smellsliketen 20.10.04, 15:01 chcę sie dobrze zabawić w towarzystwie w moim wieku. Gdzie? Lubie tanczyć i dobrze się bawić> Dokąd warto się wybrać? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lucyna_n Re: Mam 30 lat 28.10.04, 14:16 Ja tez przylaczam sie do apelu, gdzie w Poznaniu mozna pojsc na balety? jakies fajne miejsce, bez astronomicznych cen, łysego przy wejsciu i zeby dj nie puszczal samych dinozaurzych kawalkow z lat 80 tych. Dawno nie bylam i kompletnie nie mam pojecia gdzie warto sie wybrac? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zz Re: Mamy tez 30 lat IP: *.icpnet.pl 23.04.05, 18:26 gdzie się mozna wybrać ?? Odpowiedz Link Zgłoś
idana Re: Mam 30 lat 26.04.05, 15:20 polecam klub BOGOTA na ul. Kosciuszki, zaraz przy Blue Note to jest jeden z niewielu klubow w poznaniu, gdzie małolaty stanowia zdecydowana mniejszosc bylam tam pare razy i zawsze bylo OK! wkrotce tez sie tam wybieramy :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: O Re: Mam 30 lat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.05, 09:42 Klubem, który jest bardzo blisko waszych oczekiwań są Kisielice na ul.Taczaka. Zawsze publiczność w okolicach 25 - 30, nie ma łysych na bramce, didżeje doskonali, często międzynarodowe towarzystwo, a i chyba dla singli lokal doskonale się nadaje. Problem jest trochę z tańczeniem, bo miejsca mało, ale czasem się tańczy. Diżej Czarek - zwany Charlsem jest naprawdę doskonały i puszcza super muzę, która przyjemnie drażni ucho wywołując częste pytania: a co to jest? Odpowiedz Link Zgłoś