renepoznan 13.12.22, 17:23 O to jest pytanie. U mnie wygrywa łosoś. A u Was? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
snajper55 Re: Karp czy łosoś? 13.12.22, 17:49 renepoznan napisał: > O to jest pytanie. U mnie wygrywa łosoś. A u Was? Zdecydowanie karp. W galarecie i smażony. S. Odpowiedz Link Zgłoś
qwardian Re: Karp czy łosoś? 13.12.22, 20:04 Podczas pierwszej wojny w Zatoce Perskiej mój kolega pracował w magazynach wojskowych US, a ponieważ zakończyła się bardzo szybko miałem pełną lodówkę pokrojonego na cienkie plasterki wędzonego łososia. Przejadł mi się na długie lata, obydwie ryby są tłuste i bardzo smaczne, ale wyborem jest karp, mimo ości.. Odpowiedz Link Zgłoś
smurfmadrala Re: Karp czy łosoś? 13.12.22, 23:39 Wątek powinien zostać usunięty ponieważ uśliniłem się jak buldog. Odpowiedz Link Zgłoś
l.george.l Re: Karp czy łosoś? 16.12.22, 01:23 Karp. Pod warunkiem, że ze znanego źródła, naturalnie karmiony i odłowiony niedługo przed spożyciem. Mam takie miejsce, gdzie od lat kupuję ryby słodkowodne, ale go nie zdradzę, bo właściciel stawu ma taki zbyt, że reklamy nie potrzebuje. Odpowiedz Link Zgłoś
ninka197 Re: Karp czy łosoś? 20.12.22, 15:33 Witam Czytam o waszych doświadczeniach z rybą i jestem pod wrażeniem Waszej wiedzy ale dla tych którzy jednak chcą trochę iść na skróty to zachęcam do zamówienia gotowych rzeczy z ryb jadłam np w Okuki Poznań szczegóły na www.okukisushi.pl Odpowiedz Link Zgłoś