IP: 213.38.208.* 27.08.01, 17:14
Nadal otwarty na wspolprace?
Obserwuj wątek
    • Gość: lol Re: Gdansk IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 27.08.01, 23:47

Czy Gdańsk nadal otwarty na współpracę, czy Poznań? "Zasadniczo ta koncepcja
      mnie się bardzo podoba (...). Trzeba budować, organizować..."

Pozdr
      • Gość: canemuto Re: Gdansk IP: *.icpnet.pl 28.08.01, 00:13
        wspolpraca??? mnie sie zupelnie ten pomysl nie podoba, co my "Be.Ł.T."-y jakie
        czy co???:))) odwiedzac sie mozemy, ale zadnych tam spoldzielni, forum poznania
        to i tak juz dluga nazwa, jakbym mial jeszcze pisac forum poznansko-gdanskie,
        ehhh... za leniwy jestem:))) jeszcze jakis przesmiewca wymysli jakis haniebny
        skrot:))) pozdro.
        • Gość: atomski Re: Gdansk IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 28.08.01, 00:20
          I kto dramatyzuje ????
          • Gość: canemuto Re: Gdansk IP: *.icpnet.pl 28.08.01, 00:38
            boze swiety, atomski - wszedzie cie pelno, myslalem ze tylko JA mam na to
            wylacznosc:))) hehehe... kto dramatyzuje??? jak to kto - atomski!!! te "????"
            byly takie dramatyczne, az mnie ciarki przeszly;))) pozdrawiam:)
            • Gość: atomski Re: Gdansk IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 28.08.01, 00:54
              Gubisz skalę podniety w takim razie...
              • Gość: canemuto Re: Gdansk IP: *.icpnet.pl 28.08.01, 01:01
                gubie skale podniety??? ojojojojoj, coz sie dzieje, gdy czlowiek zaczyna na
                sile tworzyc nowe zwroty;))) ale brzmi zabawnie:) taki byl cel??? jesli tak, to
                gratuluje:)
                • Gość: Radost Re: Gdansk IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 28.08.01, 01:03
                  Kim pan jest panie atomski:)?pozdro dyzurni:)
                  • Gość: canemuto Re: Gdansk IP: *.icpnet.pl 28.08.01, 01:08
                    pozdrawiam dyzurnego radosta - slyszalem, ze chlopi z wronek juz okopuja
                    kartoflisko, na ktorym swe sparingi rozgrywa miejscowa druzyna WKS Zorza Wronki
                    hehehe:)))))))))))))))))))))))))))))))
                    odpowiem, mam nadzieje, ze zdaze przed atomskim - otoz pan atomski jest moim
                    serdecznym adwersarzem (coz za zwrot hehehe), ktorego poznalem na forum
                    bialegostoku (serdecznie pozdrawiam), i z ktorym od tego czasu w sympatyczny
                    sposob sobie dyskutujemy:) obydwaj kochamy bialystok i lubimy ludzi z poczuciem
                    humoru, jestesmy uosobieniem wszystkich cech dzentelmena - jestesmy niemal jak
                    bracia;)))
                    • Gość: atomski Re: Gdansk IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 28.08.01, 01:14
                      Wszystko to prawda !
                      Różnimy się w paru szczegółach,ale to tycie szczególy.
                      Także pozdrawiam !
                      Buźka !
                      • Gość: Radost Re: Gdansk IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 28.08.01, 01:18
                        Gość portalu: atomski napisał(a):

> Wszystko to prawda !
                        > Różnimy się w paru szczegółach,ale to tycie szczególy.
                        > Także pozdrawiam !
                        > Buźka !

Pozdrawiam i ja:) hhehe canemuto i atomski:) adwersarze:) lza sie w oku kreci;)
                        tez taki bylem i szukalem wrogow:) greg , mw i wielu wielu innych! a teraz juz
                        dobrej nocy dyzurni -radost idzie spac:)wam zycze tez udanego snu(canemuto musimy
                        byc wyspani na srode:) ale pewnie jescze troche postukacie:)
                        • Gość: atomski Re: Gdansk IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 28.08.01, 01:25
                          Nie. Też idę spać !
                          • Gość: canemuto Re: Gdansk IP: *.icpnet.pl 28.08.01, 01:34
                            na srode bede niczym polaczenie lwa z czolgiem, pantery z lisem, zyrafy z
                            aligatorem:)))... zmeczenie daje znac o sobie;))) dobranoc radost, w srode
                            strace glos hehehe, jak ne meczu z legia pare dobrych lat temu... pozdro:)
                            dobranoc atomski:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka