Gość: Łukasz IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 26.04.02, 14:37 Dlaczego jest tak mało połączeń lotniczych z poznania? to mnie nie zadowala ! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: RAdost Re: Ławica-poznań IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 26.04.02, 14:53 Gość portalu: Łukasz napisał(a): > Dlaczego jest tak mało połączeń lotniczych z poznania? to mnie nie zadowala ! Nie ma winnych - takie wnioski plyna z forum:) a najmniej winne sa ludzie zwiazani z Okeciem bo komu jak komu ale Okeciu zalezy najbardziej na rozwoju lotnisk regionalnych Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: P.B Re: Ławica-poznań IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 26.04.02, 21:04 Gość portalu: RAdost napisał(a): > Gość portalu: Łukasz napisał(a): > > > Dlaczego jest tak mało połączeń lotniczych z poznania? to mnie nie zadowal > a ! > > Nie ma winnych - takie wnioski plyna z forum:) a najmniej winne sa ludzie > zwiazani z Okeciem bo komu jak komu ale Okeciu zalezy najbardziej na rozwoju > lotnisk regionalnych Ostatnio dostałem szoku.....dotychczas myslałem, żę warszawskie lotnisko nazwywa sie Okręcie, a ostatnio spostrzegłem, że tak naprawdę to Okęcie (ale głupia nazwa). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lechita2 Re: Ławica-poznań IP: *.ctnet.pl / 192.168.1.* 07.05.02, 16:51 Gość portalu: P.B napisał(a): > > Ostatnio dostałem szoku.....dotychczas myslałem, żę warszawskie lotnisko nazwyw > a > sie Okręcie, a ostatnio spostrzegłem, że tak naprawdę to Okęcie (ale głupia > nazwa). A może myślałeś, że ta nawza to: Okręćcie??? to oczywiście żart... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ADI-GBG Re: Ławica-poznań IP: *.telia.com 29.04.02, 23:14 Oby ten LOT jak najszybciej sprzedali i otworzyli niebo to bedzie wreszcie bardziej europejsko i inne linie nie beda musialy czekac na zgode...oby poszly sladami SAS Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: luki Re: Ławica-poznań IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 07.05.02, 15:20 a więc to wina LOTu ??????????? o ja im kurwaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!! wyp.............. Odpowiedz Link Zgłoś