Gość: vikka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.05, 01:16 zawiodlam sie-zawsze mi smakowaly a dzis: 1)zimny 2)chrzastki w miesie:( no nie postarali sie chlopcy:/ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: guerra Re: niedobry sphinxburger:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.05, 02:05 no i jest beznadziejny wątek... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mario Re: niedobry sphinxburger:) IP: *.icpnet.pl 11.01.05, 08:41 mi juz nie smakuje od jakichs dwoch lat. Kiedys byl super: duzo porzadnie wypieczonego miesa, surowa i duzo sosu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vikka to nie czytaj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.05, 02:37 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dr huckenbush Re: niedobry sphinxburger:) IP: *.cs.put.poznan.pl 11.01.05, 08:43 Ja generalnie sfixburgery lubie. Choc kiedys (jak i w ogole jedzenie w sphinxie) bylo lepsze. Pare lat temu porcja shoarmy byla tak wielka, ze jedna osoba z trudem to zjadla. A teraz? Szkoda... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ambiwalentny Re: niedobry sphinxburger:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.05, 10:40 Ojej i szkoda ze ma fast fooda w SB. Idzcie z Vikka do Galerii Centrum. Vikka jedz jeszcze na swiatowe zakupy do Berlina. Obnizili o 70% to sobie cos kupisz. A Wam swiatowcy bede serwowal takie rzeczy w sfinksach bo jestem szefem kuchni i tylko jak Was widze to od razu ladujemy chrzastki i zmniejszamy porcje. Jedynie sosu dajemy duzo...Swiatowcom zyczymy smacznego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vikka Re: niedobry sphinxburger:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.05, 10:55 Gość portalu: ambiwalentny napisał(a): > Ojej i szkoda ze ma fast fooda w SB. Idzcie z Vikka do Galerii Centrum. Vikka NO SZKODA,ALE TO JUZ BYLO... > jedz jeszcze na swiatowe zakupy do Berlina. Obnizili o 70% to sobie cos kupisz. CZAS NAJWYZSZY > A Wam swiatowcy bede serwowal takie rzeczy w sfinksach bo jestem szefem kuchni > i tylko jak Was widze to od razu ladujemy chrzastki i zmniejszamy porcje. A PO CZYM MNIE POZNASZ?! > Jedynie sosu dajemy duzo...Swiatowcom zyczymy smacznego. I DOBRZE...DZIEKUJE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vikka najogolniej zje....sie S:/// IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.05, 10:57 wiec 'szef kuchni'nie bedzie mial juz okazji nalozyc mi chrzastek,czy czegokolwiek:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ambiwalentny Taki swiatowiec z Ciebie a nie wiedzialas IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.05, 11:02 na czym polega tajemnica sosu sfinksa:) idz popytaj starszych...Ale nie dziwie sie ze Ci sosik smakowal:) Bylby rozczarowany gdybys napisala ze nie. i ta radosc ze duzo... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vikka Re: Taki swiatowiec z Ciebie a nie wiedzialas IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.05, 18:18 rozumiem....latwo przyswajalne bialko:/wiec odwoluje to co napisalam wczesniej,zmieniona wersja brzmi:chlopcy postarali sie skoro sosu jest duzo:/ ciekawe,czy teorie o dodatkach do sosów w S.rodza sie w chorych glowach konkurencjii?!cos mi mowi,ze tak:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dr huckenbush Re: Taki swiatowiec z Ciebie a nie wiedzialas IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.05, 21:14 Dokladnie tak bylo. Kobieta wymyslila durny sposob zeby zrobic na zlosc konkurencji, ale ludzie ktorzy uwierzyli sa jeszcze glupsi. Chyba nikt o zdrowym rozsadku nie mysli, ze badanie na obecnosc spermy jest rutynowym badaniem wykonywanym przez sanepid? Potem badanie wykonano, zreszta AFAIR na prosbe sphinxa - co by sie od brudnych zarzutow odciac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vikka Re: Taki swiatowiec z Ciebie a nie wiedzialas IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.05, 04:10 Gość portalu: dr huckenbush napisał(a): Chyba nikt o zdrowy > m > rozsadku nie mysli, ze badanie na obecnosc spermy jest rutynowym badaniem > wykonywanym przez sanepid? a nie jest?!;)hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dr huckenbush Re: Taki swiatowiec z Ciebie a nie wiedzialas IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.05, 21:12 No chyba nie wierzysz w te bzdurne plotki? Ja wiem ze to bzdura, bo znam pare osob w sanepidzie i wiem skad sie plotka wziela - ot, konkurencji sie nie spodobali... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dr huckenbush Re: niedobry sphinxburger:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.05, 21:11 Ty masz chyba jakas obsesje. Jak "nas" widzisz?? A skad wiesz jak "my" wygladamy? Zazdrosc to straszna cecha - a Ty po prostu zazdroscisz Vice, mnie oraz innym ludziom, ktorych stac na to by ruszyc sie ot tak, bez celu do Berlina. Dla Ciebie szczytem marzen ktore mozna spelnic to zakupy w SB - jak widzisz sa tacy, ktorzy mierza dalej i co najwazniejsze, udaje im sie zamierzenia osiagnac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vikka Re: niedobry sphinxburger:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.05, 04:13 Gość portalu: dr huckenbush napisał(a): > Ty masz chyba jakas obsesje. Jak "nas" widzisz?? A skad wiesz jak "my" wygladam > y? ZAZDROSCI NAM,BO WYGLADAMY LADNIE I CZUJEMY SIE FAJNIE:) > Zazdrosc to straszna cecha - a Ty po prostu zazdroscisz Vice, mnie oraz innym > ludziom, ktorych stac na to by ruszyc sie ot tak, bez celu do Berlina. Dla > Ciebie szczytem marzen ktore mozna spelnic to zakupy w SB - jak widzisz sa tacy > , > ktorzy mierza dalej i co najwazniejsze, udaje im sie zamierzenia osiagnac. ALE OBIECALAM WIDOKOWKI Z BERLINA:)EWENTUALNIE JAKIES FOTY;)hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
vasconcelos Re: niedobry sphinxburger:) 11.01.05, 13:26 bo się w świnksie świnksburgerów nie jada! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miki Re: niedobry sphinxburger:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.05, 21:01 Sphinx, Gwarna, 13 po południu: Sprzedawca, wygląda jak po przebalowanej nocce, lekko przygłuchawy, kilka razy składam to samo zamówienie i...nic. Non comunicata est. Próbuję migowego, również nic, co u diabła? w końcu ryczę głosem woźnego na dużej przerwie, o dziwo, usłyszał. Tyle, że zamiast 6 zeta, kasuje 8,50, kie licho, zawsze było 6. Dzwoni, fon, więc chwilowo odpuszczam. Zamiast zwykłego Sphinxburgera, otrzymuje porcję Mega... Już widzę, że będzie kiepsko, zrezygnowana sięgam po giganta i zaczynam konsumować. Posypka amerykańska w ilości skłonnej zaspokoić potrzeby wojska, osypuje sie koszmarnie,a pod nią niedobra czerwona kapusta, ogórki konserwowe i zimne mięso z kurczaka, o cebulce lepiej nie wspominać- zaginęła widać w akcji. Pod warstwą "dobrodziejstw", odnajduję wreszcie upragnioną surówkę z białej kapusty i co z tego, ze jest fioletowa od tej wcześniejszej... Czarę goryczy przepełnia zwęglona bułka, która smakuje jak przypalone linoleum, brrr, nigdy wiecej Sphinxa. Paszoł won, blee:((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dr huckenbush Re: niedobry sphinxburger:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.05, 21:16 Przykro mi, ja na szczescie jeszcze nie mialem takich doswiadczen ze sphinxburgerami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hahaha Re: niedobry sphinxburger:) IP: *.icpnet.pl 16.01.05, 11:17 Hahaha huckenbush zazdroszcze Tobie ze nie mogles odzuskac fastfooda w SB. Och prawie sie zlamalem w pol. Konkurencja powiadasz:)? Hahahah owszem ale twoje znajomosci w sanepidzie czy duzo nie powiedzialy bo to nie od sanepidu sie zaczelo, byl donos i zaczeto szukac. I znaleziono:) co prawda w jednej restauracji bo w jednej ale znaleziono:) Sosy nie sa robione na miejscy tylko w firmie pod Poznaniem i tam padlo podejrzenie, sanepid je wykluczyl .Pozostalo wiec zbadac probki ze restauracji. Vikka do zobaczenia na wyprzadarzach w Berlinie i Galerii Centrum. Cudowanie jest zwiedac swiat! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vikka Re: niedobry sphinxburger:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.05, 12:29 bede 'na wyprzadarzach' i nie tylko:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tylko wielka Re: niedobry sphinxburger:) IP: *.echostar.pl 16.01.05, 18:16 ja tego gowna nie jem od bardzo dawna,na wielkiej jest kebab ankara prowadzony przez turkow,robia kazdemu indywidulanie pyszny kebab,duzo miesa,oso wysmienity i swieze surowki,mozna kupic w bulce i w ciescie tani a poza tym sa mniejsze i wieksze porcje,i jeszcze mozna w ciepelku to zjesc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dr huckenbush Re: niedobry sphinxburger:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.05, 19:35 Na Wielkiej powiadas? Bede musial zerknac. Swoja droga kiedys pyszny kebab byl w Sultan Kebab (rog Dabrowskiego i Kochanowskiego oraz Wierzbiecice kolo Kina Wilda) - tez przez Turkow robiony. Zreszta Turek jest/byl wlascicielem Sultana. Obecnie pracuja tam Polacy no i nie jest to juz takie dobre jak dawniej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vikka Re: niedobry sphinxburger:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.05, 02:39 bo 'dodatki'polskie...hehehe;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dr huckenbush Re: niedobry sphinxburger:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.05, 21:30 Bylem dzisiaj w Ankarze. Faktycznie, super. I cena dobra - bo za 6,90 jest kebab w bulce (w nalesniku o 2 zl tanszy, sprobuje nastepnym razem). No i przede wszystkim smaczny. I surowki na zapleczu sami kroja i mieszaja, wiec swieze sa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vikka Re: niedobry sphinxburger:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.05, 21:40 w nalesniku?!fujjjjj:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dr huckenbush Re: niedobry sphinxburger:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.05, 22:47 Tzn ja sie zle troche wyrazilem. To wyglada jak nalesnik, ale nalesnikiem nie jest tak do konca. No na pewno nie jest slodki. W smaku nie wiem dokladnie, ale jest duzo cienszy i bardziej gietki niz bula. No i z tego co mi znajomi mowili, w Turcji tylko tak sie kebab podaje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vikka Re: niedobry sphinxburger:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.05, 22:53 wiem o co chodzi:) ale nazwy nie pamietam:( starosc nie radosc;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vikka Re: niedobry sphinxburger:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.05, 11:04 pita?? wg wszystkich moich znajomych wychodzi,ze tak:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dr huckenbush Re: niedobry sphinxburger:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.05, 11:42 No wlasnie chyba nie. Ja sie zbyt dokladnie temu jadlospisowi nie przyjrzalem, ale pita to chyba ta bulka. A ten niby-nalesnik sie inaczej nazywa. Ehh, trza bedzie sie tam znowu wybrac i zobaczyc... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vikka Re: niedobry sphinxburger:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.05, 16:29 Gość portalu: dr huckenbush napisał(a): > No wlasnie chyba nie. Ja sie zbyt dokladnie temu jadlospisowi nie przyjrzalem, > ale pita to chyba ta bulka. A ten niby-nalesnik sie inaczej nazywa. Ehh, trza > bedzie sie tam znowu wybrac i zobaczyc... buuuuu:(((nikt nie zgadl;)ale pita wyglada wlasnie jak nalesnik tzn ksztalt bulki oczywiscie,ale ciasto cienkie jak nalesnik:) lec tam,zobacz dokladnie,zapamietaj nazwe i czekam na info:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vikka Re: niedobry sphinxburger:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.05, 16:48 jest nowe info...hurra;) calzone? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dr huckenbush Re: niedobry sphinxburger:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.05, 19:33 Oczywiscie ze nie z sanepidu powstala plotka, ale sanepid dokonuje badan. I powtarzam: niczego niepokojacego nie wykryto. Bo czy Ty masz swiadomosc co by sie dzialo, gdyby to sie okazalo prawda? Prawda, potwierdzona przez sanepid, a nie jakas suke z konkurencyjnej restauracji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vikka Re: niedobry sphinxburger:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.05, 23:12 no ja Cie prosze...jaka suka?pani,tak?!hehehe;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dr huckenbush Re: niedobry sphinxburger:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.05, 23:34 Wiesz co, jesli "pani" chce sie pozbyc konkurencji podajac do gazet, ze w sosach jest sperma - to ona dla mnie nie jest pania, ale suka - zeby nie powiedziec ku*** Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vikka Re: niedobry sphinxburger:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.05, 02:41 nie znasz sie na moich dosc specyficznych zartach;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dr huckenbush Re: niedobry sphinxburger:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.05, 03:01 No wlasnie nie wiedzialem jak to potraktowac, bo jakos do Ciebie nie pasowalo... I zle zinterpretowalem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vikka Re: niedobry sphinxburger:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.05, 09:58 Ty mi sie popraw nastepnym razem...;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dr huckenbush Re: niedobry sphinxburger:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.05, 21:28 Obiecuje ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vikka Re: niedobry sphinxburger:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.05, 21:38 no ja mysle;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vikka A DZIS BYL DOBRY:)))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.05, 23:14 tylko klimat do jedzenia nie ten:'nie ma jedzenia w samochodzie!!!'...'no uwazaj na tapicerke'...itp...itd;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dr huckenbush Re: A DZIS BYL DOBRY:)))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.05, 23:35 To wstretnego masz faceta/kolege/kolezanke :-P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vikka Re: A DZIS BYL DOBRY:)))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.05, 23:36 albo Tate;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jakozanoi Re: niedobry sphinxburger:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.05, 21:53 specjanie po tym wątku kupiłem sphinxburgera. moje refleksje: *mało mięsa, a to co już jest, jest strasznie małe, chrząstka w mięsie też się przytrafiła, *mało sosu (może to i dobrze:) ) * większość wypełnienia stanowiła surówka (chociaż trzeba przyznać bardzo dobra) * ogólnie mało Kiedyś samym mięsem się człowiek najadł, a teraz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vikka Re: niedobry sphinxburger:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.05, 22:03 ciesze sie,ze moj watek wzbudzil takie zainteresowanie;) Odpowiedz Link Zgłoś