dobrzy, więc można iść do innego jakby do Żaby było ciężko
      się dostać.
    • Gość: sue Re: prof.Żaba-dermatolog, polecacie? IP: 217.153.49.* 13.10.04, 16:40
      hmm.. my mielismy wrazenie, że zapisuje leki wyłacznie jednej firmy. Nas nieźle
      naciągnął na drogą kuracje (bez efektów). Zaznaczam, że nie jest to opinia o
      kwalifikacjach a jedynie o "prywatnych wizytach na Gajowej". Nam bardziej
      pomogła pani doktor dermatolog w przychodni MED-LUX w Przeźmierowie. No i ma
      zawsze "poślizg co do umówionej godziny) a wiec dla cierpliwych...My już nie
      skorzystamy.
      • Gość: basia Re: prof.Żaba-dermatolog, polecacie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.04, 18:35
        a mam jeszcze pytanie,skoro przyjmuje prywatnie to moze orientujecie sie ile
        kosztuje jedna wizyta,no i ile trzeba czekac?:)
        • Gość: Cwok Re: prof.Żaba-dermatolog, polecacie? IP: *.icpnet.pl 13.10.04, 21:58
          Jak bedzie brak miejsc u profesora Zaby to polecam jego brata, dra Żabę równie
          dobrego.... w krojeniu trupów hehehe, medyka sądowego
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka