Dodaj do ulubionych

Mantis1=Kaja

IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 18.05.02, 15:08
Wydaje mi sie, ze jest to jedna i ta sama osoba. I gada sama ze soba. A jak wy
myslicie?

Ciekawy sposob na zycie, nie ma co...

Pozdrawiam.
Obserwuj wątek
    • misiamisia Re: Mantis1=Kaja 18.05.02, 15:11
      Mi tez taki pomysl przyszedl do glowki. Jestem o tym przekonana na 85-95%.

Pzdr
      Misia

P.S. Bardzo ciekawy sposob na zycie i na ... podbijanie liczby postow.
      • mantis1 Czy wy sie dobrze czujecie?????? 18.05.02, 16:11
        po czym wnosicie?

przeciez czegos takiego to sie nigdy nie sopodziewalem , jestem tu czwarty
        dzien, zaczelo mi sie bardzo podobac...a tu nagle taki ZONK i to na glownym
        screenie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!domagam sie publicznych przeprosin!!!!!
        porownajcie sobie adresy, moj jak nie bylem zarejsertowany byladres:
        *.icpnet.pl / *.icpnet.pl a kaji jest adres: *.poznan.sdi.tpnet.pl !!!!!!!!!!
        • misiamisia Re: Czy wy sie dobrze czujecie?????? 18.05.02, 19:40
          Tiaaa...

;c)

Misia
          • mantis1 Re: Czy wy sie dobrze czujecie?????? 18.05.02, 19:48
            noooo i co?
            • misiamisia Re: Czy wy sie dobrze czujecie?????? 18.05.02, 19:52
              Oki, Mantis nr 1, juz sie tak nie denerwuj. Po prostu tez zauwazylam, ze Wasze
              posty dzieli roznica srednio 2 minut, doskonale sie zgadzacie, laczy Was tez
              podobny styl wypowiedzi, a poza tym... nie lubisz takich malych prowokacji???

:c)))

Pozdroofky
              Misia
              • mantis1 Re: Czy wy sie dobrze czujecie?????? 18.05.02, 20:09
                oki juz sie nie denerwuje:) tylko nie lubie bezpodstawnych pierdol.

that's it!

poosdrofionka
                • anka9009 Re: Czy wy sie dobrze czujecie?????? 18.05.02, 22:27
                  a wiecie, że mnie też to przyszło do głowy
                  • hiro Re: Czy wy sie dobrze czujecie?????? 18.05.02, 22:36
                    tu niestety jest więcej bałaganu niż mnie się wydawało-pozdro hiro
                    ostatni!/mój post/
                    • hiro Re: Czy wy sie dobrze czujecie?????? 18.05.02, 22:49
                      hiro napisał(a):

> tu niestety jest więcej bałaganu niż mnie się wydawało-pozdro hiro
                      > ostatni!/mój post/
                      zle też mogę pisać jako cycolina, cycylia albo cycki poprostu?:-)
                      na Waszym forum jest wspaniale ale trochę dziwnie:-))))))))))))))))

• hiro Re: Czy wy sie dobrze czujecie?????? 18.05.02, 23:04
                        poprzedno miał być ostatni!
                        nie przeginajcie kochani.kto to robi -każdy wie!oj po jednym ciągu za za jęzora
                        tyke się można dowiedzieć!
                        pozdro kaję:-)-hiro-wspaniała z Ciebie forumowiczka!-w sprawach ścigania zwróć
                        się do hiro:-))kaja;-)
                        damy radę !
                        pozdro hiro
                        • mantis1 Re: Czy wy sie dobrze czujecie?????? 19.05.02, 12:20
                          ale wirrrrrrrrr:)
                          • Gość: kaja Re: Czy wy sie dobrze czujecie?????? IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 20.05.02, 15:36
                            Ledwo zdążyłam wyjechać, odsapnąć, a tu.... A co, nie można pogadać z Mantisem?
                            To fajny faciu. Lubię go. I to na tyle. Pa.
                            • mantis1 Re: Czy wy sie dobrze czujecie?????? 20.05.02, 16:09
                              milo mi:)
                              • Gość: kaja Re: Czy wy sie dobrze czujecie?????? IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 20.05.02, 16:34
                                A niby to dlaczego?

• mantis1 Re: Czy wy sie dobrze czujecie?????? 20.05.02, 16:48
                                  bo zawsze tak mi jest !!!
                                  • Gość: kaja Re: Czy wy sie dobrze czujecie?????? IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 20.05.02, 16:54
                                    A ja myślałam, że lepiej Ci od chwili, jak lekarz stwierdził, że ja to ja, a Ty
                                    to Ty.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka