Dodaj do ulubionych

JAKŚ-BUD - OS.MIEDZYLESKIE, P-Ń

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.04, 20:46
CZY JEST JAKIEŚ FORUM MIESZKAŃCÓW OS. MIĘDZYLESKIE?
Obserwuj wątek
    • Gość: leszek Re: JAKŚ-BUD - OS.MIEDZYLESKIE, P-Ń IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.04, 19:22
      Nie słyszałem co prawda, ale mnie interesuje to osiedle, mam zamiar tam zainwestowac. Z jakiego powodu szukasz takiego forum? Jakieś problemy?
      • Gość: kika Re: JAKŚ-BUD - OS.MIEDZYLESKIE, P-Ń IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.04, 10:09
        Mam nadzieje ze nie, bo mam tam upatrzone mieszkanie i chciałabym się czegoś
        dowiedzieć od osób które tam kupiły i już mieszkają. Czy developer wywiązał sie
        z umowy, czy były jakieś opóźnienia itp.
        • kubus666 Re: JAKŚ-BUD - OS.MIEDZYLESKIE, P-Ń 04.11.04, 12:28
          Ja już kupilem ale jeszcze nie mieszkam. Narazie nie ma problemów. Ale ja kupiłem w tym środkowym bloku, który jeszcze się buduje i ma być oddany do użytku dopiero na wiosnę (jak wszystko dobrze pójdzie ;-).
          Podobno jest jakiś problem z terminowym podłączeniem prądu do pozostałych bloków, ale nie znam szczegółów.
          Nie sądzę żeby były jakieś poważne problemy, ta firma ma dość dobrą opinie. Ale jakbym się coś dowiedział to dam znać na ten wątek. Możemy się też wymieniać doświadczeniami w trakcie budowy.
          • Gość: skalmen Re: JAKŚ-BUD - OS.MIEDZYLESKIE, P-Ń IP: *.dolsat.pl / *.dolsat.pl 07.11.04, 09:14
            Może nie na temat.Nie jestem z Poznaia i chciałbym zorientować się w cenach
            mieszkań. Może podał by ktoś jakąś strone www.dzięki z góry.
            • Gość: kubus666 Re: JAKŚ-BUD - OS.MIEDZYLESKIE, P-Ń IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.04, 13:58
              www.nieruchomista.pl/
              www.wielkopolska.com.pl/index.php/action/katal/dz/2/kat/6/okreg/opoz
              • Gość: skalmen Re: JAKŚ-BUD - OS.MIEDZYLESKIE, P-Ń IP: *.dolsat.pl / *.dolsat.pl 09.11.04, 17:25
                wielkie dzięki.pozdr.Piotrek
          • Gość: bcd234 Re: JAKŚ-BUD - OS.MIEDZYLESKIE, P-Ń IP: 203.210.227.* 26.11.04, 05:57
            Wiem ze na pewno nie ma pradu. I chyba nie bedzie do wiosny. To jest skandal. Kto im dal pozwolenie na budowe? Tego urzednika debila powinni wylac na zbity pysk. Dlaczego urzedasy nie sa pociagani do odpowiedzialnosci? Gdyby jednego z drugim wyrzucili z roboty, nauczyli by sie moze odpowiedzialnosci.
            Czy w tym cholernym kraju moze byc cos normalnego?
            • Gość: MEWA3 Re: JAKŚ-BUD - OS.MIEDZYLESKIE, P-Ń IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.04, 19:36
              A CZY KTOŚ WIE O CO CHODZI Z WYDZIELENIEM WŁASNOŚCI NA TYM OSIEDLU. CZY TO JEST
              NORMALNE ŻE W MOMENCIE PODPISYWANIA UMOWY PRZEDWSTĘPNEJ NIEWIADOMO DO KOŃCA,
              CZY DANY LOKAL BĘDZIE WYODRĘBNIONĄ WŁASNOŚCIĄ. BO TO TROCHE JAK KUPOWANIE KOTA
              W WORKU. JAK NARAZIE ZOSTAŁ WYDZIELONY PIERWSZY LOKAL W PIERWSZYM BUDYNKU,ALE
              CZY BEDZIE ZGODA NA WYDZIELENIE W POZOSTAŁYCH? JAK TO WYGLĄDA FORMALNIE?
              PS.JESTEM ZAINTERESOWANY ŚRODKOWYM BUDYNKIEM
              • Gość: m_asakra Re: JAKŚ-BUD - OS.MIEDZYLESKIE, P-Ń IP: *.adsl.inetia.pl 12.05.05, 18:48
                Witam !
                Z tego co wiem to już od kilku miesięcy jest ta sprawa uregulowana. Wszystkie
                mieszkania będą miały wydzieloną oddzielną księgę wieczystą.
                pozdrawiam
                Paweł
            • Gość: hugo254 Re: JAKŚ-BUD - OS.MIEDZYLESKIE, P-Ń IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 24.02.05, 14:06
              Czy coś już wiadomo na temat podłączenia prądu do budynków, sprawiasz wrażenie
              dość dobrze zorientowanego.
              • Gość: m_asakra Re: JAKŚ-BUD - OS.MIEDZYLESKIE, P-Ń IP: *.adsl.inetia.pl 12.05.05, 18:47
                Witam !
                Jeszcze nie ma. Do końca nie wiadomo kiedy będzie. Jednak kiedy kupowałem
                mkieszkanie rok temu we wrześniu(blok środkowy), Pan Jakś mówił, że mają
                problemy z Terminem oddania prądu, ale tak czy inaczej prąd będzie (być może na
                początku budowlany - nie wiem tylko jak będzie wyglądało rozliczenie, ponieważ
                z tego co wiem to jest on droższy, a tak w ogóle nie ma jeszcze założonych
                liczników.
                pozdrawiam
                Paweł
          • Gość: juliaX Re: JAKŚ-BUD - OS.MIEDZYLESKIE, P-Ń IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 09.04.05, 11:12
            Też kupiłam tam mieszkanie. Czekam tylko na ostateczne zakończenie budowy, (a
            wiem że powoli zbliża sie ku końcowi-malowana jest teraz elewacja budynku,
            teren wokół jest porządkowany),no i na decyzję urzędników o wydzieleniu
            własności.
            Kto wie może już niedługo będziemy sąsiadami. Jeżeli wiesz coś wiećej napisz.
            • Gość: m_asakra Re: JAKŚ-BUD - OS.MIEDZYLESKIE, P-Ń IP: *.adsl.inetia.pl 12.05.05, 18:57
              Witam !
              Stan na dzień dzisiejszy - prawie ukończona kostka brukowa - przejeżdżałem
              tamtędy kilka godzin temu. Myślę, że niedługo powinny zacząć się odbiory.
              Proszę o kontakt mailowy w celu wymienienia ewentualnych problemów itp.
              dotyczących naszego osiedla.
              pozdrawiam
              Paweł
              p_awelmichalak@yahoo.com
          • Gość: m_asakra Re: JAKŚ-BUD - OS.MIEDZYLESKIE, P-Ń IP: *.adsl.inetia.pl 12.05.05, 18:51
            Witam !
            Proszę o kontakt. Zawsze warto znać sąsiada w razie jakiś pytań, wątpliwości
            itp. związanych z osiedlem międzyleska.
            pozdrawiam
            p_awelmichalak@yahoo.com
    • Gość: DIDO Re: JAKŚ-BUD - OS.MIEDZYLESKIE, P-Ń IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.04, 17:25
      DOŚĆ CZEŚTO PRZEJŻDŻAM STRZESZYŃSKĄ I WIDZĘ ŻE BUDOWA NAPRAWDĘ POSUWA SIE
      OSTRO DO PRZODU. W LIPCU BYŁY WYLANE FUNDAMENTY, A OSTATNIO WIDZIAŁEM ŻE
      ZABIERAJĄ SIE ZA DACH. OBY TAK DALEJ, BO LOKALIZACJA JEST NAPRAWDĘ NIEZŁA.
      • Gość: mih Re: JAKŚ-BUD - OS.MIEDZYLESKIE, P-Ń IP: *.238.101.157.adsl.inetia.pl 15.11.04, 21:49
        a nie sadzicie, ze nie jest tam zbyt ciasno? praktycznie budynek na budynku
        • Gość: sasiad Re: JAKŚ-BUD - OS.MIEDZYLESKIE, P-Ń IP: *.izacom.pl / *.izacom.pl 23.12.04, 23:25
          Co gorsza w okolicy ciągle kradzieże i włamania. A 50 metrów dalej pod dawnym
          sklepem Pozmeatu imprezka "lokalnego" towarzystwa co wieczór...
          • Gość: .l. Re: JAKŚ-BUD - OS.MIEDZYLESKIE, P-Ń IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.05, 18:49
            Mam Pytanko: gdzie jest to osiedle międzyleskie???
            • Gość: mih Re: JAKŚ-BUD - OS.MIEDZYLESKIE, P-Ń IP: *.238.101.233.adsl.inetia.pl 15.01.05, 19:59
              podolany prawie końcówka strzszyńskiej - po lewej stronie gdy jedziesz od miasta.
              budynki wcisniete miedzy domki jednorodzinne
        • Gość: Ja Re: JAKŚ-BUD - OS.MIEDZYLESKIE, P-Ń IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.05, 21:21
          nie
    • Gość: kleementyna Re: JAKŚ-BUD - OS.MIEDZYLESKIE, P-Ń IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.05, 11:24
      Czy ktoś już mieszka w zielonym lub żółtym budynku na Os.Miedzyleskim?
      I o co chodzi z tym prądem?
    • Gość: m_asakra Re: JAKŚ-BUD - OS.MIEDZYLESKIE, P-Ń IP: *.adsl.inetia.pl 12.05.05, 19:01
      Witam !
      Z tego co wiem to narazie nie ma. Być może jak złapie kilka wolnych chwil,
      stworzę jakąś stronę poświęconą temu osiedlu. Fajnie byłoby powymieniać się
      informacjami i poglądami.
      pozdrawiam
      Paweł
      Ps. Do tej pory w razie pytań lub dyskusji na temat tego osiedla proszę o
      kontakt p_awelmichalak@yahoo.com
    • Gość: KIKA3 Re: JAKŚ-BUD - OS.MIEDZYLESKIE, P-Ń IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.05, 20:56
      Z TEGO CO WIEM TO FAKTYCZNIE ZACZYNAJA SIE POWLI ODBIORY MIESZKAŃ, A NA
      POCZĄTEK CZERWCA PRZEWIDZIANE SA AKTY NOTARIALNE
    • Gość: KUBA Re: JAKŚ-BUD - OS.MIEDZYLESKIE, P-Ń IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.05, 13:27
      WITAM PRZYSZŁYCH SĄSIADÓW, MAM PYTANIE,CZY KTOŚ PODPISAŁA JUŻ AKT NOTARIALNY
      WŁASNOŚCI NA MIESZKANIA W TRZECIM BUDYNKU?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka