ewa-ef 04.11.12, 12:11 Witajcie Poszukuję info na temat tego kodu. W jaki sposób go dostałyście? Szukam osób, które nie przeczytały o nim na forum, ale otrzymały bezpośrednio od Smyka. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jo7775 a inne kody? 04.11.12, 13:30 Skąd macie te wszystkie kody o których czytam jak tu czasem zaglądam?? Do smyka, do empiku? A są jeszcze jakieś inne? Odpowiedz Link Zgłoś
sinceramente Re: LuxMedSmyk - kod 04.11.12, 13:49 Ten kod jest na stronie luxmedu www.luxmed.pl/dla-pacjentow/niezbednik/rabaty/zdrowie-piekno-harmonia/inne/smyk-com/. Choć nie rozumiem dlaczego tak się dopytujesz o jego źródło. A kody i rabaty są z smsów, maili, facebooka, bądź otrzymuje się je przy zakupach w danym sklepie. Odpowiedz Link Zgłoś
kalina886 Re: LuxMedSmyk - kod 04.11.12, 14:48 Dokładnie. Ja dostaję SMSem, mailem, na facebooku podczytuję czasami. Ale LuxMedSmyk chyba nieaktywny jest? Przynajmniej ja go od ostatniej akcji, kiedy to wpidałam wszystkie 4 kody nie mogę użyć (nawet na nowym koncie). Odpowiedz Link Zgłoś