zoppino 18.10.04, 15:01 Jestem spoza Wielkopolski i chcę wybrać się 10 listopada do Poznania. Napiszcie czy warto i czego się spodziewać oprócz rogali? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Ola Re: Święto Marcina IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.04, 16:02 No, 10 listopada to dzień jak dzień.. Święto Marcina jest 11.11:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fara Re: Święto Marcina IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.10.04, 15:36 Od kilku lat mam zaproszenie na Święto Marcina do Poznania, ale zawsze się jakoś wymigiwałam. Zachęćcie mnie, to może w tym roku się wybiorę, jeśli nie będzie mrozu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: posener Re: Święto Marcina IP: *.ae.poznan.pl 26.10.04, 14:23 Sama parada świętomarcińska jest kiepska i kiczowata. Ale rogale... one są same w sobie atrakcją. A tak poza tym Poznań jest po prostu ładny. Przyjemnie się po nim chodzi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fara Re: Święto Marcina IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.10.04, 14:55 W takim razie listopadowy weekend zapowiada się w stolicy Wielkopolski. Rogale kiedys przysłano mi paczką, ale w tym roku zjem je na świeżo.Poznań jest dla mnie jednym z najpiękniejszych miast polskich i moze kiedys w nim zamieszkam. Odpowiedz Link Zgłoś