maciejpoczta 09.02.04, 14:47 Piszę tylko informacyjnie, bo już kilka razy zauważyłem Twoje odpowiedzi na temat "Zmiana klucza". Jest lepszy sposób niż używanie tych programów. Opisałem go w mojej odpowiedzi na post bosskiej15. Z szacunkiem Maciej. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: piecyk gazowy Re: Cześć Piecyk IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.02.04, 15:09 Mój sposób jest lepszy, ponieważ ten program robi to co Ty proponujesz robić ręcznie. Odpowiedz Link Zgłoś
maciejpoczta Re: Cześć Piecyk 09.02.04, 15:11 Gość portalu: piecyk gazowy napisał(a): > Mój sposób jest lepszy, ponieważ ten program robi to co Ty proponujesz robić > ręcznie. Być może, ale ja naprzykład wolę mieć wszystko pod kontrolą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bosska15 Re: Cześć Piecyk IP: *.espol.com.pl 09.02.04, 15:15 Ej no nie kloccie sie :P Pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piecyk gazowy Re: Cześć Piecyk IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.02.04, 15:18 My się nie kłócimy. To jest konstruktywna dyskusja. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
maciejpoczta Re: Cześć Piecyk 09.02.04, 15:31 Jakże bym śmiał kłucić się z piecykiem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BoSsKa Re: Cześć Piecyk IP: *.espol.com.pl 10.02.04, 21:51 Hehe no jeśli to nie kłotnia to sobie DYSKUTUJCIE =] ___________ Pozdrawiam BoSsKa Odpowiedz Link Zgłoś