Gość: Ktos IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 18.05.02, 15:08 Wydaje mi sie, ze jest to jedna i ta sama osoba. I gada sama ze soba. A jak wy myslicie? Ciekawy sposob na zycie, nie ma co... Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
misiamisia Re: Mantis1=Kaja 18.05.02, 15:11 Mi tez taki pomysl przyszedl do glowki. Jestem o tym przekonana na 85-95%. Pzdr Misia P.S. Bardzo ciekawy sposob na zycie i na ... podbijanie liczby postow. Odpowiedz Link Zgłoś
mantis1 Czy wy sie dobrze czujecie?????? 18.05.02, 16:11 po czym wnosicie? przeciez czegos takiego to sie nigdy nie sopodziewalem , jestem tu czwarty dzien, zaczelo mi sie bardzo podobac...a tu nagle taki ZONK i to na glownym screenie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!domagam sie publicznych przeprosin!!!!! porownajcie sobie adresy, moj jak nie bylem zarejsertowany byladres: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl a kaji jest adres: *.poznan.sdi.tpnet.pl !!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
misiamisia Re: Czy wy sie dobrze czujecie?????? 18.05.02, 19:40 Tiaaa... ;c) Misia Odpowiedz Link Zgłoś
misiamisia Re: Czy wy sie dobrze czujecie?????? 18.05.02, 19:52 Oki, Mantis nr 1, juz sie tak nie denerwuj. Po prostu tez zauwazylam, ze Wasze posty dzieli roznica srednio 2 minut, doskonale sie zgadzacie, laczy Was tez podobny styl wypowiedzi, a poza tym... nie lubisz takich malych prowokacji??? :c))) Pozdroofky Misia Odpowiedz Link Zgłoś
mantis1 Re: Czy wy sie dobrze czujecie?????? 18.05.02, 20:09 oki juz sie nie denerwuje:) tylko nie lubie bezpodstawnych pierdol. that's it! poosdrofionka Odpowiedz Link Zgłoś
anka9009 Re: Czy wy sie dobrze czujecie?????? 18.05.02, 22:27 a wiecie, że mnie też to przyszło do głowy Odpowiedz Link Zgłoś
hiro Re: Czy wy sie dobrze czujecie?????? 18.05.02, 22:36 tu niestety jest więcej bałaganu niż mnie się wydawało-pozdro hiro ostatni!/mój post/ Odpowiedz Link Zgłoś
hiro Re: Czy wy sie dobrze czujecie?????? 18.05.02, 22:49 hiro napisał(a): > tu niestety jest więcej bałaganu niż mnie się wydawało-pozdro hiro > ostatni!/mój post/ zle też mogę pisać jako cycolina, cycylia albo cycki poprostu?:-) na Waszym forum jest wspaniale ale trochę dziwnie:-)))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
hiro Re: Czy wy sie dobrze czujecie?????? 18.05.02, 23:04 poprzedno miał być ostatni! nie przeginajcie kochani.kto to robi -każdy wie!oj po jednym ciągu za za jęzora tyke się można dowiedzieć! pozdro kaję:-)-hiro-wspaniała z Ciebie forumowiczka!-w sprawach ścigania zwróć się do hiro:-))kaja;-) damy radę ! pozdro hiro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaja Re: Czy wy sie dobrze czujecie?????? IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 20.05.02, 15:36 Ledwo zdążyłam wyjechać, odsapnąć, a tu.... A co, nie można pogadać z Mantisem? To fajny faciu. Lubię go. I to na tyle. Pa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaja Re: Czy wy sie dobrze czujecie?????? IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 20.05.02, 16:34 A niby to dlaczego? Odpowiedz Link Zgłoś
mantis1 Re: Czy wy sie dobrze czujecie?????? 20.05.02, 16:48 bo zawsze tak mi jest !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaja Re: Czy wy sie dobrze czujecie?????? IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 20.05.02, 16:54 A ja myślałam, że lepiej Ci od chwili, jak lekarz stwierdził, że ja to ja, a Ty to Ty. Odpowiedz Link Zgłoś