mikihtp 02.12.04, 19:51 Czy ktoś z forumowiczów wie coś na temat kondycji finansowej UWI SA (dewelopera na poznańskim rynku nieruchomości). Przymierzam się do kupna mieszkania i nie wiem, czy UWI jest firmą godną zaufania. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gosik Re: Kondycja UWI IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.01.05, 08:55 Kondycja finansowa-nie wiem, ale nie polecam UWI -radzę b. dobrze sprawdzić umowę, mnóstwo kruczkow prawnych, gdyby podwinęla się UWI noga- kupujący nie ma szans!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stojak Re: Kondycja UWI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.05, 15:23 umowy są od tego by je negocjować - od kilkunastu lat UWI to jeden z solidniejszych Poznańskich deweloperów - marudny i wymagający od projektantów / wykonawców / nadzoru - to właśnie w interesie kupujących mieszkania! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marek Re: Kondycja UWI IP: *.icpnet.pl 18.01.05, 09:20 Ja jestem zadowolony. Nabylem dwa mieszkania. Wykonczenie ok. Zastanawiam sie nad Baranowem. Kredyt na dobrych warunkach. Bardzo solidni i zalezy im na kliencie. Odpowiedz Link Zgłoś