Dodaj do ulubionych

Demolka na przystanku

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.05, 10:54
MPK gratuluję dobrego samopoczucia. Firma Vox postawiła, więc niech się tym zajmie? Wy tylko jeździcie po szynach?
Obserwuj wątek
    • Gość: LukasK Kto, jak nie właściciel? IP: *.crowley.pl 05.01.05, 14:18
      A ja gratuluję siły spokoju Voksowi. Na ich miejscu dawno posłałbym tam dwóch
      kiziorów, którzy zmieszaliby szczątki wiaty ze szczątkami tych, którym się ona
      nie podobała.
    • Gość: gość Re: Demolka na przystanku IP: 213.17.249.* 06.01.05, 11:08
      Rzeczywiscie ta wiata jest non-stop demolowana. Czy ten fakt niczego nie uczy
      ??? Czy akurat w tym miejscu nie mozna rozwiazac inaczej wiaty ? Krew mnie
      zalewa gdy za nasze pieniadze w kolko wstawia sie tam szyby i w kolko ktos je
      rozwala. Taniej chyba wyjdzie postawienie tam jednego funkcjonariusza na cala
      noc. Panowie z MPK i VOX ruszcie troche glowa i sznujcie 'moje' pieniadze.
      • Gość: kas [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.05, 12:47
        Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
        • Gość: couleur3 [...] IP: *.238.101.131.adsl.inetia.pl 06.01.05, 14:17
          • Gość: kas [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.05, 15:49
          • lowca.masek [...] 06.01.05, 16:26
          • Gość: couleur3 wycięli IP: *.238.102.210.adsl.inetia.pl 10.01.05, 14:29
            No tak , wykasowali , nie było to zbyt poprawne politycznie . ...
            • Gość: couleur3 Re: wycięli IP: *.238.102.210.adsl.inetia.pl 10.01.05, 14:30
              No to spróbuję jeszcze raz : walcie w tych wandali MOCNO i ... znikajcie !
        • Gość: LC Re: Demolka na przystanku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.05, 20:01
          Na jednym z przystanków ktoś pocioł żyletką rozkład poczym ktoś napisał "jaja
          sobie potnij debilu". po prostu Niech te debile włeb se kamieniem rzucą
          (szkoda, że nie umieją czytać, bo nie wiedzą co o nich się myśli).
    • Gość: kas Re: Demolka na przystanku- Wyborcza broni wandali. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.05, 12:44
      A co maja zrobic? Wiata zgodnie z umowa nalezy do VOxu. Pamietam jak Wyborcza
      oprotestowala akcje kiedy na wiacie w innym miejscu zawisla kartka ze ta jest
      monitorowana. Pomoglo. Niesty gazeta Wyborcza uznala ze tak nie mozna , kartke
      zdjeto i wiata jest demolowana. Wiate demoluja jacys kretyni. Proponuje obic im
      mordy i zdemolowac mieszkanie. Podejrzewam jednak ze Gazeta Wyborcza bedzie ich
      bronila jak swojego naczelnego.
    • pan.nikt Re: Demolka na przystanku 06.01.05, 19:25
      1. Kto płaci?? Nieważne, zasze płacimy my. Albo w podatkach, albo w cenie
      towaru (koszty reklamy, a tym jest ta wiata wchodzą w cenę produktu).
      2. Wiele wiat jest dewastowanych, ale tam, gdzie dewastacje są najczęstrze,
      trzeba skierować na jakiś czas bardzo czeste patrole Strazy miejskiej.
      Dorawć wandali, naprawić wiatę na ich koszt (kilka tysięcy złotych) i na ich
      koszt umieścic ich facjaty w gazetach i na wszystkich przystankach.
      wielki napis WANDALE, A pod spodem ich mordy.
      A do tego nie kara pieniężna, nie więzienie, ale PRACE PORZĄDKOWE W SPECJALNYCH
      KAMIZELAKCH Z NAPISEM WANDAL na ulicach miasta.
      • Gość: vikka Re: Demolka na przystanku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.05, 14:47
        pan.nikt napisał:

> Dorawć wandali, naprawić wiatę na ich koszt (kilka tysięcy złotych) i na ich
        > koszt umieścic ich facjaty w gazetach i na wszystkich przystankach.

tak byloby najlepiej,tylko zauwaz,ze ci co je niszcza to bezrobotne bambry z
        okolicznych bram,wiec sciaganie od nich naleznosci mija sie z celem:/
        • pan.nikt Re: Demolka na przystanku 10.01.05, 17:16
          Różnie to jest z tym niszczeniem.
          Wiem, albo dowiedziałem się np kiedyś po czasie, kto zdemolował jakiś
          przystanek i nie byli to menele, tylko "lepsze towarzycho" po dyskotece.

A nawet, gdyby menele. To zagonoic do prostych a uciążliwych robót. Sprzatanie
          ulic itp.

A jak złapać??
          1. Ludzie nie mówią, ale sporo wiedzą i idzie się dyskretnie dowiedzieć.
          2. Trzeba zaczaić się na tych najbardziej niszczonych przystankach. Sakoszty,
          ale się opłacą. Dotkliwa (nie surowa) kara i jej upublicznienie, na jakiś czas
          powstrzyma idiotów.
          • Gość: vikka Re: Demolka na przystanku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.05, 01:13
            pan.nikt napisał:

> Różnie to jest z tym niszczeniem.
            > Wiem, albo dowiedziałem się np kiedyś po czasie, kto zdemolował jakiś
            > przystanek i nie byli to menele, tylko "lepsze towarzycho" po dyskotece.
            >
            WYJATEK POTWIERDZA REGULE,NAJCZESCIEJ JEDNAK TO SPRAWKA BEZROBOTNYCH BAMBROW
            Z ,ELITARNYCH'DZIELNIC PZN,KTORZY NIE MAJA LEPSZYCH ZAJEC://

> A nawet, gdyby menele. To zagonoic do prostych a uciążliwych robót.
            Sprzatanie
            > ulic itp.

TAK BYLOBY NAJLEPIEJ...NIBY ZADNA PRACA NIE HANBI...ALE JUZ WIDZE MINY KOLEGOW
            DELIKWENTA....HEHEHE;)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka