Dodaj do ulubionych

niedobry sphinxburger:)

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.05, 01:16
zawiodlam sie-zawsze mi smakowaly a dzis:
1)zimny
2)chrzastki w miesie:(
no nie postarali sie chlopcy:/
Obserwuj wątek
    • Gość: guerra Re: niedobry sphinxburger:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.05, 02:05
      no i jest beznadziejny wątek...
      • Gość: mario Re: niedobry sphinxburger:) IP: *.icpnet.pl 11.01.05, 08:41
        mi juz nie smakuje od jakichs dwoch lat. Kiedys byl super: duzo porzadnie
        wypieczonego miesa, surowa i duzo sosu.
      • Gość: vikka to nie czytaj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.05, 02:37
    • Gość: dr huckenbush Re: niedobry sphinxburger:) IP: *.cs.put.poznan.pl 11.01.05, 08:43
      Ja generalnie sfixburgery lubie. Choc kiedys (jak i w ogole jedzenie w
      sphinxie) bylo lepsze. Pare lat temu porcja shoarmy byla tak wielka, ze jedna
      osoba z trudem to zjadla. A teraz? Szkoda...
      • Gość: ambiwalentny Re: niedobry sphinxburger:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.05, 10:40
        Ojej i szkoda ze ma fast fooda w SB. Idzcie z Vikka do Galerii Centrum. Vikka
        jedz jeszcze na swiatowe zakupy do Berlina. Obnizili o 70% to sobie cos kupisz.
        A Wam swiatowcy bede serwowal takie rzeczy w sfinksach bo jestem szefem kuchni
        i tylko jak Was widze to od razu ladujemy chrzastki i zmniejszamy porcje.
        Jedynie sosu dajemy duzo...Swiatowcom zyczymy smacznego.
        • Gość: vikka Re: niedobry sphinxburger:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.05, 10:55
          Gość portalu: ambiwalentny napisał(a):

> Ojej i szkoda ze ma fast fooda w SB. Idzcie z Vikka do Galerii Centrum. Vikka
          NO SZKODA,ALE TO JUZ BYLO...

> jedz jeszcze na swiatowe zakupy do Berlina. Obnizili o 70% to sobie cos
          kupisz.
          CZAS NAJWYZSZY

> A Wam swiatowcy bede serwowal takie rzeczy w sfinksach bo jestem szefem
          kuchni
          > i tylko jak Was widze to od razu ladujemy chrzastki i zmniejszamy porcje.
          A PO CZYM MNIE POZNASZ?!

> Jedynie sosu dajemy duzo...Swiatowcom zyczymy smacznego.
          I DOBRZE...DZIEKUJE
        • Gość: vikka najogolniej zje....sie S:/// IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.05, 10:57
          wiec 'szef kuchni'nie bedzie mial juz okazji nalozyc mi chrzastek,czy
          czegokolwiek:)))
          • Gość: ambiwalentny Taki swiatowiec z Ciebie a nie wiedzialas IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.05, 11:02
            na czym polega tajemnica sosu sfinksa:) idz popytaj starszych...Ale nie dziwie
            sie ze Ci sosik smakowal:) Bylby rozczarowany gdybys napisala ze nie. i ta
            radosc ze duzo...
            • Gość: vikka Re: Taki swiatowiec z Ciebie a nie wiedzialas IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.05, 18:18
              rozumiem....latwo przyswajalne bialko:/wiec odwoluje to co napisalam
              wczesniej,zmieniona wersja brzmi:chlopcy postarali sie skoro sosu jest duzo:/
              ciekawe,czy teorie o dodatkach do sosów w S.rodza sie w chorych glowach
              konkurencjii?!cos mi mowi,ze tak:(
              • Gość: dr huckenbush Re: Taki swiatowiec z Ciebie a nie wiedzialas IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.05, 21:14
                Dokladnie tak bylo. Kobieta wymyslila durny sposob zeby zrobic na zlosc
                konkurencji, ale ludzie ktorzy uwierzyli sa jeszcze glupsi. Chyba nikt o zdrowym
                rozsadku nie mysli, ze badanie na obecnosc spermy jest rutynowym badaniem
                wykonywanym przez sanepid? Potem badanie wykonano, zreszta AFAIR na prosbe
                sphinxa - co by sie od brudnych zarzutow odciac.
                • Gość: vikka Re: Taki swiatowiec z Ciebie a nie wiedzialas IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.05, 04:10
                  Gość portalu: dr huckenbush napisał(a):

Chyba nikt o zdrowy
                  > m
                  > rozsadku nie mysli, ze badanie na obecnosc spermy jest rutynowym badaniem
                  > wykonywanym przez sanepid?

a nie jest?!;)hehehe
            • Gość: dr huckenbush Re: Taki swiatowiec z Ciebie a nie wiedzialas IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.05, 21:12
              No chyba nie wierzysz w te bzdurne plotki? Ja wiem ze to bzdura, bo znam pare
              osob w sanepidzie i wiem skad sie plotka wziela - ot, konkurencji sie nie
              spodobali...
        • Gość: dr huckenbush Re: niedobry sphinxburger:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.05, 21:11
          Ty masz chyba jakas obsesje. Jak "nas" widzisz?? A skad wiesz jak "my" wygladamy?
          Zazdrosc to straszna cecha - a Ty po prostu zazdroscisz Vice, mnie oraz innym
          ludziom, ktorych stac na to by ruszyc sie ot tak, bez celu do Berlina. Dla
          Ciebie szczytem marzen ktore mozna spelnic to zakupy w SB - jak widzisz sa tacy,
          ktorzy mierza dalej i co najwazniejsze, udaje im sie zamierzenia osiagnac.
          • Gość: vikka Re: niedobry sphinxburger:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.05, 04:13

> Ty masz chyba jakas obsesje. Jak "nas" widzisz?? A skad wiesz jak "my"
            wygladam
            > y?
            ZAZDROSCI NAM,BO WYGLADAMY LADNIE I CZUJEMY SIE FAJNIE:)

> Zazdrosc to straszna cecha - a Ty po prostu zazdroscisz Vice, mnie oraz innym
            > ludziom, ktorych stac na to by ruszyc sie ot tak, bez celu do Berlina. Dla
            > Ciebie szczytem marzen ktore mozna spelnic to zakupy w SB - jak widzisz sa
            tacy
            > ,
            > ktorzy mierza dalej i co najwazniejsze, udaje im sie zamierzenia osiagnac.
            ALE OBIECALAM WIDOKOWKI Z BERLINA:)EWENTUALNIE JAKIES FOTY;)hehehe
    • vasconcelos Re: niedobry sphinxburger:) 11.01.05, 13:26
      bo się w świnksie świnksburgerów nie jada!
      • Gość: miki Re: niedobry sphinxburger:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.05, 21:01
        Sphinx, Gwarna, 13 po południu: Sprzedawca, wygląda jak po przebalowanej nocce,
        lekko przygłuchawy, kilka razy składam to samo zamówienie i...nic. Non
        comunicata est. Próbuję migowego, również nic, co u diabła? w końcu ryczę
        głosem woźnego na dużej przerwie, o dziwo, usłyszał. Tyle, że zamiast 6 zeta,
        kasuje 8,50, kie licho, zawsze było 6. Dzwoni, fon, więc chwilowo odpuszczam.
        Zamiast zwykłego Sphinxburgera, otrzymuje porcję Mega... Już widzę, że będzie
        kiepsko, zrezygnowana sięgam po giganta i zaczynam konsumować. Posypka
        amerykańska w ilości skłonnej zaspokoić potrzeby wojska, osypuje sie
        koszmarnie,a pod nią niedobra czerwona kapusta, ogórki konserwowe i zimne mięso
        z kurczaka, o cebulce lepiej nie wspominać- zaginęła widać w akcji. Pod
        warstwą "dobrodziejstw", odnajduję wreszcie upragnioną surówkę z białej kapusty
        i co z tego, ze jest fioletowa od tej wcześniejszej... Czarę goryczy przepełnia
        zwęglona bułka, która smakuje jak przypalone linoleum, brrr, nigdy wiecej
        Sphinxa. Paszoł won, blee:(((
        • Gość: dr huckenbush Re: niedobry sphinxburger:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.05, 21:16
          Przykro mi, ja na szczescie jeszcze nie mialem takich doswiadczen ze
          sphinxburgerami.
          • Gość: hahaha Re: niedobry sphinxburger:) IP: *.icpnet.pl 16.01.05, 11:17
            Hahaha huckenbush zazdroszcze Tobie ze nie mogles odzuskac fastfooda w SB. Och
            prawie sie zlamalem w pol. Konkurencja powiadasz:)? Hahahah owszem ale twoje
            znajomosci w sanepidzie czy duzo nie powiedzialy bo to nie od sanepidu sie
            zaczelo, byl donos i zaczeto szukac. I znaleziono:) co prawda w jednej
            restauracji bo w jednej ale znaleziono:) Sosy nie sa robione na miejscy tylko w
            firmie pod Poznaniem i tam padlo podejrzenie, sanepid je wykluczyl .Pozostalo
            wiec zbadac probki ze restauracji. Vikka do zobaczenia na wyprzadarzach w
            Berlinie i Galerii Centrum. Cudowanie jest zwiedac swiat!
            • Gość: vikka Re: niedobry sphinxburger:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.05, 12:29
              bede 'na wyprzadarzach' i nie tylko:)
              • Gość: tylko wielka Re: niedobry sphinxburger:) IP: *.echostar.pl 16.01.05, 18:16
                ja tego gowna nie jem od bardzo dawna,na wielkiej jest kebab ankara prowadzony
                przez turkow,robia kazdemu indywidulanie pyszny kebab,duzo miesa,oso wysmienity
                i swieze surowki,mozna kupic w bulce i w ciescie
                tani a poza tym sa mniejsze i wieksze porcje,i jeszcze mozna w ciepelku to
                zjesc
                • Gość: dr huckenbush Re: niedobry sphinxburger:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.05, 19:35
                  Na Wielkiej powiadas? Bede musial zerknac. Swoja droga kiedys pyszny kebab byl w
                  Sultan Kebab (rog Dabrowskiego i Kochanowskiego oraz Wierzbiecice kolo Kina
                  Wilda) - tez przez Turkow robiony. Zreszta Turek jest/byl wlascicielem Sultana.
                  Obecnie pracuja tam Polacy no i nie jest to juz takie dobre jak dawniej.
                  • Gość: vikka Re: niedobry sphinxburger:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.05, 02:39
                    bo 'dodatki'polskie...hehehe;)
                • Gość: dr huckenbush Re: niedobry sphinxburger:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.05, 21:30
                  Bylem dzisiaj w Ankarze. Faktycznie, super. I cena dobra - bo za 6,90 jest kebab
                  w bulce (w nalesniku o 2 zl tanszy, sprobuje nastepnym razem). No i przede
                  wszystkim smaczny. I surowki na zapleczu sami kroja i mieszaja, wiec swieze sa.
                  • Gość: vikka Re: niedobry sphinxburger:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.05, 21:40
                    w nalesniku?!fujjjjj:(
                    • Gość: dr huckenbush Re: niedobry sphinxburger:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.05, 22:47
                      Tzn ja sie zle troche wyrazilem. To wyglada jak nalesnik, ale nalesnikiem nie
                      jest tak do konca. No na pewno nie jest slodki. W smaku nie wiem dokladnie, ale
                      jest duzo cienszy i bardziej gietki niz bula. No i z tego co mi znajomi mowili,
                      w Turcji tylko tak sie kebab podaje.
                      • Gość: vikka Re: niedobry sphinxburger:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.05, 22:53
                        wiem o co chodzi:)
                        ale nazwy nie pamietam:(
                        starosc nie radosc;)
                      • Gość: vikka Re: niedobry sphinxburger:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.05, 11:04
                        pita??
                        wg wszystkich moich znajomych wychodzi,ze tak:)
                        • Gość: dr huckenbush Re: niedobry sphinxburger:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.05, 11:42
                          No wlasnie chyba nie. Ja sie zbyt dokladnie temu jadlospisowi nie przyjrzalem,
                          ale pita to chyba ta bulka. A ten niby-nalesnik sie inaczej nazywa. Ehh, trza
                          bedzie sie tam znowu wybrac i zobaczyc...
                          • Gość: vikka Re: niedobry sphinxburger:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.05, 16:29

> No wlasnie chyba nie. Ja sie zbyt dokladnie temu jadlospisowi nie przyjrzalem,
                            > ale pita to chyba ta bulka. A ten niby-nalesnik sie inaczej nazywa. Ehh, trza
                            > bedzie sie tam znowu wybrac i zobaczyc...

buuuuu:(((nikt nie zgadl;)ale pita wyglada wlasnie jak nalesnik tzn ksztalt
                            bulki oczywiscie,ale ciasto cienkie jak nalesnik:)
                            lec tam,zobacz dokladnie,zapamietaj nazwe i czekam na info:)
                          • Gość: vikka Re: niedobry sphinxburger:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.05, 16:48
                            jest nowe info...hurra;)
                            calzone?
            • Gość: dr huckenbush Re: niedobry sphinxburger:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.05, 19:33
              Oczywiscie ze nie z sanepidu powstala plotka, ale sanepid dokonuje badan. I
              powtarzam: niczego niepokojacego nie wykryto. Bo czy Ty masz swiadomosc co by
              sie dzialo, gdyby to sie okazalo prawda? Prawda, potwierdzona przez sanepid, a
              nie jakas suke z konkurencyjnej restauracji.
              • Gość: vikka Re: niedobry sphinxburger:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.05, 23:12
                no ja Cie prosze...jaka suka?pani,tak?!hehehe;)
                • Gość: dr huckenbush Re: niedobry sphinxburger:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.05, 23:34
                  Wiesz co, jesli "pani" chce sie pozbyc konkurencji podajac do gazet, ze w sosach
                  jest sperma - to ona dla mnie nie jest pania, ale suka - zeby nie powiedziec ku***
                  • Gość: vikka Re: niedobry sphinxburger:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.05, 02:41
                    nie znasz sie na moich dosc specyficznych zartach;)
                    • Gość: dr huckenbush Re: niedobry sphinxburger:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.05, 03:01
                      No wlasnie nie wiedzialem jak to potraktowac, bo jakos do Ciebie nie pasowalo...
                      I zle zinterpretowalem...
                      • Gość: vikka Re: niedobry sphinxburger:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.05, 09:58
                        Ty mi sie popraw nastepnym razem...;)
                        • Gość: dr huckenbush Re: niedobry sphinxburger:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.05, 21:28
                          Obiecuje ;-)
                          • Gość: vikka Re: niedobry sphinxburger:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.05, 21:38
                            no ja mysle;)
    • Gość: vikka A DZIS BYL DOBRY:)))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.05, 23:14
      tylko klimat do jedzenia nie ten:'nie ma jedzenia w samochodzie!!!'...'no
      uwazaj na tapicerke'...itp...itd;)
      • Gość: dr huckenbush Re: A DZIS BYL DOBRY:)))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.05, 23:35
        To wstretnego masz faceta/kolege/kolezanke :-P
        • Gość: vikka Re: A DZIS BYL DOBRY:)))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.05, 23:36
          albo Tate;)
    • Gość: jakozanoi Re: niedobry sphinxburger:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.05, 21:53
      specjanie po tym wątku kupiłem sphinxburgera. moje refleksje:
      *mało mięsa, a to co już jest, jest strasznie małe, chrząstka w mięsie też się
      przytrafiła,
      *mało sosu (może to i dobrze:) )
      * większość wypełnienia stanowiła surówka (chociaż trzeba przyznać bardzo dobra)
      * ogólnie mało
      Kiedyś samym mięsem się człowiek najadł, a teraz?
      • Gość: vikka Re: niedobry sphinxburger:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.05, 22:03
        ciesze sie,ze moj watek wzbudzil takie zainteresowanie;)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka