Gość: mycha IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.04, 21:03 Czyżby marzyło się komuś posuwanie kleryków na bursztynowym ołtarzu?? Cóż za fantazja, finezja smaku z lekką nutką dekadencji... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: . Re: WINO PRAŁATA JANKOWSKIEGO IP: *.pl / 81.210.104.* 28.12.04, 22:23 tiaaa, koszerno może lepsze, co??? :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XXL [...] IP: *.tinet / *.tinet.pl 28.12.04, 22:44 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pozhoga Re: WINO PRAŁATA JANKOWSKIEGO IP: *.k.mcnet.pl 29.12.04, 11:48 Ciekawe, czy to będzie przekręt jak pamiętne cegiełki o. Rydzyka. Gdyby to był Rydzyk, to scenariusz byłby prosty: wino sprzedane, kasa zebrana, a ołtarza ni ma, bo wiadome kręgi to a tamto itd. Jankowski to dla mnie podobnego kalibru szaleniec co Rydzyk: obaj są w pewnym stopniu przewidywalni: lecą na kasę, skubią z forsy mocherowe berety, od przekrętów z darowiznami nie stronią. Ale oprócz tego politykują na potęgę, i tu ich fantazja ponosi aż miło. Pzdr, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mycha dlaczego? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.04, 19:46 dlaczego skasowano moją wypowiedź?czyzby mogla kogos urazic? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mycha Re: dlaczego? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.04, 19:58 A gdybym napisała, że wydaje mi się iż KTOŚ ma ochotę na lubieżne czyny, z niewinnymi ministranttami i wbrew ich woli, na bursztynowym ołtarzu??to też zabronione?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XXL Re: dlaczego? IP: *.tinet / *.tinet.pl 29.12.04, 21:25 Gość portalu: mycha napisał(a): > A gdybym napisała, że wydaje mi się iż KTOŚ ma ochotę na lubieżne czyny, z > niewinnymi ministranttami i wbrew ich woli, na bursztynowym ołtarzu??to też > zabronione?? No nie, ale swoje fantazje erotyczne można opisywać w dziale forum "erotyka" - tylko dla dorosłych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XXL Re: dlaczego? IP: *.tinet / *.tinet.pl 29.12.04, 21:06 redakcja napisała: > Tak. Mogła. > > Błażej Wandtke Dziękuję za skasowanie mojej wypowiedzi, była na równie wysokim poziomie jak post wprowadzający ..... :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mycha Re: dlaczego? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.04, 16:07 ...wysokim jak bursztynowy ołtarz...;P nawet nie zdąrzyłam przeczytać...moze przytocz mi jeszcze raz ;) Odpowiedz Link Zgłoś