Dodaj do ulubionych

Tipsy żelowe w Poznaniu

IP: *.echostar.pl 20.10.04, 17:15
Hej. Znalazlam taka oferte
www.tipsy.poznan.prv.pl
Czy ktoras z dziewczyn byla?? Prosze o opinie. Albo prosze polecic jakis
dobry salon z przystepna cena. Chce zalozyc sobie tipsy french bo moje
paznokcie nie sa w najlepszym stanie. Ale chcialabym aby usluga byla
profesjonalnie wykonana i w dobrej cenie.
Z gory dziekuje.
Obserwuj wątek
    • Gość: aja Re: Tipsy żelowe w Poznaniu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.04, 17:37
      Polecam panią Marzenkę pracuje w Browarze
      1 piętro cena wysoka, ale warto.
      Stronkę obejrzałam tych paznokci nie robiła
      jedna osoba. czerwone –okropne!
      • Gość: poznanianka Re: Tipsy żelowe w Poznaniu IP: *.echostar.pl 20.10.04, 17:55
        hmmm ... myslalam o Browarze ale moja kumpela ostatnio tam byla. Stwierdzila
        pozniej ze cena byla profesjonalna a usluga nie. Bardzo mnie zniechecilo to.
        A dlaczego myslisz ze te paznokcie robila nie jedna osoba??? Bo jak ogladam
        galerie zdjecia sa ladne. Rozne ksztalty, paznokcie - pewnie klientki takie
        chcialy. Swiadczy to wg mnie o elastycznosci tej pani co zaklada tipsy - ze
        dopasuje sie do kazdego gustu i wymagan. Hmm ja tak to odebralam. A co Ty o tym
        myslisz?? Moze sie myle a twoje zdanie moze mi pomoc. Ciagle nie wiem kogo
        wybrac. :-((( A ja naprawde chce sobie zrobic te paznokcie.
        • Gość: aja Re: Tipsy żelowe w Poznaniu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.04, 19:12
          Pani Marzenka pracowała kiedyś w Rondzie koło Selgrosu
          Tam ją poznałam, uratowała moje paznokcie po założeniu tipsów
          przez niedoświadczoną młodą dziewczynę krótko po kursie
          Być może twoja koleżanka była u kogoś innego nie wiem
          jak zakładają tipsy inne dziewczyny. żele w rondzie zakładała tylko
          Marzenka cała reszta została przyjęta w sierpniu po otwarciu
          „salonu” w Browarze.
          A zdjęcia z podanej przez ciebie strony po prostu mam takie
          wrażenie jedno ze zdjęć paznokcie perfekt a Np. czerwone
          z pomalowanymi skórkami
          • Gość: poznanianka Re: Tipsy żelowe w Poznaniu IP: *.echostar.pl 21.10.04, 08:08
            hihi przeciez to skorki w oliwce. Zauwazylam ze na innych fotkach tez tak jest.
            Pzreciez nikt nie dalby zalanego zdjecia do netu, to nie reklama. DZiekuje za
            wszystkie odpowiedzi. Raczej skorzystam z uslug tej Pani. Dam znac jak bylo.
            Pozdrawiam
            • Gość: aja Re: Tipsy żelowe w Poznaniu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.04, 10:36
              czekam na opinie
              ja po pierwszych "tipsach"
              może trochę przesadzam, ale więcej
              eksperymentów nie robię
              pozdrawiam
    • kanga_i_roo Re: Tipsy żelowe w Poznaniu 21.10.04, 12:14

www.tips2.com.pl/
      Zamiast tipsów - żel naturalny(french), założony przez szefową p. Magdę, w
      porównaniu do tipsów trzyma się świetnie. Paznokcie wyglądają super! Z tipsami
      próbowałam i zawsze było jakies ale, tutaj pierwszy raz wierze że dobrze
      wydałam pieniądze.

K
      • Gość: poznanianka Re: Tipsy żelowe w Poznaniu IP: *.echostar.pl 21.10.04, 13:45
        Umowilam sie na jutro rano. Od razu zdam relacje jak bylo. Juz nie moge sie
        doczekac. Wreszcie bede miec piekne pazurki :-)

kanga - a czemu pioszesz ze zamiast tipsow zel?? Mials swoje ladne dlugie
        pazurki ze tylko zel polozylas??? Jak dzwonilam pani mi wytluymaczyla ze
        przedluza na tispie i szablonie (niby jakis papierek podklada) i juz sama nie
        wiem na co sie zdecydowac. A ty tu piszesz ze zamiast tipsow tylko zel czyli
        jak?? O co chodzi??? Juz zglupialam
        • kanga_i_roo Re: Tipsy żelowe w Poznaniu 21.10.04, 14:39
          Do p Magdy sie umówiłaś? Ona - wiadomo szefowa i największa fachura!

Juz wyjaśniam - miałam króciutki paznokietki i nieładne, zamiast zakładania
          sztywnych tipsów (zawsze mi odchodziły) wybrałam metodę żelową. Nie nakleja sie
          na właściwy paznokieć tipsa tylko pod paznokiec mocuje podkładkę (jak
          rusztowanie) który słuzy do przedłużenia paznokcia żelem i potem się go
          zdejmuje (to taka naklejka mocowana wokól końcówek palców).

Dla mnie sprawdziło się bardzo. Pierwszy raz nic mi nie odchodzi. Nie mam
          uczucia sztywnych paluchów, chóc paznokcie sa dużo twardsze. Ogólnie wygląda
          super! A jak poprawia samopoczucie!
          • Gość: poznanianka Re: Tipsy żelowe w Poznaniu IP: *.echostar.pl 21.10.04, 17:35
            Nie umowilam sie do tej dziewczyny ztej strony
            www.tipsy.poznan.prv.pl
            Wlasnie ona mi tlumaczyla ze tez tak robi - chyba to jest to co ty moiwsz.
            Podkalada jakios sztywny papierek i na tym buduje paznokiec. To zamiast
            pzryklejania tispa. Jutro ide na rano na 9 wiec dam znac. tylko co ona bedzie
            mi robila przez tyle czasu :-)
            Do jutra. Pa
            • kanga_i_roo Re: Tipsy żelowe w Poznaniu 22.10.04, 10:45
              Czekam na Twoją relacje:))

Na jakich żelach pracuje Pani Ania? Tez Alessandro?

pozdrawiam
              • Gość: poznanianka Re: Tipsy żelowe w Poznaniu IP: *.echostar.pl 22.10.04, 17:22
                Pazurki mam przepiekne :-D Ale sie ciesze. Taka mala rzecz a tyle sprawia
                radosci :-D
                PAni ANia jest przesympatyczna. Zrobila mi kawei i zajela sie moimi pazurkami.
                Polecila przedluzanie na tispie i wzielam french. Przepeikne panzokcie.
                MAlowanie i zdoebienie gratis wiec wymalowala mi jeszcze ladne kwiatuszki. Za
                calosc zaplacilam 80 zl. Pelen profesjonalizm. Jestem bardzo zadowolona. Calosc
                zajela 3h.

Aha pani ANia nie pracuje na allessandro. Mowila ze wszystkie jej klientki
                ktore mialy kiedys zel allessandro boja sie lampy. Podobno wszystkie piecze ten
                zel i to boli. Mi sie nic takiego nie robilo. Nie pamietam na jakich zelach ta
                pani pracuje ale wymienila jakies firmy. Nie znam sie na tym wiec nie moge
                powtorzyc.

Z czystym sumeiniem polecam. Pazurki przesliczne. Pozdrawiam. :-)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka