krambambulia 04.12.06, 17:14 skąd wziąć 30 tysięcy na wózek inwalidzki dla człowieka? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
alpepe Re: Dobryje ludzi 04.12.06, 17:19 www.ngo.pl Popatrz na portalu, jakie fundacje się zajmują szukaniem środków na sprzęt rehabilitacyjny i ortopedyczny i uderz do nich. Odpowiedz Link
kobieton_na_pasach Re: Dobryje ludzi 04.12.06, 17:22 krambambulia napisała: > nie mam samochodu to kup i potem sprzedaj Odpowiedz Link
khaki3 Re: Dobryje ludzi 04.12.06, 17:36 zalezy z jakiego kraju pochodzi. mozna praktycznie z polowy wszelkich fundacji europejskich sciagnac jakies sumy pieniezne i kupic wozek. mozna tez na terenie polski wyszukac szpitali,ktore odsprzedaja wozki, albo zadzwonic do fundacji zajmujacej sie niepelnosprawnymi. poszukam u siebie nr telefonow i linkow do stron i podesle. Odpowiedz Link
krambambulia Re: Dobryje ludzi 04.12.06, 17:42 Dzieki. Sama też szukam Chłopak mieszka w Mińsku, skręcił 10 lat temu kark. Ma częściowo sprawne ręce, z trudem się porusza na normalnym wózku. Dlatego pomyślałam o elektrycznym Odpowiedz Link
khaki3 Re: Dobryje ludzi 04.12.06, 17:45 Czyli trzeba poszukac jakichs fundacji na bialorusi, albo jakas fundacje czlowieka w europie, moze jakies fundacje polakow na bialorusi itp itd. rusze jutro glebiej ta sprawe, podzwonie i sie dowiem u kogo i gdzie mozna cos wyskrobac z konta. Odpowiedz Link
krambambulia Re: Dobryje ludzi 04.12.06, 17:49 Znalazłam nawet fundację co pomaga Polakom za granicą. Ale w tym sęk, ze on Polakiem nie jest. Odpowiedz Link