Dodaj do ulubionych

Ławica-poznań

IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 26.04.02, 14:37
Dlaczego jest tak mało połączeń lotniczych z poznania? to mnie nie zadowala !
Obserwuj wątek
    • Gość: RAdost Re: Ławica-poznań IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 26.04.02, 14:53
      Gość portalu: Łukasz napisał(a):

> Dlaczego jest tak mało połączeń lotniczych z poznania? to mnie nie zadowala !

Nie ma winnych - takie wnioski plyna z forum:) a najmniej winne sa ludzie
      zwiazani z Okeciem bo komu jak komu ale Okeciu zalezy najbardziej na rozwoju
      lotnisk regionalnych
      • Gość: P.B Re: Ławica-poznań IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 26.04.02, 21:04
        Gość portalu: RAdost napisał(a):

> Gość portalu: Łukasz napisał(a):
        >
        > > Dlaczego jest tak mało połączeń lotniczych z poznania? to mnie nie zadowal
        > a !
        >
        > Nie ma winnych - takie wnioski plyna z forum:) a najmniej winne sa ludzie
        > zwiazani z Okeciem bo komu jak komu ale Okeciu zalezy najbardziej na rozwoju
        > lotnisk regionalnych

Ostatnio dostałem szoku.....dotychczas myslałem, żę warszawskie lotnisko nazwywa
        sie Okręcie, a ostatnio spostrzegłem, że tak naprawdę to Okęcie (ale głupia
        nazwa).

• Gość: lechita2 Re: Ławica-poznań IP: *.ctnet.pl / 192.168.1.* 07.05.02, 16:51
          Gość portalu: P.B napisał(a):

>
          > Ostatnio dostałem szoku.....dotychczas myslałem, żę warszawskie lotnisko nazwyw
          > a
          > sie Okręcie, a ostatnio spostrzegłem, że tak naprawdę to Okęcie (ale głupia
          > nazwa).

A może myślałeś, że ta nawza to: Okręćcie??? to oczywiście żart...

• Gość: ADI-GBG Re: Ławica-poznań IP: *.telia.com 29.04.02, 23:14
      Oby ten LOT jak najszybciej sprzedali i otworzyli niebo to bedzie wreszcie
      bardziej europejsko i inne linie nie beda musialy czekac na zgode...oby poszly
      sladami SAS
      • Gość: luki Re: Ławica-poznań IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 07.05.02, 15:20
        a więc to wina LOTu ??????????? o ja im kurwaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!
        wyp..............

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka