Gość: Witek IP: 213.38.208.* 27.08.01, 17:14 Nadal otwarty na wspolprace? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: lol Re: Gdansk IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 27.08.01, 23:47 Czy Gdańsk nadal otwarty na współpracę, czy Poznań? "Zasadniczo ta koncepcja mnie się bardzo podoba (...). Trzeba budować, organizować..." Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: canemuto Re: Gdansk IP: *.icpnet.pl 28.08.01, 00:13 wspolpraca??? mnie sie zupelnie ten pomysl nie podoba, co my "Be.Ł.T."-y jakie czy co???:))) odwiedzac sie mozemy, ale zadnych tam spoldzielni, forum poznania to i tak juz dluga nazwa, jakbym mial jeszcze pisac forum poznansko-gdanskie, ehhh... za leniwy jestem:))) jeszcze jakis przesmiewca wymysli jakis haniebny skrot:))) pozdro. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: atomski Re: Gdansk IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 28.08.01, 00:20 I kto dramatyzuje ???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: canemuto Re: Gdansk IP: *.icpnet.pl 28.08.01, 00:38 boze swiety, atomski - wszedzie cie pelno, myslalem ze tylko JA mam na to wylacznosc:))) hehehe... kto dramatyzuje??? jak to kto - atomski!!! te "????" byly takie dramatyczne, az mnie ciarki przeszly;))) pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: atomski Re: Gdansk IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 28.08.01, 00:54 Gubisz skalę podniety w takim razie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: canemuto Re: Gdansk IP: *.icpnet.pl 28.08.01, 01:01 gubie skale podniety??? ojojojojoj, coz sie dzieje, gdy czlowiek zaczyna na sile tworzyc nowe zwroty;))) ale brzmi zabawnie:) taki byl cel??? jesli tak, to gratuluje:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Radost Re: Gdansk IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 28.08.01, 01:03 Kim pan jest panie atomski:)?pozdro dyzurni:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: canemuto Re: Gdansk IP: *.icpnet.pl 28.08.01, 01:08 pozdrawiam dyzurnego radosta - slyszalem, ze chlopi z wronek juz okopuja kartoflisko, na ktorym swe sparingi rozgrywa miejscowa druzyna WKS Zorza Wronki hehehe:))))))))))))))))))))))))))))))) odpowiem, mam nadzieje, ze zdaze przed atomskim - otoz pan atomski jest moim serdecznym adwersarzem (coz za zwrot hehehe), ktorego poznalem na forum bialegostoku (serdecznie pozdrawiam), i z ktorym od tego czasu w sympatyczny sposob sobie dyskutujemy:) obydwaj kochamy bialystok i lubimy ludzi z poczuciem humoru, jestesmy uosobieniem wszystkich cech dzentelmena - jestesmy niemal jak bracia;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: atomski Re: Gdansk IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 28.08.01, 01:14 Wszystko to prawda ! Różnimy się w paru szczegółach,ale to tycie szczególy. Także pozdrawiam ! Buźka ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Radost Re: Gdansk IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 28.08.01, 01:18 Gość portalu: atomski napisał(a): > Wszystko to prawda ! > Różnimy się w paru szczegółach,ale to tycie szczególy. > Także pozdrawiam ! > Buźka ! Pozdrawiam i ja:) hhehe canemuto i atomski:) adwersarze:) lza sie w oku kreci;) tez taki bylem i szukalem wrogow:) greg , mw i wielu wielu innych! a teraz juz dobrej nocy dyzurni -radost idzie spac:)wam zycze tez udanego snu(canemuto musimy byc wyspani na srode:) ale pewnie jescze troche postukacie:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: atomski Re: Gdansk IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 28.08.01, 01:25 Nie. Też idę spać ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: canemuto Re: Gdansk IP: *.icpnet.pl 28.08.01, 01:34 na srode bede niczym polaczenie lwa z czolgiem, pantery z lisem, zyrafy z aligatorem:)))... zmeczenie daje znac o sobie;))) dobranoc radost, w srode strace glos hehehe, jak ne meczu z legia pare dobrych lat temu... pozdro:) dobranoc atomski:) Odpowiedz Link Zgłoś