Dodaj do ulubionych

HI HITLA ! POZNANIACY

IP: *.s102.com.pl 17.05.02, 13:01
Takiego nacjonalizmu lokalnego szukac ze swieczka !! Poinniscie sie zastanowic przez chwile. W Waszym forum
nie mowi sie o niczym innym jak tylko o tym ze wszystko co Poznanskie jest najlepsze !!!! TO JEST SMIESZNE.
Czy powoduje Wami strach o wlasna slabosc, konformizm, a moze ....... cos w rodzaju Hi Hitla ! ?
Obserwuj wątek
    • Gość: Camara Re: HI HITLA ! POZNANIACY IP: 217.96.35.* 17.05.02, 13:02
      Masz kompleksy puchu marny ?
      • Gość: z LODZI Re: HI HITLA ! POZNANIACY IP: *.s102.com.pl 17.05.02, 13:05
        nie, ale czy znow jak zawsze na tym forum niczego poza obrazliwymi zwrotami i obelgami nie mozna uslyszec
        ??????. Pytanie w watku bylo jasno sformulowane.
      • cromm Re: HI HITLA ! POZNANIACY 17.05.02, 13:05
        Za to w Łodzi od wojny klimaty te same żydzi i gestapo.......w kółko w to samo
        się bawicie
        • Gość: z LODZI Re: HI HITLA ! POZNANIACY IP: *.s102.com.pl 17.05.02, 13:08
          Zydzi u nas sa, ale ortodoksyjnych malo, gestapo od 50 lat nie widzialem, co miales na mysli?
          moze nowy watek, temat tego watku jest inny, napisze jeszcze raz obelg i wulgaryzmow mam juz po dziurki w
          nosie na forum tego miasta.
          • cromm Re: HI HITLA ! POZNANIACY 17.05.02, 13:09
            nie ma u was już gestapo ?? no popatrz jak ten czas leci.......
      • Gość: juraw Re: HI HITLA ! POZNANIACY IP: *.de.deuba.com 17.05.02, 13:06
        Gość portalu: Camara napisał(a):

> Masz kompleksy puchu marny ?

tak, ten człowiek ma "kompleksy", bo zauważył, że znaczna część ludzi z Poznania żyje w jakiejś matni,
        charakteryzując się chorobliwą ksenofobią i megalomanią, występującą przecież w każdym zakątku tego kraju, ale w
        żadnym z nich z takim nasileniem...

Pozdrawiam
        • cromm Re: HI HITLA ! POZNANIACY 17.05.02, 13:08
          w jakiej matni ??? - to słynna Poznańska mgła.......
          FORZA WIELKOPOLSKA !!!!!!!
        • Gość: Camara Re: HI HITLA ! POZNANIACY IP: 217.96.35.* 17.05.02, 13:12
          A jak nazwac inaczej te ciągłe zarzuty o manii wyższości, chełpliwości itp. jak
          nie kompleksami? Gdzie tu miejsce na dyskusję merytoryczną ? Nazwę kogoś
          głupkiem, lub pejsikiem - czy kiedy ta wskazana osoba zignoruje zarzut, oznacza
          to, iz taka właśnie jest >? Gratuluję pomysłowości.
    • mantis1 Re: HI HITLA ! POZNANIACY 17.05.02, 13:11
      no commnets:(
    • Gość: kaja Re: HI HITLA ! POZNANIACY IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 17.05.02, 13:12
      No ,nie. Prawdziwi Poznaniacy są nudni jak flaki z olejem. Dlatego o niczym innym
      jak ich miasto nie rozmawiają.

• Gość: z LODZI Re: HI HITLA ! POZNANIACY IP: *.s102.com.pl 17.05.02, 13:15
        nie traktujcie tematu jako obelgi, to haslo wywolawcze, nie obrazajcie sie to rozmowa, a nie WOJNA !!! bez
        chamstwa prosze :-)

marcin_ z Lodzi
        • Gość: kaja Re: HI HITLA ! POZNANIACY IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 17.05.02, 13:16
          Ja tego nie potraktowałam jako obelgi. Pa

• Gość: juraw Re: HI HITLA ! POZNANIACY IP: *.de.deuba.com 17.05.02, 13:57
        Gość portalu: kaja napisał(a):

> No ,nie. Prawdziwi Poznaniacy są nudni jak flaki z olejem. Dlatego o niczym inn
        > ym
        > jak ich miasto nie rozmawiają.
        >
        :-)))))
        Kaju, jesteś jedną z nielicznych forumowiczek poznańskich, które potrafią nabrać do omawianych tutaj spraw
        swoistego dystansu...rzadkość, którą należy docenić...:-)))

Pozdrawiam
    • cromm Re: HI HITLA ! POZNANIACY 17.05.02, 13:26
      no kochamy nasze miasto,że aż strach.....
      • Gość: kaja Re: HI HITLA ! POZNANIACY IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 17.05.02, 13:32
        Aż do bólu.

• cromm Re: HI HITLA ! POZNANIACY 17.05.02, 13:40
          tak, aż do bólu
          • Gość: Camara Re: POZNANIACY IP: 217.96.35.* 17.05.02, 14:00
            A komu to nie odpowiada niech poprostu zwija wrotki.
            • Gość: z LODZI Re:HI HITLA! POZNANIACY IP: *.s102.com.pl 17.05.02, 14:11
              Nacjonalizm i inne -izmy tego gatunku, to nie milosc !!!
              Zmieniles nagle ton kolego , ale w ostatnim wpisie juz znow wracasz do formy, ale dobrz zwine swoje wrotki ,
              czesc.
              • Gość: kukmajst Re:HI HITLA! POZNANIACY IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 17.05.02, 15:58
                Czy "innym -izmem z tego gatunku" jest też patriotyzm lokalny i regionalny???
                Wiecie w ogóle co to takiego?
                • cromm Re:HI HITLA! POZNANIACY 17.05.02, 15:59
                  nie nie chodzilismy do szkół.........dlatego my ciągle o tym samym.......
          • Gość: kaja Re: HI HITLA ! POZNANIACY IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 17.05.02, 16:02
            Taaaak, do krwi ostatniej...

• Gość: lipka Re: HI HITLA ! POZNANIACY IP: *.lodz-teofilow.sdi.tpnet.pl 17.05.02, 21:52
      cos cienkow wychodza te odpowiedzi, same bzdurki :-)))
      • Gość: couleur3 Błędy ortograficzne IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 17.05.02, 23:12
        A więc łodzianie , pisze się : Heil Hitler , jeśli już o ścisłość chodzi.
        Forum jest poznańskie, więc o czym mamy tu głównie mówić ? W forach
        tematycznych poruszane są inne tematy , a tutaj związane z Poznaniem. Jeśli
        się to komuś nie podoba, to niech nie czyta po prostu . Po za tym to raczej
        pozytywne , że w Poznaniu nie panuje powszechne "czarnowidztwo" i narzekanie
        bez końca. To pozytywna energia ludzi , oby ją utrzymali w sobie jak najdłużej.
        • mantis1 Re: Błędy ortograficzne 17.05.02, 23:16
          zgadzam sie w 100 % !!!!!!!!!!!!!!!
      • kropka. Re: HI HITLA ! POZNANIACY 17.05.02, 23:15
        no dobra. Pohukaliście sobie i starczy :-)
        A poważnie: kiedyś dość często wpadałam na wasze forum. Ale przestałam, bo
        Poznania za dobrze nie znam, a jedyne, co o nim czytałam, to że jest to
        najwspanialsze miasto świata. I dotąd rozumiałam, bo to wyraz patriotyzmu. Ale
        dalej było jednym tchem: a reszta to ... i tu następowały różne epitety w
        zależności od fantazji i kultury piszacego. No i żadnej dyskusji z tego być nie
        może. Wy piszecie, że u was jest świetnie, a ja napisze, że u mnie też, i co?
        I koniec gadki, bo i o czym tu gadać?
        A przecież forum nie polega na chwaleniu sie, tylko na możliwości dyskusji.
        Na wielu forach każda uwaga krytyczna kończy się awanturą. Też można, tylko po
        co? W Łodzi juz nieco oprzytomnielismy i nie dajemy sie tak łatwo sprowokować.
        Czego i Poznaniowi zycze :-)
        pozdrawiam
        • Gość: zLODZI KROPKA !!!!!!!!!! HOWK IP: *.lodz-teofilow.sdi.tpnet.pl 17.05.02, 23:20
          no i tutaj rowniez musze powtorzyc, nie ma jak kobiecy zdrowy rozsadek, szkoda
          ze moja Ania tak nie umie :-))))
        • Gość: zLODZI do KROPKI IP: *.lodz-teofilow.sdi.tpnet.pl 17.05.02, 23:26
          ..problem polrga na tym gdzie jest swietniej ? :-) Przypomnial mi sie KING SIZE
    • Gość: Lechita Re: HI HITLA ! POZNANIACY IP: 61.76.128.* 18.05.02, 08:54
      Gość portalu: z LODZI napisał(a):

> Takiego nacjonalizmu lokalnego szukac ze swieczka !! Poinniscie sie zastanowic
      > przez chwile. W Waszym forum
      > nie mowi sie o niczym innym jak tylko o tym ze wszystko co Poznanskie jest najl
      > epsze !!!! TO JEST SMIESZNE.
      > Czy powoduje Wami strach o wlasna slabosc, konformizm, a moze ....... cos w rod
      > zaju Hi Hitla ! ?

W Lodzi macie juz komputery? WOW, a ja myslalem ze lodz to zacofana, brudna
      wiocha bez pradu z 40% bezrobociem. Spadaj stad palancie, zbyt wysoko
      podskakujesz.

• Gość: zLODZI Re: HI HITLA ! POZNANIACY IP: *.lodz-teofilow.sdi.tpnet.pl 18.05.02, 15:20
        gratuluje swiatopogladu :-))) tak trzymac !
        • misiamisia Re: HI HITLA ! POZNANIACY 18.05.02, 19:38
          Cheloł.

Jak zaczynałam forumową działalność, też byłam przerażona postawą i poglądami
          wielu z piszących. Uspakajałam, próbowałam „nawrócić” lub chociaż złagodzić co
          poniektóre osóbki. Czasem po prostu atakowałam. W końcu się poddałam. Toleruję
          wszystko, ale nie wszystko akceptuję.

Zresztą, u sporej części to nie kwesta poglądów, ale kultury. Nawet najbardziej
          radykalną postawę można wyrazić grzecznie i nie rażąco.

Jednym z lepszych sposobów na zwalczanie pewnych typków jest po prostu nie
          podejmowanie dyskusji. To ich dziwi, nie mogą zrozumieć braku odzewu i sami
          sobie podbijają wątki, ale cóż, c’est la vie. & nobody’s perfect.

Pozdroofky
          Misia
          • cromm Re: HI HITLA ! POZNANIACY 18.05.02, 19:40
            no proszę

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka