Gość: Ralf IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 09.12.04, 08:34 Panowie chyba trochę przesadzacie. Za co mamy płacić - za stanie w korkach w całym mieście. Skończcie wpierw remonty na ulicach a potem wprowadzajcie podwyżki dla biletów czasowych. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: pasażer Re: Proponowane ceny biletów MPK IP: *.man.poznan.pl 09.12.04, 10:15 Jeżeli wprowadzono komkarty, to dlaczego nie można wprowadzić np. biletów na dwa, trzy tygodnie albo dwa miesiące. Skoro wydano pieniędze na elektroniczny system to trzeba wykorzystać jego możliwości. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomasz Najpierw... IP: 195.20.110.* 09.12.04, 13:57 ... należy przywrócić jakość usług, tzn punktualność/częstotliwość kursowania, niedawno jechałem (w pewien piątek wieczorem po 20:00) do centrum linią 12, godziny wieczorne, kurs co 20 minut, sprawdziłem w telegazecie czas odjazdu z przystanku, ale gdy szedłem, tylko zobaczyłem z oddali "uciekający" tramwaj, odjechał 6 minut za wcześnie, następny miał za to 8 minut spóźnienia, czyli jak by nie patrzeć dwa kolejne kursy w zasadzie nie odbyły się. Oczywiście nie czekałem kiedy pojedzie trzeci kurs, pojechałem tym spóźnionym, ale pętla na Starołęce w kule gra z pasazerami. I to bez dwóch zdań. Myślenia życzę i Rozumu tym co chcą podwyżek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JAN Re: Proponowane ceny biletów MPK IP: *.bg.am.poznan.pl 09.12.04, 20:00 TO ZLE Odpowiedz Link Zgłoś