Dodaj do ulubionych

Magiczne Poludnie z Rainbowtours :)

17.02.12, 23:07
Mam pytanie dotyczace tego objazdu, a dokladnie obiadokolacji na objezdzie. Jesli sie ich nie wykupi, czy jest zawsze jakas mozliwosc znalezienia czegos na miejscu po przyjezdzie do hotelu ? mam na mysli czy te przyjazdy nie odbywaja sie za pozno i czy sa jakies restauracje w poblizu hoteli ?
Obserwuj wątek
    • neurkrzysztof Re: Magiczne Poludnie z Rainbowtours :) 18.02.12, 22:22
      Niestety muszę Cię zmartwić. Czasami przyjazd jest późny a jeśli nawet o rozsądnej porze, to w niektórych miejscach będziesz mieć kłopoty ze zorganizowaniem sobie "żarełka". Tak więc ja osobiście odradzałbym taką wersje objazdu.
      Pozdrawiam.
      • aqua_frigida Re: Magiczne Poludnie z Rainbowtours :) 19.02.12, 20:04
        Można zakupić w restauracji hotelu, w którym się nocuje, ale... cena jest raczej wysoka.
        Hotele, w których się nocuje na objazdach często położone są poza ścisłym centrum i żadnych knajpek w pobliżu nie ma.
        Rainbow ma (jeśli chodzi o Maroko) tylko śniadania w cenie oferty. Za kolację trzeba dodatkowo dopłacić.

Ja bym wykupiła kolację rezerwując wycieczkę.
        • deoand Re: Magiczne Poludnie z Rainbowtours :) 19.02.12, 23:04
          To nie jest za duzy koszt jak sądzę ale gdzie będziesz szukał na " dzikim południu " jakieś knajpki . Uważaj bo jak będziesz tak szukał to znajdziesz tylko partyzantów z ruchu Polisario jesli jeszcze istnieja - w kazdym razie ich następcy też nie lubia władzy centralnej a i turystów też .

Ale pominąwszy partyzantów to na podstawie swego dośc bogatego doświadczenia w wyjazdach typu 7 + 7 uważam , ża konieczne na tego typu eskapadzie system śniadania + obiadokolacje .
          Jak ktos ma apetyt i znajdzie odpowiednia knajpke w poblizu hotelu to sobie cos tam dokupi ale szukanie knajpki po męczącym dniu jest raczej niezbyt sensowne
          • ewma71 Re: Magiczne Poludnie z Rainbowtours :) 22.02.12, 16:32
            Tylko wykupienie w biurze obiadakolacji.
            Byłam w Maroku w ubiegłym roku wykupując taka opcję.
            Była zadowolona bo po męczącym dniu nie chciałam szukać jedzenie.
            • bergasse Re: Magiczne Poludnie z Rainbowtours-pytanie 27.02.12, 20:46
              jakimi liniami lata Reinbowtours do Maroka ?

Jutro to dzisiaj tylko że jutro
              • gonia-65 Re: Magiczne Poludnie z Rainbowtours-pytanie 28.02.12, 09:35
                Enter Air

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka